Discovery Air mi Casper Via v5 mi?

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar gmdnin yeni çıkan discovery air telefonu ile casper via v5 arasında kaldım yaklaşık 2 ay sonra telefon alıcağım v5 e daha yakınım sizce hangisi ve bu fiyat bandında önerileriniz var mı teşekkürler

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
İki cihaz da çöp tavsiye etmem, zenfone 5, ascend g7, meizu mx4 gibi cihazlara yonelmende fayda var

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ascend g7 ya da G2.

Olmadı MX4'e de bakabilirsin.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İki cihaz da çöp tavsiye etmem, zenfone 5, ascend g7, meizu mx4 gibi cihazlara yonelmende fayda var

Tavsiyen için tesekkür ederim fakat sipariş vermiyecegim ve nigdeden alabilmem gerekir ve bozulursa kolay yaptirmam lazim yani parcasi kolay bulunmali yani bi samsung ile oppo parcasi bulunma olasiligi cok farkli karisik yazdim umarim anlarsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ascend g7 ya da G2.

Olmadı MX4'e de bakabilirsin.

G2 cidden cok guzel bi telefon fakat bütçeyi 500 liradan 800 bandina zor cıkardim dahasi olacagini sanmiyorum tavsiyelerine bakicagim

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bir GM kullanıcısı olarak GM'nin hiçbir ürününü alma. Lollipop verilecekmişte ne zaman... Şu V5 arkadaşımda var. Cihazın ekranı GM Diskavri'ye göre bır tık iyi birde tasarımı güzel. Bunun haricinde cihaz çöp.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bendede discovery var kardeş memnunum fakat dediğin gibi firma sözünü tutmuyor kitkat geldi oda dandik

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] o zaman bütçeyi zorlamayalim, avea intouch 4 619 tl bütün bayilerde bulabilirsin

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung marka telefon almak istemiyorum arayüzü donuyor telefon alma sebebimizde bu babam cok dondugunu söylüyor kullandığı telefon samsung galaxy wonder

Kısacası galaxy wonderdan sonra bu dedigimiz telefonlar alinirsa büyük performans farkı cıkar buda babama yeter ama uzun süre kullanması gereliyor

[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] o zaman bütçeyi zorlamayalim, avea intouch 4 619 tl bütün bayilerde bulabilirsin

Sanırım türcellin telefonlarında tek türkcelk hatlar calisiyor bundada öyle bisey var mı

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Eğer Via V5'i falan alırsanız afedersiniz çok büyük salaklık yaparsanız. Çünkü Via V5 ile neredeyse aynı donanıma sahip Lenovo A328 var. İkiside 1.3 GHz MT6582 işlemciyi kullanıyor, ikiside 1 GB Ram'e sahip. Tek fark kamera. Lenovo 500 lira Casper 800 lira...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] öyle bir şey yok bildiğim kadarıyla, sim kilit vs olaylari eskide kaldı

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] 2 aydir T50 kullaniyorum. Yeni serisinde hicbir sorun yok. Performans olarak fiyatinin hakkini veriyor. Ses kalitesi cok guzel. Ekrani hd 300ppi derinligi var. Arka 13 ön 5mp. Snapdragon400 islemci adreno 305 grafik birimi var yani tasarrufa dayali cihaz yuksek grafikli oyunlarda takilmalar olur. %60 parlaklikta 7 saat ekran suresi aliyorum.

Umarim yardumci olmustur yazim. T50 ile ilgili bir sorun olursa buralardayim :)

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] 2 aydir T50 kullaniyorum. Yeni serisinde hicbir sorun yok. Performans olarak fiyatinin hakkini veriyor. Ses kalitesi cok guzel. Ekrani hd 300ppi derinligi var. Arka 13 ön 5mp. Snapdragon400 islemci adreno 305 grafik birimi var yani tasarrufa dayali cihaz yuksek grafikli oyunlarda takilmalar olur. %60 parlaklikta 7 saat ekran suresi aliyorum.

