ThePrinceFace
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, ben son 1 yıldır aynı ağırlıkla aynı programı uygulayan biriyim. 186 boyunda 92 kiloda 27 yaşında biriyim ve 7 senedir spor yapıyorum (5 sene sadece kardiyo son 2 senedir ağırlık destekli kardiyo).
Full body günümdeydim ve 15 dakikalık eliptik bisiklet ve 1 saatlik kardiyo (15 dakikası 10.7 hız koşu geri kalanı 6.5 hız yürüyüş ve sabit 6. derece eğim)den sonra 4 set 10 tekrarlık (15+15+15=45) lik bench yaptım. Ondan sonra lat pull down (göğse çekme) 50 kiloyla yaparken son setimde son tekrarımda elimden kayar gibi oldu tuttuğum stick. Böylece boynum tutuldu kafamı sola döndüremedim acile gittim. Acilde doktor kas spazmı geçirmişsin deyip muscoflex duo ve jelgo verdi. İlaçlar rahatlattı ama koşu bandına çıktığımda inanılmaz derece sol kalça ağrısı + sol bacağa vuran bir ağrı eşlik etti.
Yani, sizce bu geçici bir şey midir? Yoksa bel fıtığı olmuş muyumdur?
Dün doktora gittim MR çekilecek dedi, MR olmadan bir şey çıkaramazmış. Bel fıtığını rahatlatmak için koşu ve yürüyüş tavsiye ediliyorken neden benim canım koşarken yanıyor? Üstelik o gece eve dönerken ateşim filan yükseldi eve de zor geldim.
Full body günümdeydim ve 15 dakikalık eliptik bisiklet ve 1 saatlik kardiyo (15 dakikası 10.7 hız koşu geri kalanı 6.5 hız yürüyüş ve sabit 6. derece eğim)den sonra 4 set 10 tekrarlık (15+15+15=45) lik bench yaptım. Ondan sonra lat pull down (göğse çekme) 50 kiloyla yaparken son setimde son tekrarımda elimden kayar gibi oldu tuttuğum stick. Böylece boynum tutuldu kafamı sola döndüremedim acile gittim. Acilde doktor kas spazmı geçirmişsin deyip muscoflex duo ve jelgo verdi. İlaçlar rahatlattı ama koşu bandına çıktığımda inanılmaz derece sol kalça ağrısı + sol bacağa vuran bir ağrı eşlik etti.
Yani, sizce bu geçici bir şey midir? Yoksa bel fıtığı olmuş muyumdur?

Son düzenleyen moderatör: