Biri Adsl ye geçmek istiyorum

Pardux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben biri adls nin 2mb Sınırsız internet paketine geçmek istiyorum
Aylıkı 23 tl vericem kampanya ile kampanya 30 mayısta bitiyomuş ondan soınra yine 60 tl mi ödiycem
??:helpsmilie:

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Hepsi TTNET altyapısını kullanıo sonuçta hepsi aynı..

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
30 mayısa kadar başvurman gerekiyor Taahhütlü 5 ay boyunca 23 tl Taahhütsüz 3 ay boyunca 23 tl zaman dolunca 60 tl ruby'nin dediği gibi smile hariç hepsi türk telekom'un altyapısını kullanıyor..

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Teyzem geçti biri'ye hiçte memmun değil kuzenlerim google'yi açmak için 10 saniye bekliyor kendim bizzat şahid oldum :) Ttnet kötü mötü diyorsunuz ama yine hepsinden iyi

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Türk telekomun yeni haberini duymadınmı? 8 mb kadar hızla bağlana biliyorsun.Bunun içinde ayda 49 yl para veriyorsun. 15 gb açmadığın sürece hızda bir kesilme yok. ama aşarsan fazla para ödemesin ama hızın çok feci çekilde düşüyo;) Biri adsl' e neden ayda 2mb için daha fazla veriyorsun:D

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
alt yapı yine telekomun çok farkeden birşey yok aslında bağlantıda da bir problem yok.

şu anda nasıl bilmiyorum ama biri mükemmel bir modem hediye ediyordu:)

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
alt yapı yine telekomun çok farkeden birşey yok aslında bağlantıda da bir problem yok.

şu anda nasıl bilmiyorum ama biri mükemmel bir modem hediye ediyordu:)
Airtiesin şu modemini veriyorlar
Air%205020-O.gif

Bence o kadarda aham şaham bi model değil zoom veya us robotics verseler amenna dicem :mrgreen:

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
yok o zaman değiştirmişler.

önceden bunu veriyorlardı:)
3f80a9150b_wav180.jpg

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
1-2 aylık indirme kanıpta servis sağlayıcıyı değiştirmek mantıklı değil. geçeceksen QuickNet'in fiber optikli hatlarına geç. tabi yakınlarında varsa. yoksa ttnet kötünün iyisi. hiçbirindeki sistem ttnet kadar stabil çalışmıyor.

stnbl_l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet kampanya ayları bittikten sonra normal fiyatına dönüyor bu arada bence de modemi süper ben çok beğendim modeme önem verenler bilir :wink: dışarda da 200-300 tl eder fiyatı modemin

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
alayı aynı bekle 3g ye geç kardeş ne ugraşıyon böyle şeylerle.yada uydunet varsa kullan.

resimadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adsl konusunda superonline'ı tavsiye ederim hem kendi altypaısını kullanıyor hemde müşteri hizmetleri mükemmel çalışıyor. yaklaşık 10 gün once internette bir yavaşlık oldu müşteri hizmetlerini aradım modem aç kapa düzelir gibi saçmalamadılar durumu anlattım hız testi yap dedi sonucu soyledim modemin sinyallerini sordu soyledim kayıt aldı merkezden ve santralden baktırıcaz dedi birkaç saat içinde düzeldi sonra birde sorununuz düzeldimi diye ozel aradılar superonline' tek geçerim adsl'de

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Altyapı olarak hepsi Aynı . Kampanyalarını Karşılaştırıp istediğin Servis Sağlağıcısını Belirleyebilirsin

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
adsl konusunda superonline'ı tavsiye ederim hem kendi altypaısını kullanıyor hemde müşteri hizmetleri mükemmel çalışıyor. yaklaşık 10 gün once internette bir yavaşlık oldu müşteri hizmetlerini aradım modem aç kapa düzelir gibi saçmalamadılar durumu anlattım hız testi yap dedi sonucu soyledim modemin sinyallerini sordu soyledim kayıt aldı merkezden ve santralden baktırıcaz dedi birkaç saat içinde düzeldi sonra birde sorununuz düzeldimi diye ozel aradılar superonline' tek geçerim adsl'de
aynı şey benimde başıma geldi biri kullanıyorum.1 saat içinde aradılar sonunuz halledildi diye...

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hiç uğraşma ağa.. ttnetten başkası hikaye boşveer..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Uydunete geçin mis gibi sınırsız 36 tl..

