Coca-Cola içmeye devam edin!!!

worsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende amerikayı sevmiyorum demiyorum maerika yada israil bu şekilde sevilmez bence ne zaman gerçek anlamda değerlerimize külrümüze ve inançlarımıza sahip çıktığımız zaman ve uyguladığımız zaman gerçek antiamerikancı ve anti israilci olabiliriz tabi kullanmamak en iyisi ama dünyada en iyilerini onlar üretiyor o zaman bizde kullanalım hangi bayanı siz git ruj alma yada parfüm alma diye engeleyebilsin engeleyemezsin onun için kendi malını kendin üreteceksin ve gelişeceksin en güzeli budur bazı şeyleri göstermek değil yapmak uygulamak önemlidir belki bu fotoyu koyan kişi israil ve amerikan mallarının hepsini kullanıyordur :clover:

D-R3N1Sh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu İçmeyin Bunu Yemeyin Falan Filan...Arkadaşlar İsraillilerin Başında Bulunduğu Ürünlerin Listesini Görseniz Ve Hiç Birini Kullanmasanız Emin Olun Hayattan Tat alamazsınız Hayat Diye Bişeyiniz Kalmaz :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bu örümcek kafalılar sanıyor ki kimse cola içmezse sprite almazsa dünya cennet olacak gökten cennet coke yağacak te allam ya kime hizmet ediyorsunuz kardeşim siz hangi karanlık zihniyetin ürünüsünüz

cerviheus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
photoshop olduğu her halinden belli olan bu resmi neden kilitlemiyor modarötor. hayret bişey ya ! tarikatçıların mekanı oldu bura artık. Atatürkçüyüz biz kardeşim ! Defolun siteden.

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsrail ve yahuduiler olunca ne oluyor anlamadım? Türklere ne zararı olmuş ki bu adamların...

Siz biraz tarih okuyun...O kadarda geri değil hemen 1. dünya savaşı öncesi ve sonrasına bakın...

O kalleş filistinli vr yukarı ararpların nasıl güneş batmayan krallık, britanya, infiltere ile falan birlik olup onca Türkü nasıl katlettiklerine bakın...Trablusgarpa bakın...Kalleş suuidi ararplarına mekke, mısır osmanlı yönetim zamanına bakın...

Bize ne zarar geldiyse bu kalleş ararplardan gelmiş...Üstelik normal öldürmede değil, askerlerimizin boğazın keserek öldürdüler...Bu ararplarda ne buluyorsunuz anlamıyorum...

Gidin israilin ilk toprağını nasıl aldığına bakın...Kalleşler para ile satın sonra saattıkları yeri savaşarak almaya çalışmışlar ama sonra israil bu kalleşlere gerekini yapmış...

neyse.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Vay vay vay...

Son yorumlarda maşallah hayli bir yahudi sevdalıları döktürmeye başlamışlar:)

Yok photoshopmuş konu kilitlenmeliymiş, yok yahudiler türklere ne yapmışlarmış, yok bu konu reklam amaclıymış.

Ya mutlaka öyledir.

Bu konuyu açan arkadaş colanın rakip firmasının temsilcisi, reklam olsun diye açmış:)

yahudiler de amerikalılar da bu dünyaya hiç zarar vermediler şimdiye kadar.

Hatta ırakı işgal edenler de abdliler değil.

Filistinde insanları katledenler de yahudiler değil.

Öylemi çok bilmiş arkadaşlar???

El insaf.

El insaf.

Siz içmek istiyorsanız buyrun için.

Sizin alnınıza filistinde müslümanların üzerine bomba yağdıran israilliler gibi silah dayayıp da illaki bu mereti içmeyin diyen var mı?

Buyrun için.

sabaha kadar için, akşama kadar için. Bidonla için.

Birisi de ÖRÜMEK KAFALILARDAN bahsetmiş... eee normaldir.. ÖRÜMCEK KAFALILAR normelde hep kendilerinden bahsederler:)

Çünkü kişi herkesi kendisi gibi bilirmiş!

