Bomba bir itiraf :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
sonrasını merak ettim kız ne dedi sana :D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Eğer gerçekse rezaleti siz düşünün :D:D

"Arkadaşlık teklif ettiğim bayan, nihayet teklifimi kabul etmişti. Taksimde buluşmak üzere randevulaştık. Gelgelelim yaz günü kavunu, inciri fazla kaçırmışım, üzerinize afiyet. Deniz otobüsüne kendimi zor attım, yol boyu tuvaletten çıkamadım. Taksime vardım, baktım daha kız gelmemiş. Barsaklarım da kanalizasyon şebekesi gibi. Tam etrafta tuvalete benzer bir yer aranıyordum ki, kız arkadaşım çıkageldi. Bu arada biraz kaçırdım. İstiklalde gezelim dedi, peki dedim, biraz daha kaçırdım. Gezerken biraz daha biraz daha derken, altım enikonu doldu. Bir mağazanın önünden geçerken ya buraya kadar gelmişken bir pantolon alayım kendime diye içeri daldım. Bedenime göre bir pantolon istedim. Tezgahtar denememi önerdi ama, denermiyim hiç. Lütfen paketleyin deyip aceleyle paket bankosundan pantolonu alıp çıktım. Hatuna çok acıktım ben dedim. İlk cafeye girdik. Sen otur, ben şu pantolonu deneyeyim diyerek acilen tuvalete koştum. Hemen pantolonla donu çıkarıp havalandırma penceresinden attım, barsakları da iyice boşalttım. Oh be rahatlamıştım. Poşeti açtım. O da ne!..bu bir kazak. Eyvah b**u yedik. Son bir ümitle pencereye saldırdım, elimle arandım, attıklarım yok. Eyvahki eyvah. Yandık, rezil olacağım kıza. Dakikalar geçiyor, çıkamam dışarı. Bu arada millet kapıda kuyruk tutmuş. Homurdanmalar, küfürler, bağırış, çağırış. Ben çıkamıyorum. Kapıyı tekmeliyorlar. Cafe sahibi polisi aramış. Tuvalette eroin içiyorlar diye polise bilgi vermiş. Polis geldi, kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dışarı çıkardılar. Son hamle yaparak kazakla önümü kapatabildim. Ama kı**ım açıkta kalmıştı."

bu itiraf en tuhaf itirafların yarıştırıldığı yarışmada en ilginç itiraf olarak ilk beşe girmiştir en saçma itiraflardaysa 3. oldu

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
yazık adama ya çok utanç verici

redirect

Asistan
Reaksiyon puanı
11
abicim toparlasana olayı çağır mekan sahibini ya bana pantolon getirecend e yada böle çıkıcam dışarı de :D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
adam hakketten s.çmış ya..yazık böyle durumda kalmak istemem. :)

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Uyduruk gibi geldi bana:) yine de rezil bi durum:)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bunu 7 yıl önce bir forumda okumuştum, halende çok gülerim.

Çok kötü bir durum :D

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
yaşanan olay benim arasıra gölrdüğüm kabuslara ne kadarda benziyor,,allahtan gerçek hayatta hiç biri gerçekleşmedi

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
deepnesshaber.jpg

Böyle yapsaymış o da ! :D :D

DestinyChild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer bu olay gerçekse çok kötü bir durum olmuş gerçekten :D