Biri Adsl ye geçmek istiyorum

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Benimde bu tarifem 8 mb ye kadar sınırsız ama kaldırmadığı için 4 mb ye düşürdüler ona rağmen download hızım çok ama çok düşük !
Resmi görenler bana gelipte bahane üretmeyin lütfen bu test yapılırken kesinlikle msn net sayfaları kısacası neti kullanan hiç bir şey açık değildi sadece test sayfası açıktı ve firefox 3.5 ile bağlandım yani bu 8 mb ye kadar dedikleri tarife işte bu kadar bağlanıyor

506405543.png

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Benimde bu tarifem 8 mb ye kadar sınırsız ama kaldırmadığı için 4 mb ye düşürdüler ona rağmen download hızım çok ama çok düşük !
Resmi görenler bana gelipte bahane üretmeyin lütfen bu test yapılırken kesinlikle msn net sayfaları kısacası neti kullanan hiç bir şey açık değildi sadece test sayfası açıktı ve firefox 3.5 ile bağlandım yani bu 8 mb ye kadar dedikleri tarife işte bu kadar bağlanıyor

506405543.png

kardeş server olarak bursa'yı seç.. gerçi sadece ping değerin düzelir o kadar..

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeş server olarak bursa'yı seç.. gerçi sadece ping değerin düzelir o kadar..
Denedim kardeş hepsini denedim olmuyor işte en fazla 1.60 oluyor halbuki 3.80 lerde gezmesi lazım (+ ki normalde 8 mb ye kadar ama 4 e düşürdüler) olmuyor işte wireless modem bilgisayarın tam dibinde sinyal çekim gücü mükemmel yazıyo ama tık yok ne bekliyordun ki bu işten?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Denedim kardeş hepsini denedim olmuyor işte en fazla 1.60 oluyor halbuki 3.80 lerde gezmesi lazım (+ ki normalde 8 mb ye kadar ama 4 e düşürdüler) olmuyor işte wireless modem bilgisayarın tam dibinde sinyal çekim gücü mükemmel yazıyo ama tık yok ne bekliyordun ki bu işten?

haklısın.. sende benim gibi güzel, ağır bir dilekçe yaz ve ttnet'i iptal ettir..gel uydunet'e ben çok memnunum.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
haklısın.. sende benim gibi güzel, ağır bir dilekçe yaz ve ttnet'i iptal ettir..gel uydunet'e ben çok memnunum.
En sonunda öyle yapacam sabahtan beri SDN 'de derdimi anlatmaktan klavyeler sarardı :mrgreen: şaka bir yana derdimi her bulduğum konuya anlatıyorum anlatıyorum ki insanlarımız bilinçlensin birey ve müşteri olarak düşüncelerimi dile getirmek benim en büyük hakkım buna kimsede karışamaz bu tarifeden hiçte memmun değilim ve süperonline'nın 10 mb sınırsız tarifesine geçmeyi düşünüyorum tabi araştıracam geçmeden çünkü o hatayı 1 kere yaptım birdaha yapmam ama uydunet'ide düşünürüm onun tarifeleri nasıl yazarmısın?

Edit: Şimdi yeni bir test yaptım server olarak Eskişehir'i seçtim hızda biraz artma oldu ama tatmin edici değil ben 4 bekliyorum en azından 3.80 zaten 8 mb hayal artık

506427903.png