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4-5 sene yakındır içmiyorum.Emperyalist malı oldugu için.

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben cola içmeyeli 1.5 sene oldu turkasıymış cacacolasıymış kristalmiş hiç birini içmiyorum ayrıca gazoz dahi içmiyorum sadece soda içerim oda afyon sodası

lapa_lapa

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cola sizin gibi avukatı olduğuna çok memnudur herhalde:)

Cola içindekiler bölümünde sizin bahsettiğiniz o etil alkolü niye saklıyor dersiniz?

Eğer portakalda da olan şey ise bunu saklamaması lazımdı, açıkca içindekiler bölümünde bunu ilan etmesi lazımdı.

niye saklıyor dersiniz?

Yoksa sizin kadar bilgili değiller mi? :)

sevgili red yellow; sen bence birinin avukatısın ama kimin cozemedim. etil alkol oldugunu ogrenmen için coca cola avukatı olmak degil, birazcık arastırmak ya da hadi usendin coca colanın bi danısma hattı var ona sorman yeterli. kimse gizlemiyo acık acık soyluyo. ama benim kadar bilgili olmamaları da ihtimal dahilinde!

webkolog

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
İsrail ve yahuduiler olunca ne oluyor anlamadım? Türklere ne zararı olmuş ki bu adamların...

Siz biraz tarih okuyun...O kadarda geri değil hemen 1. dünya savaşı öncesi ve sonrasına bakın...

O kalleş filistinli vr yukarı ararpların nasıl güneş batmayan krallık, britanya, infiltere ile falan birlik olup onca Türkü nasıl katlettiklerine bakın...Trablusgarpa bakın...Kalleş suuidi ararplarına mekke, mısır osmanlı yönetim zamanına bakın...

Bize ne zarar geldiyse bu kalleş ararplardan gelmiş...Üstelik normal öldürmede değil, askerlerimizin boğazın keserek öldürdüler...Bu ararplarda ne buluyorsunuz anlamıyorum...

Gidin israilin ilk toprağını nasıl aldığına bakın...Kalleşler para ile satın sonra saattıkları yeri savaşarak almaya çalışmışlar ama sonra israil bu kalleşlere gerekini yapmış...

neyse.

biz müslüman bir ülkeyiz. müslümanları kışkırtarak amacın nedir? birbirlerine düşman yapman. yazdığın mesaj o amacı taşıyor. fakat bu mesaj bir yahudinin ne amaçlarda olduğunuda yansıtıyor. sen kimsin ki Türk insanını kandırmaya, kışkırtmaya ve yahudi sempatizanlığına teşvik etmeye çalışıyorsun?
ayrıca biz tarihimizi de çok iyi biliriz!
son israil'in saldırılarında, israil askeri gücünün yaptıklarını kimse haklı bulamaz. eğer aksini düşünen varsa... ya gerçekleri bilmiyor dur, ya da kafasında problem vardır!

geçelim resimle ilgili konuya.
açık söylemek gerekirse resim inandırıcı gelmedi. kaldı ki tüm Türkiye kola içmeyi bıraksa bu savaşlar olmuyacak mı?
bir de bu açıdan bakmak gerekli.

arkadaşlar bu tür mesajlarla bir yere varılmaz!

Türkiye kendi kaynaklarını oluşturmaya çalışacak. mümkün olduğunca dışa bağımlılığını azaltacak ve dünyaya kendi ürünlerini tam anlamıyca pazarlayacak. bunun için de biz kendi alanımızda elimizden geldiğince en iyi şekliyle çalışacağız.
bazı iş adamları olsun, medya kuruluşları olsun, şirketler olsun... bunlar vergi kaçırmayacak, işlerini kendi çıkarları için kullanmıyacak, dolandırmayacak.
terörizmin önüne geçilmesi için çok ciddi, büyük ve geniş çalışmalar yapılacak. bunun için herkes seferber olacak.
tabi en temel eğitim de en önemlisi!

bunlar yapılabilirse işte belki o zaman bu savaşların önüne geçebilecek, söz sahibi olabilecek, lider bit ülke olabilir demek isterim. fakat global olarak dünyada bir gruplaşma var. bunun Türkiye'nin alehine olduğunu düşünüyorum.

yani sonuçta bu sorunları çözmek onu bunu içmemekle çözülecek basit bir sorun değil. dünya sorunu bu, ve çözümü gerçekten çok zor.:(

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kola turka için işte ... hakiki türk malı...

