Casper Via v5, Samsung Grand 2, General mobile Discovery 2 Mi ?

TarıkOzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Ben telefonumu yenilmek istiyorum. Bütçem 800 TL'ye Kadar. Bir araştırma yaptım en çok beğendiğim İste Casper Via v5 Oldu. Ancak Grand 2 ve Discovery 2 de Çok güzel telefonlar. Siz shiftdelete Üyelerine de Danışmak istedim :yes:. Bu telefonları Kullanan yada Önceden bilgileri olan arkadaşlar tavsiyelerde Bulunursa memnun Olurum .( Bütçeme Uygun farklı telefon tavsiyelerini de Dikkate Alırım) Tesekkürler. :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Zenfone 6'ya bak.SAMSUNG tüm segmentlerde cazibesini kaybetti.Müşterileriyle dalga geçer gibi destek sunması,daha doğrusu iplemeyip kandırması herkesi kendisinden nefret ettirmeye yetti.Hem Zenfone 6'nın bazı yerlerde 700 tl'ye satıldığına rastladım 100 liran cebinde kalir.

Orta seviyeyi LG ve HTC;
Üst seviyeyi SONY ve HTC götüruyor yani.

Bunun yanında Asus da alt-orta seviyede büyük işler başarıyor.Bu yüzden Zenfone 6 al.

Ufak bir tavsiye Samsung ve çinden telefon getiren(FLY/General Mobile/Casper/Dark...) gibi üreticilerden uzak dur.Rezilliğin daniskasıdır bunlar.

bgra92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 6'ya bak.SAMSUNG tüm segmentlerde cazibesini kaybetti.Müşterileriyle dalga geçer gibi destek sunması,daha doğrusu iplemeyip kandırması herkesi kendisinden nefret ettirmeye yetti.Hem Zenfone 6'nın bazı yerlerde 700 tl'ye satıldığına rastladım 100 liran cebinde kalir.

Orta seviyeyi LG ve HTC;
Üst seviyeyi SONY ve HTC götüruyor yani.

Bunun yanında Asus da alt-orta seviyede büyük işler başarıyor.Bu yüzden Zenfone 6 al.

Ufak bir tavsiye Samsung ve çinden telefon getiren(FLY/General Mobile/Casper/Dark...) gibi üreticilerden uzak dur.Rezilliğin daniskasıdır bunlar.

Zenfone 6 ya orta alt demissiniz ama irta seviyeden kastiniz nedir.1500 lira felanmi. Suan htc nin orta sinif telefonlari 1200 lira (zenfone 6 ile benzer ozelliklerde) tek fiyat performans urunu lg g2 baskada yok. Lg nin yada sonynun yada htc nin 700 800 liraya versigi telefinlar cop