• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Champ man 17 donma sorunu

EmreCan47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5-6 gün önce google play store'de bir oyun çıktı ve ben bu oyunu 4-5 yıldır oynayıp takip ediyorum oyunun adı champ man 17 bende büyük bir heyecanla indirdim fakat bin pişman oldum oyun çok donuyor neden acaba cevaplarsanız sevinirim.

alakası yok telefonum samsung galaxy s7 bide google play storedeki yorumlara bakıyorum 3 kişi süper diyor 1000 kişi oyun kasıyor diyor

optimizasyon sorunu olabilir telefonunuz ile alakalı değil oyun ile alakalı bir durum

peki şimdi bu oyunu yapan şirket oyunun kasıyor olmasını biliyormu ne zaman düzeltecekler.

hiç bir fikrim yok. orası yapan şirketin inisiyatifine kalmış birşey.

Oyunda yazılımsal sorun vardır yeni güncelleme geldiği zaman büyük ihtimalle halledilmiş olur .

ama bu oyun çok popüler düzeltilmesi lazım değilmi sence

Sen son sürüm için yorumlaramı baktın yoksa öncekilerede baktınmı baktıysan nasıldı ?

gçn sene cm 16 çkmıştı o oyn gzldi hçbr ksma srunu yktu ama hrks "oyun gzl ama bazı ekskler var." vb. yrmlar vrdı oy ortlamsı 5 üzerinden 4.6 biseydi snra cm 17 çktı oy ortlamsı suan 3.5 hrkeste kasma var diyor 2-3 kişi sorun yok diyor

Ozaman dediğim gibi oyunda yazılımsal bir sıkıntı vardır eğer baya popülerse kısa zamanda güncelleme atıp çözerler .

Uygulamayla ilgili bir durumdur telefonunuzla alakası olucağını düşünmüyorum

Bende de aynı sorun var cm16,15 sıkıntısız oynatıyor telefon , lakin bu sefer grafik arayüzü değişmiş oyunun 1.5gb ram var telefonda bazen takılmadan oynatıyor bazen de kasıyor , telefondan ötürüdür dedim ama yok bencede oyun ile alakali bir şey.İnşallah kısa zamanda düzeltirler.

5-6 gün önce google play store'de bir oyun çıktı ve ben bu oyunu 4-5 yıldır oynayıp takip ediyorum oyunun adı champ man 17 bende büyük bir heyecanla indirdim fakat bin pişman oldum oyun çok donuyor neden acaba cevaplarsanız sevinirim.

Kardeşim internet varken kasmıyor , lakin mobil veri kapaliyken kasıyor.

Bende de oyun "3 Temmuz 2023" te kaldı. ilerleyemiyorum. Bu sorun nasıl çözülür acaba?