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Coca Cola ve türevlerei saten sağlık açısından çok zararlı ürünler.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
photoshop olduğu her halinden belli olan bu resmi neden kilitlemiyor modarötor. hayret bişey ya ! tarikatçıların mekanı oldu bura artık. Atatürkçüyüz biz kardeşim ! Defolun siteden.

ATATÜRKÇÜ MÜSÜN?

:)

Konu coca cola

ve bir vatandaş geliyor bu konuya bile ATATÜRKÇÜYÜZ BİZ KARDEŞİM DEFOLUN SİTEDEN yazabiliyor!

Harika ya...

müthiş...

Atatürk kalksa gelse ya coca colayı ne güzel savunuyorsun, emperyalistlerin simgesi olmuş bir şeyi ne güzel savunuyorsun iyi ki varsın der ve alnından öperdi!!!! değil mi?

Vah vah...

Atatürkçülük bu ise binlerce kere vah ki vah...

Ha pardon defolun siteden demişsin ya...

Afedersiniz site sizin babanızın tapulu malı mı?

Öyle ise tapuyu rica edeyim:)

sevgili red yellow; sen bence birinin avukatısın ama kimin cozemedim. etil alkol oldugunu ogrenmen için coca cola avukatı olmak degil, birazcık arastırmak ya da hadi usendin coca colanın bi danısma hattı var ona sorman yeterli. kimse gizlemiyo acık acık soyluyo. ama benim kadar bilgili olmamaları da ihtimal dahilinde!

Etil alkolu çözen birisi herhalde benim de kimin avukatı olduğumu çözebilir:)

Gazlı içeceklerden sonra Coca-Cola alkol analizi ile ilgili bir değerlendirme yapan Tüketiciler Birliği Kayseri şube başkanı Mahmut Şahin; ‘Gazozlardan sonra yaptığımız Coca-Cola alkol analizinde de alkol çıktı’ dedi. Tüketiciler Birliği Kayseri Şube Başkanı Mahmut Şahin konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

"Alkolsüz içeceklere ilişkin bir hukuki metinde, içecek içeriğinde alkol bulunmasına cevaz veren bu düzenleme dikkatimizi çekmiş ve konu ile ilgili olarak Tüketiciler Birliği tarafından bir çalışma başlatmıştık. Gazozlarda alkol olduğunu tespit etmiş ve elde edilen sonuçları Tüketiciler Birliği olarak 11 Ekim 2006’da ‘Gazozlarda alkol var’ başlıklı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurmuştuk. Bu basın toplantısından sonra tüketicilerden ‘kolalarda da var mı?’ bunu neden açıklamıyorsunuz gibi tepki ve talepler aldık.
Bunun üzerine en popüler olan Coca-Cola’da alkol olup olmadığının araştırılması konusunda Kayseri Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Laboratuarına müracaat ettik.

Çalışma kapsamında piyasada satılan Coca-Cola markalı ürünün, etiketleri üzerinde yapılan incelemelerde, içeriğinde alkol bulunduğuna ilişkin bir bilginin olmadığı tespit edildi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kayseri Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Laboratuarına orijinal ambalajı içinde teslim edilen Coca-Cola şişesinde bulunan etil alkol analizi yaptırılmış ve şu sonuca ulaşılmıştır:
Coca-Cola’da 0.075 g/l etil alkol tespit edilmiştir.

