C&C4'den Oynanış Görüntüleri

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Strateji oyunu meraklılarının yakından takip ettiği Command & Conquer serisinin yeni halkası için oynanış videosu yayınlandı. GDI ve NOD'u bu kez sahada görüyoruz!

GDI ve NOD'un savaşını konu alan Command & Conquer serisi, üçüncü oyun ile beraber uzaylı ırkı Scrin'i de savaşa dahil etmişti. Strateji türünü sevenlerin ilgiyle takip ettikleri yapımın devamı olan Command & Conquer 4, eğer bir aksilik olmazsa 16 Mart 2010'da satışa sunulacak. Yalnızca PC için geliştirilen yapımın yeni bir oynanış videosu yayınlandı. GDI'ı ve NOD'u savaş alanında görme fırsatı yakaladığımız beş dakikalık videoyu aşağıdaki player'dan izleyebilirsiniz.

[SDNTV]http://patlike.a.ec.viddler.com/c0c14309cc6ce6cb9d823d1a29c185a908a08b73.flv[/SDNTV]

C&C4: Tiberian Twilight, serinin üçüncü oyununun kaldığı yerden devam ediyor. Öyle ki, artık uzaylı teknolojisine sahip olan Kane önderliğindeki NOD birlikleri bu kez GDI'ın üzerine daha güçlü gelecek... Tüm dünyayı etkileyecek olan savaşın nasıl noktalanacağı ise merak konusu.

:: Command & Conquer serisinin en beğendiğiniz oyunu hangisi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bence Red Alert 2 ve Yuri hikaye ve oynanış açısın çok güzeldi

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
"My orders, my ideas" "My slaves are ready" "The apocalypse has begun" bu replikler Yuri's Revenge

genişleme paketli CC Red Alert 2'ye ait. Hala da severim. RA 3'ü oynama fırsatım olmadı

daha...C&C:Generals de güzel. CC4'ü sanki Starcraft'a çevirmişler gibi geldi bana...

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Askeri Strateji Oyunları Daha Fazla İlqimi Çekiyor :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Command & Conquer: Tiberian Sun favorimdir ,stratejiye onunla baslamıştım :)

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu seri tam bir efsane oldu artık, Red Alert 2 ve 3 ten sonra. :)