Coca-Cola içmeye devam edin!!!

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
t-c doğru söylemiş Müslüman ülkeler sermayenin %30 unu karşılıyor bu ne demek çok büyük bir rakam adam bunu kaybetmeyi göze alamaz bu kriz ortamında ölümcül olur :D

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
YA KARDESIM coco cola sahıplerı salakmı kı boyle afıs yapsın sallamayın ya hergun yuzlerce email geliyor yok sunu yapmayın yok bunu ıcmeyın yok bılmem ne yok bu msajı 10 kısıye gonder yok efendım msn paralı olacakmıs msn para dıgıyormus yeterya bırakın bu ayakları

sensei_1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sss.jpg

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hiç birini bilmesek Nokia nın Finlandiya şirketi olduğunu VICHYnin norveç şirketi olduğunu biliyoruz diğerlerinin çoğuda sallamadır böyle iyi kandırmışlar sizi :D

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ya coca colanın afişlerine benziyomu Allah aşkına ?!

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
o kadar kötü bir fotomontaj ki....artık bunlara kananlar var mı ya...tamam israil'i protesto amaçlı yapılıyor bunlar ama daha akıllıca yapılabilir...cola içmeyelim peki tamam. ya colaturka onun sermayesine kimler hangi şirketler ortak?coca cola'nın ortadoğu piyasasına colaturka ile girdiğini bilmiyorsunuz galiba...

israille benim devletim ortaklık yapıyor ben tek başıma cola içmeyerek hamburger yemeyerek tavır koyacağım ha..

ha son olarak adım gibi eminim cola içmeyin onu yapmayın bunu kullanmayın diyenler benden daha çok yapıyorlardır o dediklerini...

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu kadar basit ve çakma bir propagandayı kimse yememeli!

Ama diyelim ki gerçek olsun bu reklamdakiler... Samimiyetle söyleyeyim yine umurumda olmazdı. Neden derseniz hepimiz müslüman olmamıza rağmen "islam alemi" diye bir şey yoktur. Araplar ve öteki müslümanlar vardır ki Arapların içinde bizim de bulunduğumuz ötekilere karşı hiç tahammülü yoktur! Daha dün izlediğim "Arabistanlı Lawrence filminde arap müslüman kardeşlerimiz T.H Lawrence adlı bir yarı deli İngilizin peşinde Kudüs'e saldırarak Müslüman Türk kardeşlerini kılıçtan geçiriyorlardı. Vahşet öyle bir boyuttaydı ki sırf "Türkler kaçarken altınları yutuyorlar" dendiği için Türk kadınları ve çocuklarının canlı canlı karınları deşiliyordu. Şu an o bölgede batı emperyalizmi altında zavallılaşan ve ezilen tüm bölge halkları dedelerinin günahlarını çekmektedirler kanımca ve Türk milliyetciliği ile Arap milliyetciliği arasında da dağlar kadar fark vardır. O sebeple bu tembel ve yağmacı çöl bedevilerini kim nasıl sömürürse sömürsün umurumda değil. Kudüs'ün tamamı hala müslüman bayrağı ile dalgalanıyor olabilirdi ama öyle değilse bunun suçlusu da Coca Cola içen Türk evladı değil, dindaşını hançerleyen Arap'dır.

Bir tek Libya'lı kardeşlerimi bunun dışında tutarım çünkü onlar hem Atatürk'le birlikte Trablusgarp'da daha sonra Ömer Muhtarla, ingilizlere ve İtalyanlara karşı özgürlükleri için gerçek ve çileli ve onurlu bir mücadele vermiş gerçek bir millettir. Evet Atatürk oralarda pek sevilmez ama bunun sebebi de nedir bilirmisiniz? Tüm mücadeleye rağmen geri çekilmek zorunda kalan Osmanlı'nın gidişini hazmedemişlerdir çünkü onlar kendilerini İmparatorluğun yönettiği bir ülke değil İmparatorluğun parçası olarak görmüşlerdir. Konunun kökü Trablusgarp savaşı sonrasında bölgenin İtalya'ya verilmesine dayanır. Libyalılar bunu vatan hainliği olarak yorumlar. kendilerine, 'ülkenin savunulması için geri çekilinmesi gerekiyordu' dendiğinde ise, 'Libya da o ulkenin bir parçası değil miydi' diye sorarlar.