‘Gazozlarda Alkol Var’ açıklamamızdan sonra kamuoyunda yapılan tartışmalar sonucu 10 üreticiden sadece 3 tanesi, ‘ürünlerimizde alkol yok, var olan alkol, fermantasyon (mayalanma) sonucunda oluşan alkoldür’ şeklinde görüş belirtmişlerdi. Yapılan açıklamalardan hiçbir bilim adamı ve tüketicinin tatmin olmadığı Tüketiciler Birliği’ne gelen telefon, e-posta ve mektuplardan anlaşılmaktadır.
Bu açıklamamızdan sonra birçok bilim adamı ve mühendis ise gazlı ve kolalı ürünlerde bulunan Etil Alkolün fermantasyon sonucu oluşmadığı; tiryaki tüketici oluşturmak, dolum sırasında akışkanlığı hızlandırmak ve aroma çözücü olarak kullanıldığını ifade ve ispat etmişlerdi. Üç temel nedenin yanında etil alkol dışındaki çözücülerin daha pahalı olması nedeniyle, üreticilerin etil alkolü tercih ettikleri tespit edilmiştir.
Biz, içeriğinde alkol olduğu etiketinde yazmayan kolaları da içmiyoruz.
İçenlere afiyet olsun"

cola.jpg

http://www.tuketiciler.org/?com=news.read&ID=1735

Bakın bu bilgiler tüketiciler birliğinin resmi sitesinde yayınlanıyor.

Ve coladan ses çıkmıyor.

Bir tek sizden ses çıkıyor:)

Gördüğünüz gibi ben kimsenin avukatı değilim ama bazıları colanın gönüllü avukatı:)

ben cola içmeyeli 1.5 sene oldu turkasıymış cacacolasıymış kristalmiş hiç birini içmiyorum ayrıca gazoz dahi içmiyorum sadece soda içerim oda afyon sodası

Ben de sizin gibi uzun süredir içmiyorum hiç birisini.

Bazıları bana bazılarının avukatısın diyor ama aldanıyorlar, hiç bir colalı içeceği içmiyorum, turkası da murkası da hiç birisi.

Ayrana devam...

Coca Cola ve türevlerei saten sağlık açısından çok zararlı ürünler.

Güzel bir konuyu değindiniz, teşekkürler.

Cola türü şeylerin sağlığa zararlı olduğu ortaya çıkmış durumda.

Aynen sigara gibi.

Başlıkta resim var veya yok. doğru veya yanlış hiç önemi yok.

Bu tür şeyleri içmemek için sadece sağlığa zararlı olması bile yeterli değil mi?

İllaki bir şeyler aramak mı lazım.

Bu zararlı diyorsunuz, bunda şu var diyorsunuz adam gelip sen filanın avukatı mısın diyor.

İyi de avukatısın dediğin şeyi de içmeyin diyorum:)

Bu mudur avukat olmak?

bir de geliyorlar ATATÜRK'ü bu konuya karıştıyorlar ha hayret:)

sağlığa zararlı olan bir şeyi içmeyin demek, emperyalizmin bir ürünü olan şeyi içmeyin demek Atatürkçülüğe karşı olmak mıdır?

Böyle bir kafa olabilir mi?

Bu kafayla nereye gidilebilir değil mi?

saygılar.

ademsenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
millet herşeyde olduğu gibi coca cola denen yüzde yüz israil malı müslüman kanının katılıp masum insanların gözyaşı ile harmanlanıp cahil vede bilinçsiz asalak hayatı yaşayıp biz Atatürkçüyüz diyerek (yalancılar vede ikiyüzlüler tarih boyunca hep aynı kelimeyi kullanmışlardır.)defolun siteden diyor.ALLAH ALLAH sen nerden kimi kovuyosun israil beslemesi.neyi savunuyosun ARİEL ŞARONUN TORUNU .bizler hayatta olduğumuz sürece hem israil denen sonunda ALLAH ın izni ile bir tek tanesi kalmayacak yaratıklar zümresi hemde sen ve senin gibi düşünen kene yapılı insanlar emelinize ulaşamayacaksınız. israil mallarına boykota devam.bir kişi ile ne olur demeyin onlar tutuştular.toplantı üzerine toplantı yapıyorlar.zararları şimdiden yüzde yirmi civarında. müslüman müslümanın kardeşidir. (h.şerif) yahudilerin kardeşlerinin kim olduğuda zaten belli oluyor.söylemeye gerek yok.

