GAS a.ş her türlü gaz verilir.Acarsan her turlu gaz veririz ama once kız bulman lazim ?
Bizim bilgi alanimiz kizlar uzerine ??
GAS a.ş her türlü gaz verilir.Acarsan her turlu gaz veririz ama once kız bulman lazim ?
O yuzden bir mekanda tanimadigin birine evlilik teklifi etmen lazım ?Kızlarla Evlenmek Zor Bir Erkek Sokakta Yürüyen Bir Kıza Evlenme Teklifi Etse Kız Adamı Tokatlar Sonrada Polisi Arar Bence.
Ama bizimki dogal gaz ?GAS a.ş her türlü gaz verilir.
Bu işlerin taktiği maktiği yok seviyorsan git açıl, konuş başka bir yolu yok bunun.taktik veya tavsiye almak için yazmıştım
Hocam O Kıza Bağlı.Önce senle konuşmam lazım de gidin biryere
Birazdan söyleyeceklerimi dinle de
Ben senden hoşlanıyorum deme direkt
Nasıl oksijensiz hayat olmuyorsa
Sensiz de ben olamam de
Ben seni seviyorum de
Buldum ki sevgilisi var mı bulup varsa kendimi pek belli etmeden aylırmasını beklemek veya ben ara bozacam ?Acarsan her turlu gaz veririz ama once kız bulman lazim ?
Bugati bulursan bizede şöyle ???Bir Kızla Evlenmenin Yolları: Bugatti Chironun Yanında Bekle Eğer Bir Kız Arabanın Fotoğrafını Çekip Yanına Gelirse Görev Tamam.
Hocam Siz Evlenme Yaşına Gelince Bir Bugatti Alın Ve Yolun Kenarına Arabayı Parkedin Sonra Bir Kız Yanına Gelip Arabaya Binmek İçin İzin Alırsa Sizin İçin Efsane Olur.Buldum ki sevgilisi var mı bulup varsa kendimi pek belli etmeden aylırmasını beklemek veya ben ara bozacam ?
Söylerim Yıllar Sonra.Buldum ki sevgilisi var mı bulup varsa kendimi pek belli etmeden aylırmasını beklemek veya ben ara bozacam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugati bulursan bizede şöyle ???
Bugatti alacak para olunca zaten öbür tarafta olma ihtimali %90 ???Hocam Siz Evlenme Yaşına Gelince Bir Bugatti Alın Ve Yolun Kenarına Arabayı Parkedin Sonra Bir Kız Yanına Gelip Arabaya Binmek İçin İzin Alırsa Sizin İçin Efsane Olur.
Söylerim Yıllar Sonra.
Sevgilisinin kim oldugunu bulup, erkegin cevresinden bir kizi bul.Buldum ki sevgilisi var mı bulup varsa kendimi pek belli etmeden aylırmasını beklemek veya ben ara bozacam ?
???Sevgilisinin kim oldugunu bulup, erkegin cevresinden bir kizi bul.
Sevdigin kiza mesaj at bu kizin sevgilisi bu cocuk mu diye. Gecen sarmas dolas gordum, akrabami sevgilimi anlayamadim de.
Bol,parcala,yoket ? fitne herzaman ise yarar ??
Omzuna atacaksin daha az yorulursun ??En Güzel Yöntemlerden Biri Şudur: Kızı Kucağına Alıp Kaçırmak.
Bugattisi olan biri gorsem ben bile bırakmam ne kızı ?Kız Bugattisi Olan Bir Erkeğin Yanına Giderse Kız Yakasını Birdaha Bırakmaz Diye Düşünüyorum.?
Bence sen biraz fazla deep web te takilmissinDiğer Yöntem İse Kızı Sandalyeye Bağlayıp Erkeğin Kıza Benle Evlen Diye Bağırması.
O Neyki Hocam?Bence sen biraz fazla deep web te takilmissin
Tor indir gir görürsün ???Aynı Cüneyt Arkının Yaptığı Gibi Kızı Alacaksın Omzuna Atacaksın Evine Götüreceksin.
O Neyki Hocam?
taktik veya tavsiye almak için yazmıştım
Öldürseydin ReisSevgilisinin kim oldugunu bulup, erkegin cevresinden bir kizi bul.
Sevdigin kiza mesaj at bu kizin sevgilisi bu cocuk mu diye. Gecen sarmas dolas gordum, akrabami sevgilimi anlayamadim de.
Bol,parcala,yoket ? fitne herzaman ise yarar ??
yani şöyle kız bana yakısıklısın diyor arkadaşlarımda öyle diyor ama bilemiyorum gerçekten öylemiyim sanki birazcık tip var gibibir soru sorucam. eğer Kıvanç tatlıtuğ a benziyorsun. kız sana kesinlikle hayır demez.peki sen kıvanç tatlıtuğ a benziyormusun?
![]()
sen bensin o zaman reis.yani şöyle kız bana yakısıklısın diyor arkadaşlarımda öyle diyor ama bilemiyorum gerçekten öylemiyim sanki birazcık tip var gibibu arada @Uchiha Sasuke ve @_Zaur_ bu işe girmişse olmuştur demektir
hocam kız biraz öyle o laflarla etkileneceğini çok sanmıyorum birazcık sade bi kız kıyafet olarak değil bilmiyorum artık bişey düşünüp yapacağım bu arada gökyüzüm vb lafları ben söyleyemem
![]()
Haykır seni seviyom diye arkdan ferdi tayfur aç