Coca-Cola içmeye devam edin!!!

tolgahanbag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kola konusunu bile buraya getirdiniz ya helal olsun valla ne diyim ben içiyorum ama içmem diyenede karışmam.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Kola konusunu bile buraya getirdiniz ya helal olsun valla ne diyim ben içiyorum ama içmem diyenede karışmam.

Konuyu getirenlerde içmiyorlar ama ben içeceğim illaki diyene de karışmıyorlar farkındaysanız.

Bu durumda konunun buraya getirilmesinde bir mahzur olmaması lazım değil mi?

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Coca-colayı karalayan herkes şerefsizdir.

Bu forumda yönetici yok mu arkadaşlar?

Bu yazıyı defalarca raporlamama rağmen bu yazı hala forumda duruyor.

Böyle edep dışı yazıların forumda durması yakışık alıyor mu?

Sayın yöneticilerin bu yazıyı forumdan kaldırmalarını ve ilgili hakkında gerekli işlemleri yapmalarını talep ediyorum.

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
photoshop olduğu her halinden belli olan bu resmi neden kilitlemiyor modarötor. hayret bişey ya ! tarikatçıların mekanı oldu bura artık. Atatürkçüyüz biz kardeşim ! Defolun siteden.

Ne tarikatı !! Ne hakla genelleme yapıyorsun ve bir de kovuyorsun sen ya. Senin ne haddine be!!!! Kimse burada cemaatten söz etmiyor. Hemen yobazlaştırmayın lafları kendinize göre çevirmeyin. Allah yolundayım Peygamber yolundayım var mı zorun! İslama hizmet ederim, Kur'an-ı seviyorum ama herhangi bir yere bağlı değilim. Bu tür düşünceleri hemen tarikat diye yorumluyorsunuz ya pess diyorum. Hem tarikat olsa sanane, ne korkuyorsun. Adamlar sohbetleri edip ibadet yapıyorlarsa suç mu, örümcek kafalı mı! Neden? İsteyen cemaat olur isteyen tarikat seni ırgalamaz. Hem de hiç.

Atatürkçüyüm diye geçiniyorsun ama yüzyüze gelsek hemen şimdi, elinde internet ağı olmadan sana Cumhuriyet hakkında soru sorsam cevaplayamazsın bile. 23 Nisan'ın anlamı nedir? Cumhuriyet ne zaman kuruldu? İstiklal Marşı ne zaman ilan edildi veyahut Atatürk'ün diğer ilkeleri nelerdir desem çıt çıkaramazsın. Tek bildiğiniz Laiklik İlkesi. O da popüler oldu zaten. Sözde modern insanların ağzında sakız oldu nerdeyse. Daha o ilke neden çıktı bilmiyorsunuz bile. Atatürkçü müsün desem evet Atatürkçüyüm dersin ama...Onun hakkında hiçbir şey bilmediğine eminim. Hiç boşuna zırvalama biliyorum da söylerim de cevaplarım da bilmem neyde deme... Daha Saygıdeğer Atatürk'ün getirdiği Türkçe imlaları bile düzgün kullanamayan gençlik. Sen mi savunacaksın bana Atamızı ! Hadi ordan...

İnsanları rahat bırakın dinlerini özgür yaşasınlar... Eğerki böyle konulardan rahatsız oluyorsanız ya okumayın ya da kendinize dini konuları içermeyen bir site bulun. Bulabilirseniz. Site Yönetimi sakınca görmüyorsa konuyu kaldırmaz. Bu da sana batmamalı.

Yeter artık ya. Nedir bu insanların adaletsizliği. Başımı ister örterim istersem mini etek giyerim. Eğerki modernsen karışma kardeşim bana. Yobaz demek ne haddine. Size ne benim vücut hatlarımdan. İstediğim yeri kapayıp açmakta özgürüm. Seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyım??? Ben senin açık saçık kıyafetlerine karışıyor muyum? Banane ya ne istersen giy.

Unutmayınki güzellik bile görecelidir. Bana güzel gelen sana kötü gelebilir. Çok da normaldir. Yalnız onu bu düşüncesinden dolayı kaba saba tabirlerle suçlayamazsın-ız.

