Ben yazmasam hepten mevzusuz kalacaksın... Benim üstümden yıldızını parlatmaktan ne zaman vazgeçeceksin?
Selamlar.
Üzülerek söylüyorum ki, yukarıda söylediklerimi bu şekilde ıspatlamış oldun. Ben ne söylemiştim? Senin konu hakkında bilgin olmadan, kişi hakkında bilgin olmadan kesin yargıya vardığını söylemiştim; şimdi aynısını tekrar yaptın. Zira "ben yazmasam mevzusuz kalacaksın" şeklinde kurduğun cümlenin geçersiz ve yalan olduğunu, forumdaki 4.000 kadar mesajım ıspatlıyor. Ki bu mesajların hiç birisi "abuk sabuk konulara -puhaha, muahaha- gibi cevaplar"dan oluşmuyor. Çünkü sen henüz iki ay önce üye olmuşsun ama ben iki yıldır bazı konuları buradaki arkadaşlarla konşuyor ve mütalaa ediyorum. Eğer araştırırsan, sayfalar dolusu uzun uzun yazıştığımızı ve münazaralar yaptığımızı zaten görebilirsin.
respector' Alıntı:
Ben takkiye yapmayı sevmem. Dinle sorunum olsaydı ki (Benim sorunum yok senin sorunun var) direkt söylerdim. Bağnazlık ve cehalet her kesime ait olabilir. Sen neden kendine yakıştırıyorsun ki?
Olaya din karıştırılmış demem, nasıl kendi üzerime alındığımı gösterebilir ki?

Bağnazlık ve cehalet elbette her kesime ait olabilir; ama sırf böyle söylemeyesin diye ben önceden bak ne yazmıştım:
Elmacik' Alıntı:
Çünkü "cehalet ve bağnazlık" bugünlerde ülkemizde inançlı kimselere hakaret etmek amacıyla bir araya getirilmiş banko gazete ve televizyon laflarıdır.
Eğer ülkemizde yaşıyorsan, aksini iddia edebileceğini düşünmüyorum. Bu sözcükler hergün gazete ve televizyonlarda, hatta internette forumlarda inançlı kimseleri etiketlemek için kullanılıyor. Hatta öyle ki, artık haber başlığını görür görmez konu içeriklerini okumadan "cehalet ve bağnazlık" diye yorum yapıyorlar. (Bugün burada senin yaptığın gibi.)
Durduk yerde tanımadığın bir adama "cahil ve bağnaz" demeni eleştiriyorum ve sen "neden üzerine alındın" diyorsun, bana sorarsan asıl ilginç olan bu.

Şimdi sen atıyorum birisine hakaret etsen, sonra o kişi seni şikayet etse, seni mahkemeye çıkarsalar ve hakim seni eleştirse, "neden üzerine alındın" mı diyeceksin hakime?
Evet burada ben hakim değilim, ama haksızlığa her zaman karşıyımdır, ne yapalım prensibim, huyum bu.
respector' Alıntı:
Demagog tarafın yine işbaşında...
Asıl demogoji şudur:
recpector' Alıntı:
Sana Hayırlı forumlar dilerim. Ben zaten söyleyeceklerimin hepsini demiştim.
Bu demek oluyor ki; "ben diyeceğimi zaten demiştim, başkası ne derse desin umurumda değil".
Üzülme saygıdeğer arkadaşım, forumda uzun zamandır yazıştığımız kimselerden çok defa tecrübe ettik ki, karşılarına kanıt konulup diyecek bir şeyleri kalmadığında, herşeyin üstünü "demogoji" diye örtmüşlerdir.
Eğer o arkadaşa "cahil ve bağnaz" demenin haklı ıspatını yapabiliyorsan, ben senden özür dilerim.
Eğer sağlık bakanlığı ve dolayısıyla konu ile ilgili söylediklerimin aksini ıspat edebiliyorsan, yine özür dilerim.