isimya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
colacolanın israile yardım ettiği doğru olabilir ,hatta tüm karı bile israilin olabilir. bunlar doğru olabilir.
ama fotoğrafın da çakma olduğu bariz belli. "kola iç israile destek ol " bile yazsalar, o asker fotoğraflarını koymazlar.

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Madem israil'den bu kadar nefret ediyorsun arkadaşım o zaman o monitöre bakmayacaksın o klavyeyle yazmayacaksın,windows kullanmayacaksın.Çünkü o zaman İsrail'in en büyük destekçisi Amerika'nın gönüllü bağışçısı sensin.Burda onu içme bunu içme diye ahkam kesmeyi bırakın.Filistin'deki insanlara elbette bende acıyorum ordaki masumların hiçbir günahı yok.Ama bunu bir kolaya bağlamak helede photoshop olduğunu bir çocuğun bile anlayabileceği bir resme bağlamak saçmalık.Saygılar

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Madem israil'den bu kadar nefret ediyorsun arkadaşım o zaman o monitöre bakmayacaksın o klavyeyle yazmayacaksın,windows kullanmayacaksın.Çünkü o zaman İsrail'in en büyük destekçisi Amerika'nın gönüllü bağışçısı sensin.Burda onu içme bunu içme diye ahkam kesmeyi bırakın.Filistin'deki insanlara elbette bende acıyorum ordaki masumların hiçbir günahı yok.Ama bunu bir kolaya bağlamak helede photoshop olduğunu bir çocuğun bile anlayabileceği bir resme bağlamak saçmalık.Saygılar

Ya arkadaşlar:

Filistinde yapılan zalimliği bir tek colaya bağlayan var mı ki tutup da böyle acaip şeyler yazıyorsunuz?

Tüm abd ve israil malları boykot edilsin deniyor, hiç duymadınız mı?

Siz katılırsınız veya katılmazsınız.

Ama hiç olmazsa katılmak isteyenleri bırakın onlar katılsınlar.

ne demek monitöre bakma, ne demek klavyeyle yazma... bunun ne alakası var?

Böyle bir mantık olabilir mi?

Mümkün olduğu kadar, elinizden geldiei kadar boykot yaparsınız, insanlık bunu emreder.

Bu başlıktaki fotoğraf çakmaymış.. doğrudur çakma olabilir.

bu fotoğrafın çakma olması abdnin ırakta, afganistanda, israilin filistinde yaptığı zalimlikleri görmemezlikten gelmemizi gerektirir mi?

Biz israil ve amerikaya bu fotoğraf için mi karşıyız sanıyorsunuz?

Biz bunlara ZALİM OLDUKLARI İÇİN KARŞIYIZ...

İnsanlar zalimlere karşı olurlar.

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Coca-colayı karalayan herkes şerefsizdir.

yuh diyorum sana başka bişey demiyorum.Pis emperyalistlerin içecegini savunuyorsun.Bu meretin yerine git bi ayran al iç hem sana yararı olur.Destek ol müslüman kardeşlerimizi öldürmeye devam etsinler.

ademsenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

resme göre yorum yapan yok.isterse o resim karikatür olsun.adamlar asacak kesecek müslüman kanı dökecek sizde utanmadan onları savunacaksınız haa.herşey ortada resim aramayın.ne resmi arıyosunuz.biz gerçekleri söylüyoruz siz hala bir resim tutturmuş gidiyosunuz. 1-coca cola yahudi ortaklığından oluşan bir şirketmidir? 2-yahudiler tarih boyu müslüman milletlerle savaşmış masum insanların kanını akıtmışmıdır? 3-fırsatını bulsa türkiyede dahil bütün islam alemini yeryüzünden silmeye çalışan terörist bir devletmidir? 4-tarih boyunca kendilerine gönderilen tüm peygamberleri katleden imana gelmeyi bırakın ALLAHA iman edenleri çoluk çocuğu dahi katleden bir millet midir? 5-dünyada kendilerinden başka milleti tanımayıp kendilerinin en üstün ırk olduğunu yeryüzünün tek hakimininde israiloğullrı olması gerktiği tezini savunan bu uğurda önüne gelen engeli aşmak için her türlü terörü uygulayan devletmi? 6-vadedilmiş topraklar için elinde onlarca nükleer silahı her an kullanmak için bekleten bundan bir dünya devletlerininde haberi olduğu doğrumu? 7 - sebepsiz yere daha dün 1500 tane insan ve çocuğu katlen mazeret bulamayıp onlarda bize füze atıyor diye sobaborularından yapılmış uydurma şeyleri füze diye tanıtıp göz boyayan beceremeyincede pisliğine basmış ayı gibi homurdanan bir devlet başkanları olduğu yalan mı? 8--AMA ALLAHIN ADELETİ KESKİNDİR.ariel şaron NASIL SENELERDİR CAN VERİP GEBEREMEDİYSE BUNLAR VE KİM OLURSA OLSUN ONLARI VEDE ONLARIN YANDAŞLARININDA ariel şaronDAN FARKLI GEBERECEKLERİNİ TAHMİN ETMİYORUM.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42

neyse.

Çok doğru, sonuna kadar katılıyorum...

Konu dışı olacak ama;

Millette bi filistin sevdası almış gidiyor...

Ya adamlar bizim atalarımızı SATMIŞ, KAFASINI KESMİŞ, KARNINI DEŞMİŞ...PKKLIları kamplarında yetiştirmiş kişiler....Daha bunları nasıl savunursunuz anlamak çok zor yaa..

Konuya gelirsek, bu isteğe bağlı birşeydir, herkes ne isterse onu içer. Buna itiraz eden arkadaşlar bilgisayar kullanmasın o zaman çünkü işletim sistemi ve parçaların çoğu ABD (yani israil) malı.! Yeter yaa :excl:

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Konu dışı olacak ama;

Ya adamlar bizim atalarımızı SATMIŞ, KAFASINI KESMİŞ, KARNINI DEŞMİŞ...PKKLIları kamplarında yetiştirmiş kişiler....Daha bunları nasıl savunursunuz anlamak çok zor yaa..

Konuya gelirsek, bu isteğe bağlı birşeydir, herkes ne isterse onu içer. Buna itiraz eden arkadaşlar bilgisayar kullanmasın o zaman çünkü işletim sistemi ve parçaların çoğu ABD (yani israil) malı.! Yeter yaa :excl:

kardeşim mesele filistin meselesinden çok müslüman halklara yapılan zülümlere karşı gelmektir sadece bizler filistine yapılan zulümde değil ırak afganistan gibi müslüman ülkelere yapılan zulümlere karşı çıkmışızdır diyosin ki onlar bize ihanet etmiş evet etmiş olabilirler ama inan ki onlarda çok pişmanlardır eminim ki çektikleri acılar hep ondandır biz sesimizi çıkardık çünkü orda camiler vuruldu masum çocuklar kadınlar öldürüldü bence biraz daha pozitif düşün bugün onlara yarın bize emin ol bundan(akıllı olmazsak).

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
kardeşim mesele filistin meselesinden çok müslüman halklara yapılan zülümlere karşı gelmektir sadece bizler filistine yapılan zulümde değil ırak afganistan gibi müslüman ülkelere yapılan zulümlere karşı çıkmışızdır diyosin ki onlar bize ihanet etmiş evet etmiş olabilirler ama inan ki onlarda çok pişmanlardır eminim ki çektikleri acılar hep ondandır biz sesimizi çıkardık çünkü orda camiler vuruldu masum çocuklar kadınlar öldürüldü bence biraz daha pozitif düşün bugün onlara yarın bize emin ol bundan(akıllı olmazsak).

