boynum ağırıyor fıtıkmı oldu ?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
arkadaşlar henüz 15 yaşındayım, boynum ve belim ağırıyor fıtık olmaktan korkuyorum veya daha kötüsü. Sizce kötü bişe olmuşmudur doktora gitmem lazımmı ?

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Hiç ağır bir şey kaldırdınız mı? veya belli bir konumda hareketsiz saatlerde kaldınız mı?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
arkadaşlar henüz 15 yaşındayım, boynum ve belim ağırıyor fıtık olmaktan korkuyorum veya daha kötüsü. Sizce kötü bişe olmuşmudur doktora gitmem lazımmı ?
Rahatlatıcak bir şekilde uyu, uyumak vücudu sıfırlar. Genelde bir gecede geçer, eğer bu 2-3 gün devam ederse bir doktora gitmen yararına olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 saat telefon başındayım

ağır bişe kaldırmadım
Hiç ağır bir şey kaldırdınız mı? veya belli bir konumda hareketsiz saatlerde kaldınız mı?
O zaman normal bu ağrı, uyumanı tavsiye ederim.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Rahatlatıcak bir şekilde uyu, uyumak vücudu sıfırlar. Genelde bir gecede geçer, eğer bu 2-3 gün devam ederse bir doktora gitmen yararına olur.

O zaman normal bu ağrı, uyumanı tavsiye ederim.
2-3 gün değil 1 aydır var

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
2-3 gün değil 1 aydır var
O zaman bir doktora görün. En basit ve olması kötü ihtimal ile skolyöz (yazılışını tam hatırlamıyorum) olabilirsin. Ben de 2 sene boyunca işkence çektim bu yüzden. Yüksek ihtimal ile sana sırt ve boyun sporları verecektir.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
O zaman bir doktora görün. En basit ve olması kötü ihtimal ile skolyöz (yazılışını tam hatırlamıyorum) olabilirsin. Ben de 2 sene boyunca işkence çektim bu yüzden. Yüksek ihtimal ile sana sırt ve boyun sporları verecektir.
annem ve babam duyarsa tel ve pc yüzünü göremem ve çok kızarlar neyapıyımki

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
O halde 1 aydır varsa neden önce buraya geldin?Doktora git.2-3 haftalık ağrılar bile sorun teşkil ederken sen neden 1 aydır doktora gitmiyorsun gardaşım?
annem ve babamın duymasını istemiyorum çok kızarlar

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Bunu bize değil doktora sorun ve asla internetten saçma saçma sağlık haberiymiş yok falanmış inanmayın biz doktor değiliz bir şey değiliz doktora sorun soracaksanız

annem ve babamın duymasını istemiyorum çok kızarlar
Sırf tel pc için sağlığını tehlikeye mi atıyorsun ve niye kızsınlar sağlık daha önce gelir

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Bunu bize değil doktora sorun ve asla internetten saçma saçma sağlık haberiymiş yok falanmış inanmayın biz doktor değiliz bir şey değiliz doktora sorun soracaksanız
gitmesem artarmi sizce

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Ohoo annenden babandan sağlık konusunda korkuyosun emin ol senin için ellerinden geleni yaparlar kızarlar mı kızabilirler ama sonuçta sağlık bu elbette affedeceklerdir hem bir oyun uğruna ağrı çekmek ve 1 ay boyunca deli olmalısınız DELİ !

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Ohoo annenden babandan sağlık konusunda korkuyosun emin ol senin için ellerinden geleni yaparlar kızarlar mı kızabilirler ama sonuçta sağlık bu elbette affedeceklerdir hem bir oyun uğruna ağrı çekmek ve 1 ay boyunca deli olmalısınız DELİ !
utanıyorum gitmeye ve söylemeye

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Ben 6 yıldır hastane yüzü görmemiş insanım.İlk kez 6 yıl aradan sonra geçen yıl baş gösteren hastalık yüzünden 1 yıl çile çektim.Eğer erken tanı konsa daha rahat atlatabilecekken hastahaneye gitmediğim için çok ağrı çektim.Eğer gitmezsen ve önemli bir şeyse süründürür.Hiçbir anne baba evladını çile çekerken ki halini görmek istemez.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
ilk defa açıldığım bir topluluk :D

Erkeğim, tel veriyim istersen özelden inanmassan
Erkek olduğunu kanıtlama çaban veya özelden biriyle konuşmaya utanmıyorsun da ananla babanla konuşmaya mı utanıyorsun seni doğuran 9 ay karnında taşıyan kişiyle

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Erkek olduğunu kanıtlama çaban veya özelden biriyle konuşmaya utanmıyorsun da ananla babanla konuşmaya mı utanıyorsun seni doğuran 9 ay karnında taşıyan kişiyle
nebiliyim annem ve babamla ben hiç özel bişe olmadı, yabancı geliyor bişe anlatmak , hiç yapmadım çünkü