Herşeye rağmen Libya,Kıbrıs çıkartması sırasında yayınladığı bildiride Türkiye'ye kayıtsız şartsız destek vermiş ve harekat esnasında, Türk savaş uçaklarının üs olarak kullandığı, yakıt ve parça ikmallerini gerçekleştirerek güneyden doğru operasyon yapabilme imkânı kazandığı (yegane) ülkedir.

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu kadar basit ve çakma bir propagandayı kimse yememeli!

Ama diyelim ki gerçek olsun bu reklamdakiler... Samimiyetle söyleyeyim yine umurumda olmazdı. Neden derseniz hepimiz müslüman olmamıza rağmen "islam alemi" diye bir şey yoktur. Araplar ve öteki müslümanlar vardır ki Arapların içinde bizim de bulunduğumuz ötekilere karşı hiç tahammülü yoktur! Daha dün izlediğim "Arabistanlı Lawrence filminde arap müslüman kardeşlerimiz T.H Lawrence adlı bir yarı deli İngilizin peşinde Kudüs'e saldırarak Müslüman Türk kardeşlerini kılıçtan geçiriyorlardı. Vahşet öyle bir boyuttaydı ki sırf "Türkler kaçarken altınları yutuyorlar" dendiği için Türk kadınları ve çocuklarının canlı canlı karınları deşiliyordu. Şu an o bölgede batı emperyalizmi altında zavallılaşan ve ezilen tüm bölge halkları dedelerinin günahlarını çekmektedirler kanımca ve Türk milliyetciliği ile Arap milliyetciliği arasında da dağlar kadar fark vardır. O sebeple bu tembel ve yağmacı çöl bedevilerini kim nasıl sömürürse sömürsün umurumda değil. Kudüs'ün tamamı hala müslüman bayrağı ile dalgalanıyor olabilirdi ama öyle değilse bunun suçlusu da Coca Cola içen Türk evladı değil, dindaşını hançerleyen Arap'dır.

Bir tek Libya'lı kardeşlerimi bunun dışında tutarım çünkü onlar hem Atatürk'le birlikte Trablusgarp'da daha sonra Ömer Muhtarla, ingilizlere ve İtalyanlara karşı özgürlükleri için gerçek ve çileli ve onurlu bir mücadele vermiş gerçek bir millettir. Evet Atatürk oralarda pek sevilmez ama bunun sebebi de nedir bilirmisiniz? Tüm mücadeleye rağmen geri çekilmek zorunda kalan Osmanlı'nın gidişini hazmedemişlerdir çünkü onlar kendilerini İmparatorluğun yönettiği bir ülke değil İmparatorluğun parçası olarak görmüşlerdir. Konunun kökü Trablusgarp savaşı sonrasında bölgenin İtalya'ya verilmesine dayanır. Libyalılar bunu vatan hainliği olarak yorumlar. kendilerine, 'ülkenin savunulması için geri çekilinmesi gerekiyordu' dendiğinde ise, 'Libya da o ulkenin bir parçası değil miydi' diye sorarlar.

Herşeye rağmen Libya,Kıbrıs çıkartması sırasında yayınladığı bildiride Türkiye'ye kayıtsız şartsız destek vermiş ve harekat esnasında, Türk savaş uçaklarının üs olarak kullandığı, yakıt ve parça ikmallerini gerçekleştirerek güneyden doğru operasyon yapabilme imkânı kazandığı (yegane) ülkedir.

Eline Yüreğine Sağlık, İşte olay budur.:yes:

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim Biz milletimiz Kimse kusura bakmasın ama çok şerefsiz. Orda Filistinde Din kardeşlerimiizi katlettiler Herles Parasıyla Kalbiyle Yardım etti ama savaş bitti daha doğrusu soykırım bitti Yedinen Bşaldır herkes içmeyşn yemeyin şu pislik heriflerin mallarını. Cocacola sanki çok faydalı birşey İçinde böcek var ya bilimsel olara kanıtlandı miillet yok bişey içinde Siz için inşş o içneler O böceklerle ilgili bi hastalıkdan ölürler..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Esas şerefsiz recpector arkadaşımızın dediği gibi I.Dunya Savaşında bizi arkamızdan vuran araplardır.Sen burda şerefsiz diye Türk milletine diyorsun ben milliyetçi değilim ama bunu diyecek kadar şerefsizine göz yumamam içerim içmem o benim hür irademle alakalı kimse karışamaz bende biliyorum zararlı olduğunu ülkemizin yarısından çoğu sigara içiyor yararlı mı?Değil ama içiyor.Üstelik bu tür şeylerin israille alakası olduğunu biz böyle basit montajlardan çıkarıyoruz.Bidaha milletimize şerefsiz dersen işin sonu mahkemede bitebilir :)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sizde inandınız bu afişin gerçek olduğuna:D Kutluyorum... Coca cola değil de Pepsi içiyorum diyenler: Zaten pepsi Coca-Cola'nın

