Coca-Cola içmeye devam edin!!!

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
"Coca cola içmeyin" yeni değil, cola turkadan öncede vardı. Ama kola turkanın çıkmasına vesile olmuştur. Sorun bu değil. Coca colanın israil ordusuna bağışları hepte gizli saklı olan şeyler değil.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ulen ömür bitirdiniz bu üfürükden sosyal sorumluluk kampanyalarınızla.

lapa_lapa

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya bu coca colanın gelirini israil ordusuna bagısladığıyla ilgili şeyleri duydum ben de ya ama kaynak bulamadım hep forumlarda dönüyo?? var mı kaynak?? :wassat:

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
içine siyanür koysalarda ben içerim arkadaş. napim yani gidip cola turka yada a kola li kola gibi saçma sapan şeylermi içelim.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bak ben onu snn gibi saflara yolalmadaım inan insanlara yolladım... Hem madem inanmıosun neden geldin bu sayfaya..... Hem iççç... miğde kanaması geçir...Banane suç benim... Sizin gibileri uyarıyorum...
BAŞKALARI ALINMASIN AMA: insan takliti yap hadsi lütfen...:icon_::icon_: :D:D

Neyse ben çalıyı dolanıyoryum.... :)

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu konuyu açan arkadaş sen tamamen yerli malı mı tüketiyorsun acaba?Hayatımıza o kadar dış ülkelerden markalar,ürünler girdi ki farketmeden kullanıyoruz onları.Coca Cola da onlardan bir tanesi sadece...

asyhaciq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o doğru ya... Abi tmm bişi demedim.. Walla ya.. :D bişi paylaşim dedimm gündemden düşmedm abi :D:Dsorun deil isteyen içsin... Hem ben tek coca cola izlemiorm :D:D dierlerini içiorm ve yiorm:D kafanıza göre takılın arkadaşLar ;)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
ya burda coca cola içmeyen diyenlerin kaçı acaba coca cola içmiyo.Dünyada coca cola içmemiş ve hala daha içmeyen insan mı var.Ayrıca bu tür reklamlar photoshop aldatmacaları çok var internet dünyasında.Eğer tv gibi görsel bir kaynaktan böyle bir haber slogan paylaşırsanız ancak o şekilde inanırım bu haberin doğruluguna!

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
onun içinde coctineal mıydı bi böcek var google a yazın bulursunuz yerliler ip boyamada kullanıyolar...
ayrıca coca-colanın arapça anlamını bi araştırın derim..

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
o dediklerini ben yaptım. O böçek kolada yok. İspatı diyerek yayınlanaan video var ona baktım orda sağdan soldan toplanmış böcek resimleri ve bir kaç bitki resimleri dışında bir şey yok bizzat kola yapılırken çekilmiş görüntü olsa anlarımda öle uydurmazyon video ile olmaz o iş. O arapça yazı olayına gelince o da gerçek dışı. Kolanın yazılısı yıllardır öle. Gerçek olsaydı bu olay islam dünyası ayaklanırdı buna tepki koyardı. Karıtakür olayında oluduğu gibi.

O olayla ilgili gerekli cevabı zaten verdi arapça bilenler. Alakası dahil yok diyorlar.

Atılan tüm iddalar tek tek çürütülüyor daha hala kalkıp aynı örnekleri veriyorsunuz. Somut hiç bir delil ve ispat yok.

Böle boş işlerle uğraşılacağına dünyaya yararlı başka şeylerle uğraşsanız en azından dünya insanlarına daha fazla yararınız dokunur.

Son olarak o böçek sırf kolaya renk versin diye konuyor diyor o video da da ve heryerde bu gerçek ise o zaman diğer markalarda da aynı olması lazım çünkü piyasadaki tüm kolalar aynı renk hiç birinde renk farkı yok. Ve bu iddaları ortaya atanların bir kısmı tüm kolarda o böcek kullanılıyor diyor sadece Cocacola için demiyolar.

cocacola türk malı olsaydı görürdüm aynı iddaları ortaya atıyor olurmuydunuz. Sırf abd düşmanlığı yapmak için kalkıp çoğunluğun içtiği bir içiceği eleştirmeyi bırakın artık

