UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
arkadaşlar henüz 15 yaşındayım, boynum ve belim ağırıyor fıtık olmaktan korkuyorum veya daha kötüsü. Sizce kötü bişe olmuşmudur doktora gitmem lazımmı ?
5 saat telefon başındayımHiç ağır bir şey kaldırdınız mı? veya belli bir konumda hareketsiz saatlerde kaldınız mı?
ağır bişe kaldırmadımHiç ağır bir şey kaldırdınız mı? veya belli bir konumda hareketsiz saatlerde kaldınız mı?
Rahatlatıcak bir şekilde uyu, uyumak vücudu sıfırlar. Genelde bir gecede geçer, eğer bu 2-3 gün devam ederse bir doktora gitmen yararına olur.arkadaşlar henüz 15 yaşındayım, boynum ve belim ağırıyor fıtık olmaktan korkuyorum veya daha kötüsü. Sizce kötü bişe olmuşmudur doktora gitmem lazımmı ?
5 saat telefon başındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ağır bişe kaldırmadım
O zaman normal bu ağrı, uyumanı tavsiye ederim.Hiç ağır bir şey kaldırdınız mı? veya belli bir konumda hareketsiz saatlerde kaldınız mı?
2-3 gün değil 1 aydır varRahatlatıcak bir şekilde uyu, uyumak vücudu sıfırlar. Genelde bir gecede geçer, eğer bu 2-3 gün devam ederse bir doktora gitmen yararına olur.
O zaman normal bu ağrı, uyumanı tavsiye ederim.
O zaman bir doktora görün. En basit ve olması kötü ihtimal ile skolyöz (yazılışını tam hatırlamıyorum) olabilirsin. Ben de 2 sene boyunca işkence çektim bu yüzden. Yüksek ihtimal ile sana sırt ve boyun sporları verecektir.2-3 gün değil 1 aydır var
annem ve babam duyarsa tel ve pc yüzünü göremem ve çok kızarlar neyapıyımkiO zaman bir doktora görün. En basit ve olması kötü ihtimal ile skolyöz (yazılışını tam hatırlamıyorum) olabilirsin. Ben de 2 sene boyunca işkence çektim bu yüzden. Yüksek ihtimal ile sana sırt ve boyun sporları verecektir.
O halde 1 aydır varsa neden önce buraya geldin?Doktora git.2-3 haftalık ağrılar bile sorun teşkil ederken sen neden 1 aydır doktora gitmiyorsun gardaşım?2-3 gün değil 1 aydır var
annem ve babamın duymasını istemiyorum çok kızarlarO halde 1 aydır varsa neden önce buraya geldin?Doktora git.2-3 haftalık ağrılar bile sorun teşkil ederken sen neden 1 aydır doktora gitmiyorsun gardaşım?
Bunu bize değil doktora sorun ve asla internetten saçma saçma sağlık haberiymiş yok falanmış inanmayın biz doktor değiliz bir şey değiliz doktora sorun soracaksanızarkadaşlar henüz 15 yaşındayım, boynum ve belim ağırıyor fıtık olmaktan korkuyorum veya daha kötüsü. Sizce kötü bişe olmuşmudur doktora gitmem lazımmı ?
Sırf tel pc için sağlığını tehlikeye mi atıyorsun ve niye kızsınlar sağlık daha önce gelirannem ve babamın duymasını istemiyorum çok kızarlar
gitmesem artarmi sizceBunu bize değil doktora sorun ve asla internetten saçma saçma sağlık haberiymiş yok falanmış inanmayın biz doktor değiliz bir şey değiliz doktora sorun soracaksanız
Öyle antun kuntin tavsiyeler veremeyiz bu konuda.Doktora kesin gitmelisiniz.Kendi başınıza randevu alıp gidebilirsiniz.annem ve babam duyarsa tel ve pc yüzünü göremem ve çok kızarlar neyapıyımki
Evet, daha beter olur. Aynısını yaşadım çünkü.gitmesem artarmi sizce
utanıyorum gitmeye ve söylemeyeOhoo annenden babandan sağlık konusunda korkuyosun emin ol senin için ellerinden geleni yaparlar kızarlar mı kızabilirler ama sonuçta sağlık bu elbette affedeceklerdir hem bir oyun uğruna ağrı çekmek ve 1 ay boyunca deli olmalısınız DELİ !
Git söyle de belim ağrıyor yasaklarlarsa haklılarutanıyorum gitmeye ve söylemeye
babama öyle espiri anlamında demeye çalıştım çok kızdıGit söyle de belim ağrıyor yasaklarlarsa haklılar
evet hemde çok. hiçbir sırrımı vb. anlatmıyorumanandan babandan mı utanıyosun yuh
ilk defa açıldığım bir toplulukevet hemde çok. hiçbir sırrımı vb. anlatmıyorum
Erkek olduğunu kanıtlama çaban veya özelden biriyle konuşmaya utanmıyorsun da ananla babanla konuşmaya mı utanıyorsun seni doğuran 9 ay karnında taşıyan kişiyleilk defa açıldığım bir topluluk
Erkeğim, tel veriyim istersen özelden inanmassan
nebiliyim annem ve babamla ben hiç özel bişe olmadı, yabancı geliyor bişe anlatmak , hiç yapmadım çünküErkek olduğunu kanıtlama çaban veya özelden biriyle konuşmaya utanmıyorsun da ananla babanla konuşmaya mı utanıyorsun seni doğuran 9 ay karnında taşıyan kişiyle