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
walla bir arkadaşta bana sürekli hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor ttnet geç napacan biriyi dedi.7 aydır biri kullanıyorum birkere hattan düşme olmadı.Parasını geçiktiriyorum çırt kesmiyorlar.Müşteri hizmetleri ilgili.Aynı arkadaş şimdi biriye geçmediğine bin pişman 10 dakikada bir hattan düşüyor.ttneti arıyor.Hattınız normal cevabı alıyor. bende 2 mbit sınırsız kullanıyom biriyide herkese öneririm

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bIRAKIN GEÇSİNLER BİRİYE O ZAMAN REKABET OLMAZ :)
TEKEL GİBİ . İNTEL İLE WİNDOWS UN DURUMU ORTADA.

fomerfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben biri adsl kullanıcısıyım hiçbir sorunla karşılaşmadım . başlardan müşteri hizmetlerrine ulaşmak sorundu fakat şimdi onu da çözdüler baya hızlı hale geldi. bence fiyat ve sözleşme avantajından dolayı tercih etmen yerinde bir karar olur.

serpol1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aman arkadaşlar biri adsl den uzak durun derim size bana inanıp dinlerseniz eğer 3-4ay önce bağlattım evime 1ay kullandım sonra evden taşınmak zorunda kaldık naklini istedim 10günde yapamadılar iptal edin istemiyorum dedim ok dediler ilgi alaka yok bak neden niye nasıl diye bir soru yok direk iptal sonra ilk ay faturasını gittim ödedim hemen ilgim alakam kesildi biliyorum ne biliim sonra öteki ay fatura geldi ben bunu 1ay ve tam 5gün kullandım geçen ay gelen faturada 50küsur milyon aradım dedim ben adsl hattımı iptal ettirdim bu fatura ne? dediler kotayı aşmışsınızdır ondandır dedim ben sizden sonra tt net e abone oldum sizinkini geçen ay iptal ettirdim dediler biz bi araştıralım sonra araştırdılar 31 küsur e düşürdüler dedikbiz hiç kullanmadık ve 15 küsur milyonluk olan kampanyaya aboneyiz üstelik! 5günlük bi kullanmışlığım var bu aydan sadece. dediler biz bi tekrar araştıralım ok dedim sonra birkaç gün sonra aradılar 29 küsur e düşürmüşler yani anlıycanız aldatmaca ok dedim onuda ödedim nalet olsun dedim bitti sandım bu ay gene bir fatura 29.96türk lirası mail attım ilgilenin dedim yoksa mahkemeye vericem sizi hala tın yok bilginiz olsun sakın bağlatmayın uzak durun derim bakalım biz ne yapıcaz üstelik kablosuz modemde hediyeydi 50ytl istediler istemiyom dedim zaten yeteri kadar kazıklanmışım 14.90 mıydı neydi kampanyası ben hiç okadar ödediğimi hatırlamıyorum hep 29-30 bu civarda geldi hep fatura sizde tanıdıklarınıza söyleyin başlarına iş açmasınlar sakın ben tanıdığım herkese söylüyorum aman uzak durun! he birde ev telefonum deişti fatura hala eski numarama geliyo ilginç:) okadar mail attım arayan hiç olmadı!

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben şu anda biri kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tüm mesajları okudum ve -herkes gibi- bende kendi kullandığımı tavsiye ediyorum. TTNET.

uydunet kullanan varmı; hız ve hizmeti nasıl? kullananlar bilgi verebilirmi acaba..?

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Biri çıkarda kendi iletişim uydusunu fezaya fırlatırsa ve ardından kapsama alanı çapında altyapısını kurarsa bilki o bilişim sektöründe söz sahibi olmuş bir oyuncudur, işte onun bı tür kampanyaları var ise itibar et, yoksa kök aynı olduktan sonra dallar farklı meyva vermez. Beğenelim beğenmeyelim bütün yollar TTNET'e çıkıyor. saygılarımla.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
tüm mesajları okudum ve -herkes gibi- bende kendi kullandığımı tavsiye ediyorum. TTNET.

uydunet kullanan varmı; hız ve hizmeti nasıl? kullananlar bilgi verebilirmi acaba..?

uydunet kullanıyorum fiber optik kablo olduğu için kayıp yok.. 140 civarı download yapıorm.. kopma vs asla olmuyor. en önemlisi upload ve download ayrı hatlardan yani upload yaparkende download yapılabiliyor sorunsuz..

Not: 1 mbit kullanıyorm ttnet'de kayıplardan dolayı bu değerler 900 civarında çıkar.. bende nerdeyse 1030 civarı
Fiyat: 36 TL "SINIRSIZ"