Zaten orada ölen masum çocuklara, kadınlara, insanlara bizde acıyoruz ve müslüman kardeşlerimize yapılanları lanetliyoruz ama ortada da BÜYÜK bir gerçek var ve bu gerçekler asla değişmeyecek.!

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Konu dışı olacak ama;

1- Siz osmanlımısınız? atalarınız kim?

2- Osmanlı atanız ise hangi akılla israilin, amerikanın kınanmasını eleştirirsiniz, osmanlı padişahı abdulhamid'in yahudilerle olan diyaloğlarını hiç duydunuz mu?

3- Filistinlilerin osmanlıyı, Atalarımızı sattığına dair kaynağınız nedir?

4- Birisi sizi sattıysa, siz de onu satarsanız onun seviyesine düşmüş olmazmısınız?

5- Ortada bir zulüm varsa, ortada bir vahşet varsa, ya bunu sevmiyorum ne olursa olsun, bana ne mi dersiniz?

6- Herkes istediğini içer, buna itiraz eden oldu mu ki ikide bi aynı şeyi söylüyorlar...

İsteyen içsin, isteyen sabahlara, akşamlara kadar, bidonla, depolarla için, bize ne...

Biz bir şey görmüşüz onu söylüyoruz.

İllaki içmeyin diyen bir kişi var mı? yok.. o halde olmayan bir şeyi varmış gibi göstermeyin.

İsraili savunacaksanız savunun, amerikayı savunacaksanız savunun ama burda tutup da kimse atalarımızı sattılar, kestiler diyerek laf cambazlığı yapmasınlar.

Türkiye topraklarını, Anadoluyu işgal edenler kimlerdi?

İngilizler, fransızlar, yunanlılar vs. değilmiydi?

Niye sadece araplardan bahsedersiniz.

Niye batının yaptığı alçaklıklardan bahsetmezsiniz.

O arapları bile ingilizler kışkırtmadı mı?

O amerika halen dünyanın bir çok yerinde zalimlik yapmıyor mu?

Kimse laf canbazlığı yapmasın.

Filistinde bir zulüm var biz bu zülme karşı çıkıyoruz.

Dünyanın başka bir yerinde bir yahudi zulme uğrarsa ona da karşı çıkarız.

Biz müslümanız.

Zulmün her türlüsüne karşı çıkmak bizim inancımız gereğidir.

Gerisi hikayedir.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
1- Siz osmanlımısınız? atalarınız kim?

2- Osmanlı atanız ise hangi akılla israilin, amerikanın kınanmasını eleştirirsiniz, osmanlı padişahı abdulhamid'in yahudilerle olan diyaloğlarını hiç duydunuz mu?

3- Filistinlilerin osmanlıyı, Atalarımızı sattığına dair kaynağınız nedir?

4- Birisi sizi sattıysa, siz de onu satarsanız onun seviyesine düşmüş olmazmısınız?

5- Ortada bir zulüm varsa, ortada bir vahşet varsa, ya bunu sevmiyorum ne olursa olsun, bana ne mi dersiniz?

6- Herkes istediğini içer, buna itiraz eden oldu mu ki ikide bi aynı şeyi söylüyorlar...

İsteyen içsin, isteyen sabahlara, akşamlara kadar, bidonla, depolarla için, bize ne...

Biz bir şey görmüşüz onu söylüyoruz.

İllaki içmeyin diyen bir kişi var mı? yok.. o halde olmayan bir şeyi varmış gibi göstermeyin.

İsraili savunacaksanız savunun, amerikayı savunacaksanız savunun ama burda tutup da kimse atalarımızı sattılar, kestiler diyerek laf cambazlığı yapmasınlar.

Türkiye topraklarını, Anadoluyu işgal edenler kimlerdi?

İngilizler, fransızlar, yunanlılar vs. değilmiydi?

Niye sadece araplardan bahsedersiniz.