Kolaya rengi veren içindeki kafehin ve Karamel karışımıdır. Kısaca o böcek olayı hikaye

a_ve_m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya hocam ne yapiyim ben klayi seviyorum . amma bundan snra ichmem :(

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Cola’da da alkol çıktı

Gazlı içeceklerden sonra Coca-Cola alkol analizi ile ilgili bir değerlendirme yapan Tüketiciler Birliği Kayseri şube başkanı Mahmut Şahin; ‘Gazozlardan sonra yaptığımız Coca-Cola alkol analizinde de alkol çıktı’ dedi. Tüketiciler Birliği Kayseri Şube Başkanı Mahmut Şahin konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

"Alkolsüz içeceklere ilişkin bir hukuki metinde, içecek içeriğinde alkol bulunmasına cevaz veren bu düzenleme dikkatimizi çekmiş ve konu ile ilgili olarak Tüketiciler Birliği tarafından bir çalışma başlatmıştık. Gazozlarda alkol olduğunu tespit etmiş ve elde edilen sonuçları Tüketiciler Birliği olarak 11 Ekim 2006’da ‘Gazozlarda alkol var’ başlıklı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurmuştuk. Bu basın toplantısından sonra tüketicilerden ‘kolalarda da var mı?’ bunu neden açıklamıyorsunuz gibi tepki ve talepler aldık.
Bunun üzerine en popüler olan Coca-Cola’da alkol olup olmadığının araştırılması konusunda Kayseri Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Laboratuarına müracaat ettik.

Çalışma kapsamında piyasada satılan Coca-Cola markalı ürünün, etiketleri üzerinde yapılan incelemelerde, içeriğinde alkol bulunduğuna ilişkin bir bilginin olmadığı tespit edildi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kayseri Tarım İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Laboratuarına orijinal ambalajı içinde teslim edilen Coca-Cola şişesinde bulunan etil alkol analizi yaptırılmış ve şu sonuca ulaşılmıştır:

Coca-Cola’da 0.075 g/l etil alkol tespit edilmiştir.

‘Gazozlarda Alkol Var’ açıklamamızdan sonra kamuoyunda yapılan tartışmalar sonucu 10 üreticiden sadece 3 tanesi, ‘ürünlerimizde alkol yok, var olan alkol, fermantasyon (mayalanma) sonucunda oluşan alkoldür’ şeklinde görüş belirtmişlerdi. Yapılan açıklamalardan hiçbir bilim adamı ve tüketicinin tatmin olmadığı Tüketiciler Birliği’ne gelen telefon, e-posta ve mektuplardan anlaşılmaktadır.

Bu açıklamamızdan sonra birçok bilim adamı ve mühendis ise gazlı ve kolalı ürünlerde bulunan Etil Alkolün fermantasyon sonucu oluşmadığı; tiryaki tüketici oluşturmak, dolum sırasında akışkanlığı hızlandırmak ve aroma çözücü olarak kullanıldığını ifade ve ispat etmişlerdi. Üç temel nedenin yanında etil alkol dışındaki çözücülerin daha pahalı olması nedeniyle, üreticilerin etil alkolü tercih ettikleri tespit edilmiştir.

Biz, içeriğinde alkol olduğu etiketinde yazmayan kolaları da içmiyoruz.

İçenlere afiyet olsun"

Bu da tahlil belgesi:

cola.jpg

http://www.tuketiciler.org/?com=news.read&ID=1735

Hem alkol olduğundan, hem de abd ve israil emperyalizmine hizmet ettiğinden uzun süredir coca cola (tüm colalar) ve gazoz türü şeyleri içmiyorum, içirmemeye çalışıyorum.

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sadece cocacola değil onun bütün ürünlerini, bütün amerikan mallarını kullanmamalıyız.

