Bomba bir itiraf :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Eğer gerçekse rezaleti siz düşünün :D:D

"Arkadaşlık teklif ettiğim bayan, nihayet teklifimi kabul etmişti. Taksimde buluşmak üzere randevulaştık. Gelgelelim yaz günü kavunu, inciri fazla kaçırmışım, üzerinize afiyet. Deniz otobüsüne kendimi zor attım, yol boyu tuvaletten çıkamadım. Taksime vardım, baktım daha kız gelmemiş. Barsaklarım da kanalizasyon şebekesi gibi. Tam etrafta tuvalete benzer bir yer aranıyordum ki, kız arkadaşım çıkageldi. Bu arada biraz kaçırdım. İstiklalde gezelim dedi, peki dedim, biraz daha kaçırdım. Gezerken biraz daha biraz daha derken, altım enikonu doldu. Bir mağazanın önünden geçerken ya buraya kadar gelmişken bir pantolon alayım kendime diye içeri daldım. Bedenime göre bir pantolon istedim. Tezgahtar denememi önerdi ama, denermiyim hiç. Lütfen paketleyin deyip aceleyle paket bankosundan pantolonu alıp çıktım. Hatuna çok acıktım ben dedim. İlk cafeye girdik. Sen otur, ben şu pantolonu deneyeyim diyerek acilen tuvalete koştum. Hemen pantolonla donu çıkarıp havalandırma penceresinden attım, barsakları da iyice boşalttım. Oh be rahatlamıştım. Poşeti açtım. O da ne!..bu bir kazak. Eyvah b**u yedik. Son bir ümitle pencereye saldırdım, elimle arandım, attıklarım yok. Eyvahki eyvah. Yandık, rezil olacağım kıza. Dakikalar geçiyor, çıkamam dışarı. Bu arada millet kapıda kuyruk tutmuş. Homurdanmalar, küfürler, bağırış, çağırış. Ben çıkamıyorum. Kapıyı tekmeliyorlar. Cafe sahibi polisi aramış. Tuvalette eroin içiyorlar diye polise bilgi vermiş. Polis geldi, kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dışarı çıkardılar. Son hamle yaparak kazakla önümü kapatabildim. Ama kı**ım açıkta kalmıştı."

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
kötü bi durum olmuş :D neredeyse adli makanlara kadar intikal etmiş olayın :D

cetus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
oha diyorum başka bişi demiyorum :D

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Çok acayip bir durum rezaletin ta kendisi.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Allah başıma vermesin yavf :D cok ötü bi durum ee kızla aran ne oldu bu olaydan sonra :D

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Gülsem mi durumunuza ağlasam mı,karar veremedim çok kötü bir durum gerçekten...Olur böyle vakalar diyecem milyarda bir, oda size denk gelmiş...

İnşallah böyle bir durumla bir daha karşılaşmazsınız umarım...

Her işiniz rast gitsin kardeşim...

[FLASH]http://s6.directupload.net/images/100128/f3so8z9u.swf[/FLASH]

En güzel gülme; bebek sesi olduğu için onu ekledim biz büyükler çok kaba gülüyoruz maalesef... :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Düşünemiyorum Böyle Bir Şey ya Rezillik Offf Offf :) Yer Yarılsa Girerdin içine Hemen :)

apollon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dalgacı bir beynin insanı rüyasında bu şekilde ters köşeye düşürdüğünü duymuştum. Mahremiyete doğru esen rüzgar, bir boşluk hissi. :) Gerçek bile olsa arkadaş paylaşmakta zarar görmemiş, üstüne eğlenmiş gibi.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Aman aman fena ya:laugh:
Tebrik ediyorum arkadaşım, cidden bomba itiraf diye ben buna derim.:)
Aslında ben kız seni o halde gördü mü son durum ne oldu onu da çok merak ediyorum ama anlatır mısın bilemem artık.:P

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
off :D harbiden bomba olmuş ya :D
gerçek mi bu ? :D
Sanmıyorum ama.gerçek olsa tv'de çıkardı :D

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
benim başıma gelse 1 sene evden çıkamazdım yemin ederim. umarım gerçek değildir de seninde başına gelmemiştir :D

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ben kızın yerinde olsam bişi demezdim ama bidahada oraya giremezsiniz heralde :mrgreen:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bizim arkadaş hocaya 2. sınıfta hocam tuvalete gidebilirmiyim dedi hoca da sınıf öğretmeni derste tuvalete gitmeme olayını yerleştirmek istiyor altın yap dedi güldük ettik derse devam çıkarken bir baktım arkadaş göğsüne kadar işemiş :D
cok acıdım o anda boyu da bayağı uzundu o zamana göre bide artistti azcık cocuk kollarını aça aça eve kadar sünnet pozisyonunda yürüdü evde 10 dk falan :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Olayın kahramanı ben değilim, yanlış anlaşılmasın :D:D:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
la de gidin herif resmen eğlenmek istemiş
pis.png
burada mantık hatası var kimse koku almamış mı??
pis.png