Bimeks.com.tr

MeTe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi kardeş ben de bunu söylüyorum ya, git bir de mağazadan almaya kalk bakalım..Kaç para diyecekler gör.. Benim konum Bimeks pahalı ucuz olayı değil.Sen git bu yazıcıyı mağazadan almaya kalk o zaman anlarsın benim dediğimi.Haa sakın 328 lirayla gideyim deme onu da söyleyeyim.
Ben bizzat geçen hafta gittim ve fiyatta bir değişiklik yoktu

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ne demek elbette ucuz olacak .. Vatanda niye öyle değil ? Teknosa da niye öyle değil ? Gold da diğer yerlerde niye öyle değil ? Hadi bunu da açıkla.

vatanda da öyle. internet fiyatı olan ürün mağazada farklı fiyatla satılabilir.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Kardeşim 9 liranın hesabını yapıyorsun o zaman bir de şuna bak. Canon i-SENSY LBP7018 C marka yazıcı media markt da 458 TL iken bimeks'te 328 lira.Kanıt olarak da alta link atıyorum
Media Markt: http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...r-Yazıcı,103452,465648,864217.html?langId=-14
Bimeks:http://www.bimeks.com.tr/urun/128901/canon-i-sensys-lbp7018c-.aspx

bimeksin sitesinde sayfanın altında fiyat için şu açıklamayı yapmışlar
bimexin internet sitesinden alışveriş yaparken iki kere düşünmek lazım
bi ara teşhir ürünü gönderdikleri ile ilgili çokça şikayet vardı

** Ürünün TL fiyatı satış esnasındaki döviz kuru ile hesaplanacaktır.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
internet üzerinden satışta ortada dükkan filan olmadığı için gider az oluyor. bu yüzden fiyatları düşük tutabilirler. tutabilir diyorum çünkü tutmak zorunda değil. diğer firmalar yapmış yada yapmamış farketmez bunu kendileri bilir :) sonuçta bu da bir stratejidir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca bazı firmalarda da haftasonlarına özel filan sadece internet sitesine özel indirimler oluyor.

İnternete özel fiyat yazsın o zaman.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben bizzat geçen hafta gittim ve fiyatta bir değişiklik yoktu

Madem istediklerinde fiyatı orayla eşdeğer yapabiliyorlar hepsini oradan yapsınlar. 30 liralık ürün aldığında kargo parası vereceksin 10 lira yine aynı paraya gelecek. Yine fatura sana patlayacak. Tek tük ürün gösterip yoo efendim ben gittim aynıydı demekle sorun ortadan kalkmıyor maalesef.