Burası Teknoloji Platformu (mu) !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sci3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
agkorkmaz arkadaşım bu site yöneticileri hit peşinde değil.. Olmamalı da zaten.. Burası teknolojik açıdan hit alması ve o açıdan hit yapması gereken bir site olmalıdır..
Konu dışı başlıklarıyla hit aldıktan sonra iki günde frmtr'yemi dönsün..
Neyse çok az arkadaşımız meramımı anladı o da yeter bana..
Fikirleriniz için teşekkürler

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@setgs
Dediklerine tamamen katılıyorum. Özellikle bahsetmek istediğim bir konu var. Bence siyasi içerikli bütün mesajlar yasaklanmalı. Üye olduğum başka bir sitede bu uygulanıyor ve de gereksiz tartışmalar çıkmamış oluyor. İnsanlar birbirlerini kırmıyorlar. Ayrıca siyaset dışındaki bölümlerin de SDN'nin amaçlarına göre revize edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer yönetimin amacı sitemizi günlük şu kadar ziyaret eden olsun da biz de esas amacımızın dışındaki popüler konuları forumumuzda bulunduralımki günlük ziyaretçimizi kaybetmeyelim ise zaten burada söyledikleriniz yönetim tarafından ciddiye alınmayacaktır. Ama SDN'nin amacına odaklanmak istiyorsa yönetim forumdaki bazı bölümlerin kaldırılması ve siyasi içeriğin yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca yeteri kadar bu tarz içerikli forumlar mevcut. Esas eksikliği hissedilen SDN'nin esas amaçları üzerine odaklanmış bir forum. Umarım yönetim bu önerileri dikkate alır. :blush:

:yes::yes:

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
setgs | Sana kesinlikle katılıyorum ama gülmekten. Sitenin kendisi yani özü bildiğimiz gibi Teknoloji sitesi zaten. Foruma gelince, biz üyelerin oluşturduğu gündemlerini bizim yarattığımız bir hadise. Kalkıp ta kendi bindiğimiz dala laf edersek bu iş olmaz. Yani demek ki insanlar SDN de bunları görmek istiyosa o konuları açıyor ve şikayetçi olanda görmedim hiç.
Saygılar...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
qKTe bende senin ciddiyetsizliğine güldüm bir anda geçti neyse..
Fikirlerin için teşekkürler.. :wink:

O bahsettiğin dalda herkes yok.. Olmadığım dalı da keserim hiç çekinmem.. :wink:

Şikayetçi olan çokta yönetimle ve bir kısım arkadaşlarla papaz olmamak için söyleyemiyorlar...
Saygı bizden..