Biri Aradı

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Başlık ilgi çekici hep haberciler mi yapacak :P
millet bir sorum var dünden beri biri adsl arıyor ve kampanyalarını söylüyor memnun olan yada kullananların görüşlerini alabilir miyim ?
TTnet ile 8mbit e kadar aynı tarife ve 38 tl 10 ay geri kalan aylarda ise 45 tl ödeyecekmişim böyle bir teklif sundular.mantıklı geldi.
ama benimde sizlere bir kaç sorum var.

+ 1. ttnet teki gibi 25gb geçince hızı düşürüyorlar mı ? (1mbite düşüş yaşayanlar var ben hiç yaşamadım yaşamakta istemem 10 tl az verip de her ay biriadsl'e)

+ 2.Adsl2+ olayını tutturmuş 8mbit tarifesi için onu söylüyor kopma kesilme yavaşlama bizde söz konusu değildir diyor.Bu nedir?

+ 3. 2 yıllık taahhüt imzalayacak olmam geri dönüşümün 2 yıl olması demek önerir misiniz.?Taahhütlere karşı biriyim ancak bana mantıklı geldi bu kadar indirim olması.

+ 4. Başka bir servisten daha iyi kampanya yada öneriniz var mı ? Düşünebilirim.
Ek olarak düşünce ve görüşlerinizi eklerseniz sevinirim sorduğum sorular dışında.

Şuana kadar sadece 2006dan beri TTnet kullandım.Diğer servisleri hiç denemedim, ağzımın yanmasını istemiyorum arkadaşlar.Öğle vakitlerinde tekrar arayacaklar bugün son günmüş kampanya için bir karar vermem gerekiyor TTnet sözleşmem bitmiş.Özgürüm :D
Koç'netin işin içinde de olması biraz olsun daha sıcak bakmama neden oldu. :)

--- Mesaj Güncellendi ---

öğlen 1 gibi arayacaklar arkadaşlar inşallah yanıtlar gelir o zamana kadar

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.Doğrudur Düşürüyorlar En Sinir Oldugum Şey
2.Tamamen Aldatmaca adsl2+ da azda olsa kopma yaşanıyor.
3.İndirime Aldanma Derim . Tahütt Kötudur . 2 Bilgisayar Kullanıyorsan Cok Yavaşlıyor .
4.Valla Kardeşim Bende Daha Hiçbir Servis Kullanmadım Ama Benim Bir Arkadaş Var O Smile Kullanıyor Onda 1 Mbts de hiç Takılma Olmaziken Bende 5 mbts de az da olsa takılıyor . .

Kısacası Daha İyi İncele Derim Fiber Varsa Fiber Al .

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
superonlie var ancak site olmadığı için çekmiyorlar diye biliyorum.yani o servisten pas geçiyorum.
biriadsl kullanan arkadaşım hızı düşmemiş o da yeterli benim için.
ancak daha detaylı yazılar bekliyorum arkadaşlar
[MENTION=105550]Redbull64[/MENTION] çok sağ ol hocam :)

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne Demek Elimizden Geldigi Kadar Her Konuda Yardımcı Olabilirim ? :D

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Smile kullanıyorum.

Hızım düşmüyor.
ADSL2+ işini tamamen atmış. Bende sürekli kopma oluyor.
Smile ile 2 defa 2 senelik sözleşme imzaladım. Şu an 3. senemdeyim. İmzalamasam ne olacaktı? Sadece daha fazla para verip, aynı hizmeti alacaktım.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sözleşme imzalarken tarihe iyi baktınmı sözleşme tarihi geçmiş hiç kimse danışmadan devam etmiyor senin durum farklı
2 yıl sözleşmeyi imzalanmışsan onun dışında kalanırsan kendini hukuken savuna bilirsin

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
henüz imza atmadım [MENTION=174282]şowalye[/MENTION] :)
sadece tavsiye ve önerilerinizi istiyorum

--- Mesaj Güncellendi ---

[MENTION=90581]S_T_A_L_K_E_R[/MENTION] o olayı herkes doğruladı atmasyonmuş :) doğru söylüyorsun.
ttnette 12 ay boyunca 40 lira teklifi var. ancak sonrasında 60 tl istiyor 12 ay.
Biriadsl ise 38 tl 10 ay boyunca geri kalan süreçte 45 lira fark var yıla vurunca da büyüyor :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] sana sundukları fiyat çok avantajlı. ancak biri sitesinde kampanya fiyatları farklı.

http://www.biri.com.tr/kazanclibiri.aspx

senin söylediğin kampanya sitede yok. yerinde olsam doğruuğundan emin olmadan imzalamam. :)

bir de sorar mısın aradıklarında, biri'ye geçenler tivibu kullanmaya devam edebiliyor mu?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
sorarım hocam o farklılık benimde dikkatimi çekti :)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] ben de Smile adsl'de 2 sene imzaladım. İlk sene 24 lira 2. sene 49 lira. Bu kampanyayı da fiyatlar "güncellenince" yani 8 mbit'e kadar paketleri 54 liraya çıktıktan sonra yaptılar. Yani müşteri çekmek için arayıp özel indirim yapıyorlar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
@rtsbora ben de Smile adsl'de 2 sene imzaladım. İlk sene 24 lira 2. sene 49 lira. Bu kampanyayı da fiyatlar "güncellenince" yani 8 mbit'e kadar paketleri 54 liraya çıktıktan sonra yaptılar. Yani müşteri çekmek için arayıp özel indirim yapıyorlar.
waay kişiye özel tarife ha? peki sözlerini tutmazlarsa nasıl şikayet edip hakkımızı aricaz? :) (amma komplocuyum :P)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
waay kişiye özel tarife ha? peki sözlerini tutmazlarsa nasıl şikayet edip hakkımızı aricaz? :) (amma komplocuyum :P)

:D Güya konuşmalar kaydediliyor ya, oradan konuşmaları delil olarak sunarsın. Ama ya kaydetmezlerse?

Bende tuttular sözlerini. Şuan hala 24 ödüyorum

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
İndirim doğru yani [MENTION=90581]S_T_A_L_K_E_R[/MENTION]
25gb dan sonra düşmüyorsa yarın imzalıyorum :D

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İndirim doğru yani @S_T_A_L_K_E_R
25gb dan sonra düşmüyorsa yarın imzalıyorum :D

Benimki gerçek ama seninkine kefil olmam. Sonra fatura 50-60 lira gelir, bana patlama sakın :D Ayrıca sana da 24 liraya yapıyorlar mı? Ben eski Smile kullanıcısıydım sözleşmem bitince kaçmıyım diye yaptılar.

25 gb dan sonra düşme işi de şu an TTNET ile düşmüyorsa gene düşmez büyük ihtimalle. Çünkü ipler TTNET'in elinde.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
anladım hocam sağ ol :)
ben biriadsl tarafından arandım smile değil 38 ilk on ay sonrasında 45 önerdiler :) makul geldi ttnet e 60 tl bayılmak yerine 45 vermek