Tabikide. Ama sadece kullanmamakla olmuyor satında almamak lazım, dediğim şu; biz her ne kadar içmiyor olsakta Türkiye belli bir sayıda mal alımı gerçekleştiriyor. Bunların önüne geçilmeli. :pinch:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
daha iyisini yapın bende coca cola içmiyim..
kristal kola mı içiyim he.. pehh ! bırakın bu saçmalıkları. yok efendim arapça yazı falan. komik bunlar.. gerçekten komik.

murkan82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yerli yabancı marka farketmez hepsi aynı.Hepsinde Alkol var. İçindeki asit toprağa döksen fokur fokur kaynatıyor.Maddi,manevi zarar.Anlayana.

lapa_lapa

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tüm kolaların içinde kullanılan etil alkoldur. ama bu etile alkole portakalın içinde rastlayanlar nedese hiç laf etmezler, bi guzel yerler. coca colaya gelince herkes "aaaa içinde alkol var, haram valla" der

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu cevap yazdığınız kalvye bilgisayarların çoğu da amerikan malı

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu afişi cocacola ya yollarsanız bu konuyla ilgilenecektir
netekim cocacola nın yazılımıda Allah yok,Muhammed yok gibi bişi çıkıyor diye
yıllarca propagan da yaptılar.cocacola bu konuda gerek hassasiyeti gösterip gerekekn açıklamayı yaptı
bunun photoshop oldugu besbelli
cola içmek saglıgınızla ilgili bişey böyle basit iftiralara inanmayın

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
tüm kolaların içinde kullanılan etil alkoldur. ama bu etile alkole portakalın içinde rastlayanlar nedese hiç laf etmezler, bi guzel yerler. coca colaya gelince herkes "aaaa içinde alkol var, haram valla" der

Cola sizin gibi avukatı olduğuna çok memnudur herhalde:)

Cola içindekiler bölümünde sizin bahsettiğiniz o etil alkolü niye saklıyor dersiniz?

Eğer portakalda da olan şey ise bunu saklamaması lazımdı, açıkca içindekiler bölümünde bunu ilan etmesi lazımdı.

niye saklıyor dersiniz?

Yoksa sizin kadar bilgili değiller mi? :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
severek içiyorum.

onu içmeyin bunu almayın şunu yapmayın sizene yahu kimsiniz siz ? size kimler veriyor bu akılları diyelim ki Türkiyede cola tüketilmiyor kimse içmiyor kaç kişinin işsiz kalacağını kaç ailenin aç kalacağını kaç öğrencinin defter kalem alamayacak para mulamıyacağını hesap ediyormusunuz siz siz hep işin şeytanlık yönünü görüyorsunuz çünkü iblise en yakın olan sizsiniz.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
severek içiyorum.

onu içmeyin bunu almayın şunu yapmayın sizene yahu kimsiniz siz ? size kimler veriyor bu akılları diyelim ki Türkiyede cola tüketilmiyor kimse içmiyor kaç kişinin işsiz kalacağını kaç ailenin aç kalacağını kaç öğrencinin defter kalem alamayacak para mulamıyacağını hesap ediyormusunuz siz siz hep işin şeytanlık yönünü görüyorsunuz çünkü iblise en yakın olan sizsiniz.

Arkadaşım:

Kaç kişi işsiz kalacak diye niye eroin içmiyorsunuz?

Malum ondan da bir çok kişi faydalanıyor.

Sigara içmeyin diyenlere de söyleyin aynı şeyleri.

ŞEYTANLIK gibi kelimelerle hitap etmeyin ayıp ediyorsunuz.

Senin gelip görüşünü yazdığın gibi insanlarda gelmiş kendi görüşlerini yazmışlar.

Sigara içmeyin de diyebilirim, içki içmeyin sağlığa zararlı da diyebilirim.

Sen buna katılırsın veya katılmazsın.

Sana hiç kimse silah zoruyla cola içmiyeceksin heyyyyyt demedi...

Git istediğin kadar iç.

Sabaha kadar iç, akşama kadar iç.

Ama üslubunu bozma... ayıp etme!

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Bu cevap yazdığınız kalvye bilgisayarların çoğu da amerikan malı

Aynen katılıyorum.. Bunlar reklamdan başka birşey değil... Eminim herkez bir çok şeyin farkında.. Uygulama da eksikilk olabilir ama zamanı gelince bunlarada cevaplar bulunacaktır...

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bırakın ya bu reklam kokan hareketleri.DAha iyisini yapın onu içelim o zaman.