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bu Pepsi coca cola nın yorumuda saçma geldi biraz bana, zaten coca cola ürünü olan şeylerde (sprite ,fanta,cappy) yanında The Coca Cola Company diyebir şey yazıyor.

cinliserkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok fare kanı varmış,yok yahudi propagandası yapıyormuş...sadece coco cola içmeyince herşey bitiyormu..günlük hayatımızda kullandığımız birçok marka zaten yahudi malı...walla daha iyisini yapan olursa onu içerim..lee cola,cola turka hatta pepsi bile dandik ürünler...

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
coca cola içmeyin amerikan sermayesi diyenlere bir anlam veremiyorum globelleşen dünyada geri kalmış bir zihniyetin son temsilcileri gibi geliyor. Bugün türkiyede coca cola fabrikaları ve dağıtım kanallarında kaç bin türk çalışıyor haberiniz var mı? Coca cola bugün türkiyeden gitmeye karar verirse işsiz kalan binlerce aileyi amerikan karşıtları mı kurtaracak. Bence hayır onlar bu sefer karşı olacak başka şeyler bulacaklar. Bu sürekli devam edecek değişen dünyaya artık ne olur ayak uydurun coca cola bir amerikan şirketi artık değildir çok uluslu bir şirkettir.

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Saçma sapan şeyler yahu. İçerim içmem size ne? Herkes özgür değil mi? Bu markayı karalamaktan vazgeçin artık.

Türkiyedeki Coca Cola firması sayesinde kim bilir kaç kişi ekmek parası kazanıyor ve kaç aileye iş imkanı sağlıyor. Kimse bundan bahsetmiyor.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
İnsanları afişle, pankartla, bildiriyle, reklamla bir ürünün kötülüğü ve sağlığa aykırılığı konusunda eğitemezsiniz ki. Sigara, uyuşturucu, alkol, asitli maddeler vs. herbirinin kötü olduğunu sağdan soldan, oradan buradan zaten duymuştur herkes. Ama tüketilmeye devam ediliyor. Bunun önüne ancak ciddi ve köklü bir eğitim-öğretimle geçilebilir. Kağıt üzerinde yazıp çizerek bir yere kadar olur. Benim bir tanıdığım, bir yanı felç kalıncaya kadar günde 2 pakete yakın sigara tüketirdi. Kendinin bundan zarar görmeyeceğini (hatta öyle sanıyorum ki kendinin bir ölümsüz olduğunu) düşünürdü. Lakin öyle olmadığını felç olunca idrak edebildi. O gün bugündür sigaraya elini sürmez. İnsanların pek çoğu maalesef başına gelmeden ve ciddi bir zarar görmeden durumun önemini idrak edemiyorlar.

Dream Team

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Biliyormuydunuz ?

Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...

Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu

Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...

Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler

görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların

erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin

bulunduğunu açıkladığını...

10189.jpg

'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayete erdirmez.' (Mâide: 51)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sıkıldım artık bu muhabbetlerden..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Aynen kardeş,İçmeyen içmesin...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ya şu saçmalıklardan bağnazlıktan kurtulamadı yurdumun güzel insanları :D Coca Cola'nın bir Microsoft bir Apple gibi ULUSLARARASI BİR FİRMA olduğunu biliyor musun? ORTADOĞU ve ORTA ASYA BÖLGESİNİN merkezi TÜRKİYE olduğunu biliyor musun? Gelirin ülkemize geldiğini biliyor musun? Coca Cola'nın CEO Başkanlığına TÜRK getirildiğini biliyor musun?

