Coca cola nın anlamı(Muhammed ve Mekke yok olsun) imiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gokhans19 dedi ki:
SONERAVSAR dedi ki:
Arkadaşlar osmanlıya geri kafalı diyenler var o zaman 271 kiloluk mermiyi kaldıran insan da iman gücü olmadan kaldırmış bide bu gavurlar saddamı bilerek bayramda asmadılarmı bunlar bizim herşeyimizi iyi biliyorlar siz hala adamlar arapçamı biliyo diye şeyler söyleyin
Ya kardeşim bi kola mevzusunu amma uzattınız.İnternetteki klavye bilgeçlerinni hazırladığı bi tuzak işte..cola turkadada o zaman cola kelimesi olmaz böyle saçma şeylerle gündem oluşturmayın..

O zaman haddi aşacak kelimeler kullanmayın, Osmanlıya geri Kafalı diyen Şahıs Önce Kendi marifiteni soyunu sopu'nu Bilsin Öyle Konuşsun. Osmanlı torunu ise ben ettiği o laftan dolayı Kendisinden Şüphe EderimOsmalının torunumudur diye , Eğer ki başka bir ırka bağlıysada İnsanların değerlerine Saygılı olmayı Öğrensin ! ben sen Osmanlıya hakaret ettin demiyorum Ancak Olayı Saptırmadan Bilerek konuşun !

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Dünyanın en çok tanınan markalarından biri olan bu ürünün böyle bişey için uğraşçağını sanmam . bence saçmalık. böyle bi anlam çıksın die kimse ürüne bu adı wermez.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ohooo mevzu iyiden iyiye Metal Fırtına 'ya sardı, kalın sağlıcakla :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Film çekimi için senaryonun SND forumlarında biraz pişmesini bekleyecekler sanırım. :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Yalanla gerçeğin iyice ama iyice birbirine karışmış olmasından ötürü saçlar malanıyor. Böylece devam edelim arkadaşlar. Bir tarafta radikal dincilerimiz olsun cola'da fare boku var içmeyin lan kafanıza kuç s.çar desin, diğer tarafta da coşkun ateistlerimiz olsun bunlar dinci oyunu coca colayı al aşağı etmek için uydurulmuş palavralar desin.

Hiç kusura bakmayın bu iki grup da birbirinden ahmak.
Colanın içinde varlığı bilinenlerin dışında varlığı bilinmeyen pek çok şeyin olduğunu biliyoruz hiç değilse. Ve yine biliyoruz ki Coca cola içenler genelde başka kola içemezler. (Bizim köşedeki dönerci bile dönerin içine kafein atıp müşterileri kendine bağlamayı öğrenmiş, şaka veya uydurma değil gerçek) Yine biliyoruz ki Coca colanın İsrail'e yakınlığı da bir gerçek. Ne olmuş yakınsa? Müslüman kardeşlerimiz katlediyor.. Mu? Hayır, insanlığı katlediyor. Var olma hakkını katlediyor. Ayrıca Arapça bilenler o yazının gerçekten de hayret verici derecede "Muhammed'e hayır, Mekke'ye hayır" anlamına geldiğini görürler ki ben gün gibi görüyorum.
Ama bütün bunların yanında körü körüne colada bok varmış, ak sakallı dede içme dedi rüyamda gibi şeylere sarıldıkça daha çok israil'in elinde oyunca olursunuz.

Geçenlerde ben de bir konu açmıştım Coca Cola'da alkol olduğuna dair, araştırmıştım da nitekim vardı da (ama yokmuş gibi davranılıyor) Eğer bir iş yapıyorsanız bilinçli yapın, körü körüne değil.

AhmetMirhat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Coca Cola bir dünya şirketi.Yani herkes bu şirketten kar ediyor...Bir çok Türk de bu şirket de çalışıyor emek harcıyor ...Bu zihniyet taş devrinden kalma...Bırak böyle düşünceleri...Ayrıca ırkçılığın her türlüsü kötü...
Yahudilere karşı bu ırkçı tavrını da kınıyorum...
Benim avartımdaki gamalı haç değil yalnış anlama ...Avartım Cumhuriyet gazetesini eleştiren bir karikatür....

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
AhmetMirhat dedi ki:
Coca Cola bir dünya şirketi.Yani herkes bu şirketten kar ediyor...Bir çok Türk de bu şirket de çalışıyor emek harcıyor ...Bu zihniyet taş devrinden kalma...Bırak böyle düşünceleri...Ayrıca ırkçılığın her türlüsü kötü...
Benim avartımdaki gamalı haç değil yalnış anlama ...Avartım Cumhuriyet gazetesini eleştiren bir karikatür....

Nazi İşaretini Kast etmek istedin galiba :) Resmin Orjinali(büyük hali)
cizgiyorumggmx9.jpg

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elmacik dedi ki:
Geçenlerde ben de bir konu açmıştım Coca Cola'da alkol olduğuna dair, araştırmıştım da nitekim vardı da (ama yokmuş gibi davranılıyor)
Ben bunu uzun zamandan beri biliyorum.Araştırma yerine bana sorman yeterliydi.Hatta yediğimiz elmada bile az miktarda alkol var..

