Bonus'tan Bonubon Açıldı !

pesimist

Rektör
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,008
Puanları
113
Yaş
40
bonubon-logo.png


Bonubon, her gün birbirinden farklı onlarca kampanya ile size ulaşır. İlgilendiklerinizi, hiç denemediğiniz ama hep merak ettiklerinizi, bazen de yapmaya bir türlü cesaret edemediklerinizi sizin için bir araya getirip avantajlı deneyimler sunar.

Peki Bonubon Bunu Nasıl Yapar?

Sadece size özel e-postalar, size özel kampanyalar!

Sitemizi ziyaret ettiğinizde e-posta adresinizi verir, ilgilendiğiniz bölgeleri ve kategorileri seçersiniz. Böylece size özel, kişisel tercihlerinize uygun kampanyalarla ilgili e-postalar alır ve her gün ilginizi çekmeyen onlarca e-postayla karşılaşmazsınız.

Güvenli ve pratik alışveriş!

İlginizi çeken bir kampanya mı var? Satın almak için “Hemen Al” butonuna tıklamanız yeterli. Tüm Visa, MasterCard, American Express kredi, banka ve ön ödemeli kartlarıyla %100 güvenli ödeme yapabilirsiniz.

Tabii eğer Garanti Bankası Bonus Card’ınız varsa kampanyaları biriken bonuslarınızla alabilirsiniz!

Kupon kodunu unutun! Konforla tanışın!

Satın aldığınız kampanya eğer bir Garanti Bankası üye işyerine aitse, kupon kodu kullanmanıza artık gerek kalmadı. Garanti Bankası POS sistemleri sayesinde satın aldığınız kampanyaları Garanti Bankası kartlarınıza ya da Bonumara'nıza tanımlayabilirsiniz. Böylece kupon kodunuzu göstermekle ya da işyeri sorumlusuna söylemekle uğraşmazsınız.

Bunun için satın alma ekranında kupon kodunuzu bir Garanti Bankası kartına tanımlamanız gerekir. Tanımlı kartınızı Garanti Bankası POS cihazında okutarak kampanyanızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Peki, Garanti Bankası kartınız yok mu? Sorun değil! Kampanyayı Bonumara'nıza tanımlayabilirsiniz. Bonumara size özel bir numaradır ve şifresi size aittir. POS cihazına gireceğiniz Bonumara’nız ve şifrenizle kampanyanızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kupon kodunu unutun! Konforla tanışın!

Hediye edin!

Satın aldığınız kampanyalarla ilgili bilgileri “Kampanyalarım” sayfasından görüntüleyebilir, dilerseniz satın aldığınız kampanyayı sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ayrıca kampanyanın görüntülendiği ekranda “Hemen Al” yerine “Hediye Et” butonunu tıklayarak da hiçbir tanımlama işlemi yapmadan kampanyayı hediye edebilirsiniz.

Paranız yanmasın!

Satın aldığınız kampanyanızı herhangi bir sebeple kullanamazsanız üzülmeyin. Bonubon’da kullanılmayan kampanyaların parasını ödemek zorunda değilsiniz. Çünkü Bonubon unutulan ya da kullanılmayan kampanyaların tutarını otomatik olarak kumbaranıza yükler. Hayatınızda daha farklı değişiklikler yapmanız için de size e-postayla haber verir. Böylece ilginizi çeken yeni kampanyaları ya kullanamazsam endişesi taşımadan satın alabilirsiniz.

www.bonubon.com
 

uA23uA

Profesör
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,448
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Yaş
36
güzelmiş inş maili abartıpta günde 1000 mail atmazlar
 
Üst