Niye batının yaptığı alçaklıklardan bahsetmezsiniz.

O arapları bile ingilizler kışkırtmadı mı?

O amerika halen dünyanın bir çok yerinde zalimlik yapmıyor mu?

Kimse laf canbazlığı yapmasın.

Filistinde bir zulüm var biz bu zülme karşı çıkıyoruz.

Dünyanın başka bir yerinde bir yahudi zulme uğrarsa ona da karşı çıkarız.

Biz müslümanız.

Zulmün her türlüsüne karşı çıkmak bizim inancımız gereğidir.

Gerisi hikayedir.

Sana şunu söyleyeyim...

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur!

Arapların benim gözümde zerre kadar değeri yoktur ve umrumda da değil.

Hepsine yanıt vereceğim;

1- Evet ben Osmanlı'yım, Selçukluyum..Türküm..! Senin atanı bilmem! ama benim atalarım Çanakkale'de kan döken insanlardır.!

2-ABD veya isralini eleştirilmesine karşı değilim. Sadece saçma fotomontajlarla insanları kandırmaya karşıyım bu kim olursa olsun.

3-Aç tarih kitaplarını oku, Büyük Türk Tarihi adlı ansiklopedi serisini okumanı tavsiye ederim.

4-Olmam, ben satmıyorum ve satmam da sadece cevap veririm.

5-Bana karşı zulüm uygulayan, benim varlığımı istemeyenlere ben bin kat beterini yaparım, beter olsun derim!

6-O zaman ne diye bu konudasın onu da söyle bari!

Batının yaptığı alçaklığı anlatmaya kitaplar yeter mi? Bunu herkes batı dahil biliyor. O arapları ingilizler kışkırttı ama bu onların kanında var. Zaten düzgün bir millet olsalar Peygamberlerin çoğu onlara gitmezdi! Niye Türklere bir tane peygamber gönderilmemiştir bunu da araştır öyle gel karşıma!

Ben Türk oğlu Türk'üm... Bana karşı duran, benim bekâmı istemeyen kim varsa ona her türlü cevabı da veririm.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Sana şunu söyleyeyim...

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur!

Arapların benim gözümde zerre kadar değeri yoktur ve umrumda da değil.

Hepsine yanıt vereceğim;

1- Evet ben Osmanlı'yım, Selçukluyum..Türküm..! Senin atanı bilmem! ama benim atalarım Çanakkale'de kan döken insanlardır.!

2-ABD veya isralini eleştirilmesine karşı değilim. Sadece saçma fotomontajlarla insanları kandırmaya karşıyım bu kim olursa olsun.

3-Aç tarih kitaplarını oku, Büyük Türk Tarihi adlı ansiklopedi serisini okumanı tavsiye ederim.

4-Olmam, ben satmıyorum ve satmam da sadece cevap veririm.

5-Bana karşı zulüm uygulayan, benim varlığımı istemeyenlere ben bin kat beterini yaparım, beter olsun derim!

6-O zaman ne diye bu konudasın onu da söyle bari!

Batının yaptığı alçaklığı anlatmaya kitaplar yeter mi? Bunu herkes batı dahil biliyor. O arapları ingilizler kışkırttı ama bu onların kanında var. Zaten düzgün bir millet olsalar Peygamberlerin çoğu onlara gitmezdi! Niye Türklere bir tane peygamber gönderilmemiştir bunu da araştır öyle gel karşıma!

Ben Türk oğlu Türk'üm... Bana karşı duran, benim bekâmı istemeyen kim varsa ona her türlü cevabı da veririm.

Sinirlisiniz, öfkelisiniz:)

Sakinleştiğiniz ve ırkçılık damarınız biraz azaldığı zaman tartışalım.

İyi günler.

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
SAĞLIK AÇISINDAN ZATEN İÇMİYORDUM. çocuklarınıza da içirmeyin hiçbir yararı yok. adaçayı içirin kekik içirin yararlı, hiç olmazsa su içirin bunların yerine