Çiftetelli Oynayamıyorum

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Davet edsersen gelirim:D:D (ama sende benim düğünüme geliceksin çünkü aynısını banada diyolar :D )
Aşk olsun illaha karşılık hea. :tongue:

Ben düğünlerin mantığını anlamam. Birileri oynar diğerleri bakar. İki taraf da sıkılmaz. Amaç nedir ki? İki insan evlenince oynamak şart mıdır?
Mantıksız haklısın ama bu da eskiden gelen bi eğlence türü. Farklı hale getirilebilir mi? Bilmiyorum ama bu uzun bi süre değişmez. :S

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sorma ya
ne düğüne gitmeyi severim ne de oynamayı :D

1.72 filan boyum var kazık gibi ortada dikilip kalıyorum :D
Pek de çıkmıyorum sahneye zaten :D

Hocam şaka mısın gece gece:D Şu an 1.96 boy, daha uzarmıyım merak ediyorum.Sen yine düğüne gitmeyi sevmiyosun beni düğüne almıyolar halaya yakışmassın diyerekten:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Olay boy meselesine kilitlenmiş. :D

deaftarzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sadece bir düğünde oynamak zorunda kaldım.
O da benim nikah düğünümde....

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
1 sene önce abimin düğünü oldu bende hiç beceremediğimi düşünürdüm ama videolarda kendimi izledikten sonra bu işi çözmüşüm dedim :D Bide tabi yanındakilerin gaz vermesi çok önemli o aldıgın gazla kollar kartal gibi açılıyor zaten gerisini davulun ritmine bırakıcaksın :D

Bu arada herkes boyunu söylemiş bende 1.90'ım :biggrin:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bugün ailemle gittiğim bi yakının düğününde herkes oynarken lan dedim bende çıkıyım iki döktürüyüm derken bi çıktım boy biraz uzun olduğu için kazık gibi ortada duruyordum :(
Etraftakilerin de bunu farkettiğini görünce 2 dakikadan fazla oynamadım ve geri oturdum :(
itiraf ediyorum: Ben çiftetelli oynaymıyorum :D

abi gözlerin kapalı oynuyormuşsun gibi yap ama ayaklara bak eller zaten klasik korkuluk modelidir.karşındakinin yaptığı şeyi 5 sn sonra yap ben 5 yıldır işi iyi götürüyorumda şu kolbastı olayı bozdu :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
abi gözlerin kapalı oynuyormuşsun gibi yap ama ayaklara bak eller zaten klasik korkuluk modelidir.karşındakinin yaptığı şeyi 5 sn sonra yap ben 5 yıldır işi iyi götürüyorumda şu kolbastı olayı bozdu :D

Oynamanın yolunu buldum artık @Slokr, kafa güzel olunca iyi kıvırılıyor :mrgreen:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kahrımdan ölcem ben uğraştığı halde oynayamıyorum 30 evlenmekden korkuorum düğünde nacam diye :9