Bende Atatürkçüyüm. O değerli insanın bana ne kazandırdığını biliyorum. Özümü inkar edemem. Eden Türk olamaz zaten kanımca. Ninelerimiz annelerimiz o çağlarda "başı kapalı" cepheye su taşırken görülmüş. Şimdi gelin bunları da inkar edin. Hadi yobaz deyin! Atatürk'ün annesinin örtülü fotoları yok muydu? Vardı.
http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=zübeyde hanım&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Buna da yobaz diyenin dili kopsun. Uğraşmayın böyle tarikatle, cemaatle, yobazlıkla, Laiklikle... Hepimiz Türk'üz. İnkar edene yurtdışı kapıları açık. İsteyen aslını reddeder çıkar gider. Psikolojik savaşa yenilmeyin. Uyanın ya. Ben alevilerin içinde yaşıyorum Elhamdülillah Müslümanım ama kimsenin kimseye bir laf ettiği yok. Komşum o benim. Benim onda onun bende hakkı var ama biz de ayrımcılık yok. Biz niye birbirimizle savaşmıyoruz ? Bu savaşı başlatan bu ayırıcılığı yapan başkaları. Sizde o başkalarına ortak olmayın. Peşlerinden gitmeyin ya.Lütfen...

Coca Cola'ya gelince... Cola Turka'nın anlamını da yazın o zaman buraya.
Tersten COLA = MEKKE YOK demek değil miydi? O zaman Cola Turka da almayın. Tersten o da MEKKE YOK Türk Yok demiş olamaz mı?
İsrail ürünleri isteyen boykot eder, isteyen içer veya kullanır.

Melekler ve Şeytanlar - Dan Brown'un kitabının arka sayfalarında illuminati yazıyor. Öyle bir tasarlanmışki yazı tersten bile illuminati okunuyor. Anlayacağınız yazıyı nereye çekseniz oraya gidiyor. Coca Cola'nın hisselerinin İsrail'e yardım amaçlı verildiğini duydum ama bir kanıt görmedim.

Yine de inanıp inanmamak size kalmış derim...
Ama kimseye tarikat veya örümcek kafalı demem!!

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
yıllardır coca cola pepsi ve yan mamüllerini içmem içilmemesi için de mücadele veririm. ancak bu reklamı o firmanın yaptığına inanmıyorum zira hiçbir firma bu kadar cesur olamaz. yeni yerimize taşınıyoruz falan... bu afiş tamamen tahrik amaçlı. böyle reklam olmaz. uydurma bir şey. bir zamanlar hollandalı bir sanatçının insan hayvan karışımı resimler yapması bizim müslümanların da bu resimleri kurana dil uzattı, kuranı yere attı, annesini dövdü ve bu hale geldi diye mail göndermeleri gibi bir şey bu. insanları allah adına kandırmayalım. coca cola pepsi içmemeleri gerektiğini ciddi delillerle ispat edelim. insanları kandırmadan, düşman da olsa iftira atmadan. saygılar...

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alıntı:
Corbett´isimli üyeden Alıntı
Coca-colayı karalayan herkes şerefsizdir.
.......
Biz senin gibi şerefimizi ordan almadıkki karaladığımızda veya araladığımızda bize bir şey olsun.

lapa_lapa

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Etil alkolu çözen birisi herhalde benim de kimin avukatı olduğumu çözebilir:)

Tüketiciler Birliği

Bakın bu bilgiler tüketiciler birliğinin resmi sitesinde yayınlanıyor.

Ve coladan ses çıkmıyor.

Bir tek sizden ses çıkıyor:)

Gördüğünüz gibi ben kimsenin avukatı değilim ama bazıları colanın gönüllü avukatı:)

saygılar.

fikirlerini savunmak avukatlık oluyosa senin ne oldugun merak konusu ki benden çok daha guclu savunuyosun! coladan ses çıkıp çıkmaması beni bağlamaz bana absurd gelen seyleri soyluyorum. ben de gıda guvenligi dernegine baktık orda da alkol yok yazıyo buna ne dicen .:. Gıda Güvenliği Derneği .:. Coca-Cola analizinden alkol çıktı

kanıt manıt yok ortada arkadasım bu kadar emin olma

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Coca cola nın gelirinin nasıl müslümanların tepesine bindiğini hepimiz çok net biliyoruz..amerika nasıl Coca cola gelirleriyle uzaya çıkıyor onuda çok iyi biliyoruz..biz ailecek artık coca cola satın almıyoruz arkadaş.bu kadar basit.bir ben satın alsam birşey olmaz demeyin.ALMAYIN.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
boykot edince nolcak?

savaş çıkmıcakmı
veya çıktığında abd ile israil çokmu güçsüz olcak?