Umarim yardumci olmustur yazim. T50 ile ilgili bir sorun olursa buralardayim :)

Teşekkürler kardeş türkcellden başka hat kullaniliyormu selfi kamerası nasıl birde aspalt8 airbornu oynata biliyor mu.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Teşekkürler kardeş türkcellden başka hat kullaniliyormu selfi kamerası nasıl birde aspalt8 airbornu oynata biliyor mu.
Her hatti calistiriyor. Ön kamerasi arka kameradan daha iyi cekiyor cogu yerde okursun bunu ve kalitesi cok guzel. asphalt8'i ben yukleyip denemedim ancak herkes en yuksek grafikte akici sekilde oynadigini soyluyor. Kasicak oyunlar Gta SA, modern combat 5 vs grafigi yuksek oyunlar. Alirsan pisman olmazsin :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Tavsiyen için tesekkür ederim fakat sipariş vermiyecegim ve nigdeden alabilmem gerekir ve bozulursa kolay yaptirmam lazim yani parcasi kolay bulunmali yani bi samsung ile oppo parcasi bulunma olasiligi cok farkli karisik yazdim umarim anlarsin

G2 cidden cok guzel bi telefon fakat bütçeyi 500 liradan 800 bandina zor cıkardim dahasi olacagini sanmiyorum tavsiyelerine bakicagim
G2'nin 32 gb versiyonu 1059 tl'den satılıyor gittigidiyorda ayrıca LG garantili diyorlardı. Aynı satıcı delta garantili 32 GB'a 1009 tl fiyat biçmişti. Bir takibe alın isterseniz. Yorumlarını da okudum çoğu kişi memnun. Siz yine de bir araştırın internetten.

Bana o para fazla geldi derseniz Ascend G7'e bakın.

Bu devirde Android'li bir cihaz alacaksanız ilk başta işlemci mimarisine bakın ve mutlaka 2 GB ram'ı olan bir cihaz tercih edin.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2'nin 32 gb versiyonu 1059 tl'den satılıyor gittigidiyorda ayrıca LG garantili diyorlardı. Aynı satıcı delta garantili 32 GB'a 1009 tl fiyat biçmişti. Bir takibe alın isterseniz. Yorumlarını da okudum çoğu kişi memnun. Siz yine de bir araştırın internetten.

Bana o para fazla geldi derseniz Ascend G7'e bakın.

Bu devirde Android'li bir cihaz alacaksanız ilk başta işlemci mimarisine bakın ve mutlaka 2 GB ram'ı olan bir cihaz tercih edin.
G7 de 1000 tl bana 850 tl yi geçmiyek telefon lazim bütçem bukadar

G2 al kafan rahat olsun :wink:

200 tl verirsen neden olmasın :D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Avea İnTouch 4 ' ten başkası senin için yalan !! 619 tl cik bi fiyatı var. 13 mp arka 5 mp ön kamera , snapdragon 410 işlemci , tasarım bakımındna o fiyat bandında rakibi yok ....

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bence paraya kıy.

Mutlaka üzüleceksin içinde kalacak. Keşke biraz daha para ekleseydim dersin.

Pişman olmak istemezsen paraya kıymalısın biraz [emoji106].

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İki cihazda alınmaz. Cihazı geçtim o markalardan sakız bile alınmaz. 800 lira Air'e vereceğine Zenfone'lere bakabilirsin. 5 ve 6 o fiyatta bulunur. Olmadı daha düşük paraya inTouch 4 alırsın. Yani paranı ziyan etme heleki mtk işlemcili telefonlara

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı akşamlar. Bütçen 700 küsür civarlarında herhalde. Casper kullanma derim. 700 TL ye ASUS ZENFONE 5 almanı öneririm fiyatına göre de gayet iyi. Bütün özellikleri süper. ASUS ZENFONE 6 ile ZENFONE 5'in arasındaki fark ne diyecek olursan ikisinin arasında hiç bir fark yok sadece inç farkı var. Eğer bütçemi daha çok tutarım 1.900 TL bütçem olur diyorsan kesinlikle HTC ONE M8 öneririm. LG G3, HTC ONE M8'in yanında kafa bile tutamaz.

61last

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea İnTouch 4 ' ten başkası senin için yalan !! 619 tl cik bi fiyatı var. 13 mp arka 5 mp ön kamera , snapdragon 410 işlemci , tasarım bakımındna o fiyat bandında rakibi yok ....
Kesinlikle katılıyorum,avea bayilerinde de telefonu incelersin :thumbup1:

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Zenfone 5 bu fiyat bandında tercih edilmesi gereken bir cihaz kanımca