Al şurayı oku;

http://www.thecoca-colacompany.com/dynamic/leadershipviewpoints/

http://www.cci.com.tr/tr/news/detail.asp?cid=3&id=79&navId=103

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
O zaman dağıLabiLiriz :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bi coca cola bir de mc donalds'ı karalama muhabbetinden ben de sıkıldım. Ben pek cola içmem, genelde icetea içerim ama bu muhabbet beni deli ediyooorrr :D

Acon

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bunlar hep coca colayı kirletmek istiyolar israil malı olmasından. Kardeşim içen içer ben şahsen cola oldumu coca coladan başkasını içmem diğerleri Şerbet Gibi :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlara katılıyorum...

Sürekli yönlendirme çabaları...

Ve nedense sürekli Coca Cola üzerinden...

Pepsi o kadar değil!

Peki bu propaganda şu halde kime yarıyor?

Coca Cola nın en büyük rakibi kim?

Pepsi!

Pepsi babamızın malı da haberimiz mi yok!

-------

Coca Cola Eğer İsrail Kökenliyse ve İsrail Devleti ne yardım ediyorsa bu çok Erdemli Bir Harekettir!!!

Keşke Bizim Yerli Markalar da böyle anılsalardı!!!

Sürekli yerli Firmalarımızın isimlerini TSK ya yardım ettikleri haberleri ile duysak!

Ancak Bırak Yardım ettiklerini duymayı süreki KAÇIRDIKLARI VERGİLER ile duyuyoruz...

Bir Yanda İsrail Kökenli Olduğu İçin İsrail Devletine yardım ettiği iddia edilen bir şirket!
Bir Yanda sürekli kaçırdığı vergiler ile zenginliklerine zenginlik katan Yerli Şirketlerimiz.

------------

'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayete erdirmez.' (Mâide: 51)

Ayet yazmışsın...

Ben Alim değilim!!!

Ama her propagandaya da cuk diye atalayacak sazan da değilim...

Coca Cola İçmek Yahudi ile Hristiyan ile Dost Olmak değildir...

Bu Ticarettir...

İslam Yahudi ve Hristiyanlar ile Ticaret Yapılmasını yasaklamış mı?

Yahudi ve Hristiyanların Kestikleri Hayvanların Etleri İslam Dinine Göre Yenilebiliyor!!!

Ancak Kitap Ehli olmayan diğer uyduruk dinlerin mensuplarının kestikleri hayvanların etleri yenilmiyor!!!

Yahudi'nin Hristiyan'ın Kestiği Eti yersen onlarla dost mu olmuş oluyorsun?

---------

Belçika Konusunda yine yuvarlak bir bilgi atmışsın ortaya...

Belçika'da Coca Cola nın yasaklandığına dair bana kanıt göster bakalım...

Millet Tembel Zaten Araştırmıyor diye rahat rahat yazın!!!

--------

Coca Cola yı en çok Müslümanlar seviyormuş!

Ne güzel be!

Kanıtlanması imkansız bir iddia!

Ne sen sevdiklerini ne ben sevmediklerini kanıtlayamam...

PEPSİ yi de en çok Budistler Seviyor!!!

Hadi bana aksini kanıtla!!!
---------

COCA COLA içersin ya da içmezsin...

Ama bu kadar çabuk şu PROPAGANDA yazılarına inanmayın...

Birilerini sizi Koyun Gibi Yönlendirmesine İzin vermeyin...

Kendi Aklınızla Kola Zararlıdır ben içmeyeceğim deyin

ya da ne bileyim Param Yabancı Sermayaye Gitmesi diyerek VARSA(!) Yerli Bir Markanın ürününü tercih edin...

Ama şu birilerinin sizi yönlendirmesiyle hareket etmeyin...

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
halbuki ne güzel içeçeklerimiz var ayran, boza, şalgam suyu, kefir,sahlep. vs vs suyumuz bile lezzetli ekmeği suya batır ye mis gibi.
bu içeçekler duruken gidip gavuru zengin ediyoruz ben almıyorum kac senedir almayın arkadaşlar yabancı markalardan uzak duralım kendi markamıza yatırım yapalım

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Sürekli bir Coca-Cola'dan soğutmaya çalışmalar sürekli bir propaganda. Anlamış değilim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bir ara da "Lc waikiki" Leyla Zanan nın diyorlardı, uzaktan yakından alakası olmadığı ortaya çıktı ama adamlar o provakasyon döneminde ettikleri zararla kaldılar.

Bu tür haberlerin gerçekliğini araştırmadan facebook ve forumlarda paylaşanlarda çok büyük kul hakkı yiyorlar.