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok kötü bir photoshop oyunu bu belli zatem milyar dolarlık reklam yapan bir firma bu tür birde kötü bir iş çıkarmaz

cepo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar beni yanlış anlamayın en israil ürünlerini kulanalım demiyorum ama bir araştırma yapın günlük hayatımızda kulandığımız nerdeyse herşey israil menşeyliii hangi birini kulanmayalım...mesela diş macunları şampuanlar yediğimiz meyve sebzenin bile tohumları israilden geliyormuş. daha birçok şey maaselef adamlar artık kene gibi yapışmış çıkarmak zor...

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kola içmeyin amerikan sermayesi
pepsi içmeyin içinde bilmem ne var
cola turka içmeyin yeşil sermaye
onu yeme bilmem ne
bunu içme bilmem ne

sağlığını düşünen insan zaten bu sebeplere bakmadan içmez kola falan
ama bunun dışındaki diğer sebepleri ben kasıtlı buluyorum
zamanında Lcwaikiki içinde Leyla Zana satın aldı diye haber çıkarıldı,şirket yalanlayana kadar kendini yırttı.Bu tarz konularda birz düşünüp hareket etmek lazım bence.her yazılana inanmamak gerek
kesinlikle katılıyorum. zaten kola nın kendisi yeterince zararlıyken öteki kola sanki daha zararsızmıs gibi bi hava estiriliyor. bi arastırın bakalım zararsız bi kola var mı acaba

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
kolaya renk veren böcükler iğrenç bunu içiyoruz yaa

tcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dünyada sadece bir günde milyonlarca litre coca cola üretiliyor... ne kadar çok kola alıp içiyor insanlar... sadece bir günde... mantıklı olalım. bu kadar böceği nereden bulacaklar kolayı üretmek için ? ayrıca o kadar fare nerden bulunacak da kolanın içine girecek? sanırım bütün farelerin nesli tükenmiş olurdu.

amacım coca colayı savunmak değil, tabiki içerisindeki asit zarar veriyor insanlara. ama böyle saçmalıklar çıkarıp insanların beynini yıkayan insanlara karşıyım. içmeyecekseniz içmeyin arkadaşım. milletin zevkine bu şekilde müdahale etmeye hakkınız yok
s9.gif

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Coca-cola insana yaşadıgını hissetiriyo sigara gibi :)
Asit masit bize işlemez bacı :)

Osicen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tmm artık susuzlugumuzu gidermek icin su yerine kola kullanıcagımıza artık bira kullanalım :)))) efes pilsen forever :)

ozhan20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla böle bi reklam yok zannetmem olsa bile de bi reklam yüzünden coca coladan vazgeçmem en iyi kolayı onlar yapıyor gidipte le cola yada cola turka içecek değilim

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
coca-cola içmiyorum ama afiş sahte galiba.adamlar amerikan ürünlerini alın israil'i destekleyin diye açık açık söylemezler.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Adamlar öyle bir yaymışkar ki vazgeçemiyoruz..Bu konuyu 1 haftadan sonra unutucaz ve içmeye devam edicez.Bu bizim toplum olarak sorunumuz.Başladığımız işin sonunu getiremiyoruz...

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
saol gönül rahatlığıyla içiyorum şu an demesen içmeyecektim :D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
elbette yerli kullanmakta fayda var ama bunu yaparkende özgür bir iradeyle boykot etme fikrinden yola çıkarak yapmak var kimse idam ipini kendi çekmez böyle bi afişi bırakın bu kadar devasa bir şirketin hazırlamasını bunu önüne getirecek reklam ajansı bile olmaz.Bunları hazırlayanların niyetinin iyi olduğunu bile düşünsekte böyle bi afişi her ne nedenden dolayı olursa olsun yapmak saygısızlık.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Böyle aptal konular açmaya devam edin... İnadına içicem :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Çak kardeşim bendensin :D içmiyecktim gıcıklığına aldım içtim :D

t-c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o resim sahte ve bir şirket böylesine saçma bir reklamı ve kışkırtıcı reklamı kullanmaz ikincisi şirketi saunmuyorum ama karşıysan daha mantıklı ve gerçekçi nedenlerle çık karşımıza kola şirketi islamı bukadar aşşağlayıcı bir reklam kullanamaz

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olay kola fanta değil..asitli içeçekler yüzünden ülser hastası oldum,dişlerim inceldi ve yakında kasıklarımdan ameliyat olucam doktor bana kola asitli içeçeklerden oldugunu söledi..sağlınızı düşünüyosanız içmeyin.