Call of Duty'ciler Online Oyunu Sevdi

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Call of Duty 4 oyuncularının önemli bir bölümünün tek kişilik senaryo modunu hiç açmadığını biliyor muydunuz? Ayrıntılar burada.

Call of Duty 4'ün yapımcısı Infinity Ward, Modern Warfare'i satın alanların %30'luk bir bölümünün tek kişilik senaryo moduna hiç dokunmadığını açıkladı. Achievement puanlarının aynı zamanda oyuncuların alışkanlıklarını ölçmek için önemli bir yöntem olduğunu dile getiren Infinity Ward yetkilileri, Xbox Live'a bağlanan 10 milyon CoD 4 oyuncusunun %2,8'inin de Call of Duty 4'ü Veteran zorluk seviyesinde bitirdiğini belirtti. Diğer bir deyişle, oyunu en zor seviyede bitirdiğiniz için Rambo moduna girmeyin; sizin gibi 280.000 kişi daha var.
cod4-modern-warfare1239006014.jpg
:: Siz Call of Duty'i hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben daha oynamadım ama rambo modu ne oluyor?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
gerçekten bağımlılık yapan bir oyun, insan ister istemez rambo moduna giriyor :) oyun sizi o moda sokuyor

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tek kişilik senaryoda cod4 bitirene kadar crysis yada far cry2 falan bitiririm

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O kadar cok modu var ki ve hepsi çok güzel hepsinide oynadım.Dedikleri gibi de rambo modunu otomatikmen kendiniz olusturuyorsunuz :D
Online oynadıgınızda rütbe sistemi devreye giriyor.55 General rütbesi olmak için saatlerce ugrasabılıyorsunuz.
Tabi oyun da gün geçtikçe yeni yamalar, haritalar ve modlar da ortaya cıkmaya baslıyor.Bir server da 50 ye 50 oynamanızı tavsiye ederim.Hayatta kalma süreniz 30 saniye en fazla :D
mükemmel oyun bence..

isimya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
indirme listemde jdownloader da ...

umutumut1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orjinal crack ini bulup multiplayer oynammanızı tavsiye ederim. Single player a gore daha geniş map ler açılıyor ve çok zevkli... sabbahhaa kadarr:D