selambenemre
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu sistem ile bu sistemin farkı nedir? Hangisini almalıyım?
Çok teşekkür ederim bekliyorum. Bir de birazcık hızlı olursa çok sevinirim Sefa BeyTeknik olarak bir fark yok ama marka farkları var bunlara dikkat etmelisin. örneğin ekran kartı kısmında bazı markaların ısı performansları çok iyi değil bunlardan kaçınmanız lazım. ben detaylı bir inceleme yapıp dönüş gerçekleştireceğim.
Hocam işlemci soğutucusu hediye olduğunu nereden gördünüz. Yanlış anlamayın ben göremediğim için soruyorum. İtopyadaki sistemin ssd özelliklerine dikkatli bakınca okuma ve yazma bakımından daha iyi olduğunu gördüm hocam. Hangisini önerirsiniz?Hocam ikisi de özellik bakımından birebir aynı fakat ince hesap işlemci soğutucusu hediye ediyor takıp gönderiyorlar. dilerseniz arayıp bir sorun hediyesi hala geçerli ise ince hesaptan almak daha mantıklı hale geliyor. İtopya için de mağazalırını ziyaret edip indirim talep edebilirsiniz. iyi forumlar dilerim şimdiden hayırlı olsun.
İlk mesajdaki "Bu sistem" ile "bu sistemin" kelime gruplarına tıklarsanız görebilirsiniz.Hangi sistemlerden bahsediyorsunuz? Ben konuda sistem göremiyorum.
Hocam mesajınızı şimdi gördüm. Biraz absürt olacak ama benim anksiyetem var telefon ile ne yazık ki konuşamıyorum tanımaığım kişilerle. İncehesabında itopyanında whatsapp adresini bulamadım. İşimiz şansa kalıyor tamamenHocam ben kendi şahsi aldığımda hediyesi takılmış bir şekilde geldi bu sürekli var diye biliyorum o yüzden kontrol etmenizi rica ettim. ssd okuma yazma hızı olarak dediğiniz doğru bence 2 firma ile de konuşabilirsiniz.
Hocam ek olarak diyelim ki incehesap soğutma gönderiyor. Hangisini tercih etmeliyim?Hocam ben kendi şahsi aldığımda hediyesi takılmış bir şekilde geldi bu sürekli var diye biliyorum o yüzden kontrol etmenizi rica ettim. ssd okuma yazma hızı olarak dediğiniz doğru bence 2 firma ile de konuşabilirsiniz.
Hocam o kadar iyi olur ki gerçekten beni çok mutlu edersiniz. Aradaki fiyat farkına kötü de olsa işlemci soğutucu alabilirim gibi düşünmüştüm.Hocam bu sistemler için gün içerisinde arayıp konuşabilirim dilerseniz. tercih yönünde ssd farkı olanı almalısınız diye düşünüyorum
Tamamdır şimdiden teşekkürler heyecanla bekliyorum.Mantıklı Kule tipi de alabilirsiniz. Öğlen sonu gibi arayacağım.
Hocam daha sabah 20.000 Tl olan itopyadaki sistem 22.000 Tlye çıkmış. İncehesaptaki sistemi biraz arttırdım.Mantıklı Kule tipi de alabilirsiniz. Öğlen sonu gibi arayacağım.
Hocam bütçeyi aşıyor baya. Bursluluk ile 1 yılda zar zor alacağım zaten.