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elmacik'in dediği bilimsel araştırma galiba :L :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Dostlar,

Elmacik dedi ki:
Bir tarafta radikal dincilerimiz olsun cola'da fare boku var içmeyin lan kafanıza kuç s.çar desin, diğer tarafta da coşkun ateistlerimiz olsun bunlar dinci oyunu coca colayı al aşağı etmek için uydurulmuş palavralar desin.

Bu kör çatışma daha gider azizim. Kulaklara tıkaç ellere megafon durumu yani. Tabii taraflardan biri ne aşırı dinci ne de diğeri ateist. Ama işte aşırılarda örnek vermeyince kimse dönüp bakmıyor. :D

Coca Cola'nın ikinci adamı diyebileceğimiz kişi (tahminen de ileride birinci adamı olacak) Muhtar Kent'tir. Kendisine sorsak? :)

Muhteşem günler,

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
inanmayın böyle şeylere ya... saçma sapan şeyler...

cocacola ambleminin muhammet ve mekkeye ölüm paranoyasınıda saçma buluyom... sööliyim didim

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
gokhans19 dedi ki:
Elmacik dedi ki:
Geçenlerde ben de bir konu açmıştım Coca Cola'da alkol olduğuna dair, araştırmıştım da nitekim vardı da (ama yokmuş gibi davranılıyor)
Ben bunu uzun zamandan beri biliyorum.Araştırma yerine bana sorman yeterliydi.Hatta yediğimiz elmada bile az miktarda alkol var..

Süpersin, bunları tıp dersleri alan birine söylüyorsun onu da hatırlatmak isterim. :) İşte araştırmak yerine hacıya hocaya ya da bilen bir abiye sorulduğu için saçma sapan düşünceler türemiş ben o yüzden sana sormuyor kendim araştırıyorum. Kimya'da alkoller sınıfı olarak tanımladığımız şeylerden konuşmuyoruz, aksi halde insan vücudunun en ücra köşelerinde de alkol var. Ama sanırım şu anda "iyi alkollere bir örnek ver" diye soran kimya hocasına "mesela yeni rakı, tekirdağ da olabilir" cevabını veren inak Şaban'la konuşuyor gibiyim.

lucifer dedi ki:
Elmacik'in dediği bilimsel araştırma galiba :L :)

Tam üstüne bastın, bilimsel bir araştırmaydı.

AhmetMirhat dedi ki:

Hangi zihniyet taş devrinden kalma? Ezber lafları geçiniz arkadaşım. Ben hayatımda herşeyde olduğu gibi birisi hakkındaki düşüncelerimi de sebeplere dayandırırım. Şimdi birisi uyuşturucu şirketi kursa, uyuşturucu satmak da yasal olsa, sen ona da dersin "herkes bundan kâr sağlıyor emek harcıyor" falan filan. Yani sana göre kısacası önemli olan fayda değil kâr.

Olayın bir tartışmadan kapışmaya dönüşmesini istemiyorum. Size aynı ülkenin bir vatandaşı, bir kardeş olarak acizane tavsiyede bulunuyorum, başkasının düşüncelerini ezberden okumayın, söylemeyin. Bir şey söyleyecekseniz bu kendi düşünceniz olsun.

[Sessiz Düşünce]Şimdi Amerika'ya demokrasi götüreceğiz benimle birlikte onlara karşı savaşacak olan var mı? Diye sorsam kaç tane deli gelir acaba? Ya da kaç tane deli bana deli der? Hey hat..[/Sessiz Düşünce]

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Abi bu Topic'i okurken, fonda bi' de Requim For A Dream' in film müziği çalsa, gör sen o zaman neler oluyo (: 0 'dan 100 5 saniye sürmezdi vallahi.

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne Cocacola imiş bee hep gündeme oturuyo zaten
Zamanında içinde fare kanı olduğunu Pepsi duyurmuştu,
Geçen sene Samanyolu Haberde içinde Domuz ürünü olduğu kesin olarak kanıtlanmıştı
Bakalım daha neler duycaz hakkında
Buarada XP nin anlamını bilmeyende yoktur

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
acı_gerçek dedi ki:
Buarada XP nin anlamını bilmeyende yoktur

İşte yepyeni bi' polemik konusu daha, konu ile ilgili efsanevi yorumların takipçisi olacağım ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Eğer öyle bir şey olursa ben de buraların ağasının bana verdiği yetkiye dayanarak konuyu kilitleyeceğim. Yeter artık ha :@

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Elmacik dedi ki:
Eğer öyle bir şey olursa ben de buraların ağasının bana verdiği yetkiye dayanarak konuyu kilitleyeceğim. Yeter artık ha :@
+1 destekleriz çok uzadı

AhmetMirhat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet orjinal hali bu .Bu karikatür Cumhuriyet gazetesinin hitlere olan desteğini hiciv eden bir karikatürdü.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Yönetici: Konu artık anayasal suça döndüğü için kilitlenmiş, gerekli mesajlar ve onlara cevaplar silinmiştir.

Anayasaya göre inanmasanız bile başkasının inancını tahkir ve tezyif edemezsiniz. Aynı şekilde başkası sizi inanmadığınız için benzer şekilde aşağıladığında aynısı geçerlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...