Bimeks.com.tr

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Geçen gün aldığım ayakkabılar açılsın biraz da yürüyüş olsun diye Bimeks e kadar yürüyeyim dedim. Bu soğukta. 1800 metre mesafe sırf Bimeks için..
Öyle lanet bir yer ki bilen bilir Çiğli Kipa daki.. Yürümek lazım 3 km yürüdüm sırf bunun için.

1000 metre de nereye gidersen git yürümesi var onu saymıyorum.O kadar yürü yürü, internette gördüğün fiyat 30 TL , Mağazada 39 TL.. var mı böyle bir saçmalık ? O zaman o internet sitesinde mağazada satış fiyatını da koy.. Bi daha ne girerim ne çıkarım bildiğin dolandırıcılık la bu.. Olmaz olsun böyle site..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Elbette internet sitesinde ucuz olacak :)

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam sanırım sen Ekol un ordan direk çıkıyorsun kipaya yürümek için ama arkadaş haklı sanırım eleman çalışmadığı için direk fiyat düşüyor.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ne demek elbette ucuz olacak .. Vatanda niye öyle değil ? Teknosa da niye öyle değil ? Gold da diğer yerlerde niye öyle değil ? Hadi bunu da açıkla.

internet üzerinden satışta ortada dükkan filan olmadığı için gider az oluyor. bu yüzden fiyatları düşük tutabilirler. tutabilir diyorum çünkü tutmak zorunda değil. diğer firmalar yapmış yada yapmamış farketmez bunu kendileri bilir :) sonuçta bu da bir stratejidir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca bazı firmalarda da haftasonlarına özel filan sadece internet sitesine özel indirimler oluyor.

HSYN89N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ElectroWorld ile Bimeksin birleşmesine çok üzüldüm Bimeks çok itici bir firma nedense :D bimeks.com buna sebebiyet verebilir bu kadar kötü ve yavaş bir site olamaz :/

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam sanırım sen Ekol un ordan direk çıkıyorsun kipaya yürümek için ama arkadaş haklı sanırım eleman çalışmadığı için direk fiyat düşüyor.

Ekol oradan evet. Artı taaa Egekent girişinden yürüdüğümü göz önüne alırsan .. Ordan kalktım birde Vatana gittim sinir ettiler.

internet üzerinden satışta ortada dükkan filan olmadığı için gider az oluyor. bu yüzden fiyatları düşük tutabilirler. tutabilir diyorum çünkü tutmak zorunda değil. diğer firmalar yapmış yada yapmamış farketmez bunu kendileri bilir :) sonuçta bu da bir stratejidir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca bazı firmalarda da haftasonlarına özel filan sadece internet sitesine özel indirimler oluyor.

Öyle ama internet satış fiyatıdır diye belirtilmesi gerekmez mi ? Koskoca Bimeks sadece net üzerinden mi satış yapıyor ? Yani adamlar diyor ki , mağazamızdaki fiyatları kimse bilemez internetten alın.Kargo parasıyla 10 liralık ürün gelsin 20 liraya. Mağazan varsa, mağaza satış fiyatını da yazacaksın oraya.

HSYN89N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Oluyor ama biz uğramıyoruz :D
:D Aynen sadece bir ürün alacağım zaman diğer firmalar ile kıyaslamak amaçlı baktığım oluyor. Oda daha ucuz olsa bile almayı pek düşünmediğim bir firma kötülemek istemem ama cidden itici geliyor :D Teknosanın Turuncusu çekiyor insanı kendine ElectroWorld'ün de mavisi çekerdi tüketiciyi ama bimeks yok abi olmuyor isimde sıkıntılı galiba :D:D Birleşince keşke Mavi renkli Electreks falan olsaymış :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bimeks bunu özellikle yapıyor, İnternet fiyatı diye belirtmiyor.
Ama alışveriş tutkunu insanlar bilir ; alemde bir ürünün internet fiyatı daima daha uygundur. :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bimeks bunu özellikle yapıyor, İnternet fiyatı diye belirtmiyor.
Ama alışveriş tutkunu insanlar bilir ; alemde bir ürünün internet fiyatı daima daha uygundur. :)

Başkan onu biliyoruz , otobüs biletleri olsun çoğu yerde öyle ama burada aldığın ürünün kargo bedelini yazdığın gibi mağaza fiyatını da yazmalısın. Sadece internetten satış yapsan tamam eyvallah ama senin mağazan var.Vatan da mesela internette 20 TL, Mağaza da 20 TL.. Vatan belirtiyor onu ama bunlarda o yok.Gördüğün tek fiyat internet fiyatı.. Mağazadaki fiyatları sadece mağazada görebilirsin. Böyle de bir çağ dışı anlayış ile karşı karşıyayız.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Doğru dersin.
Bimeksde bir kere bir ürün beğenmiştim, mağazası bana yakın diye hemen gidip almaya gittiğimde, ben de aynı fiyat sorunuyla karşılaşmıştım.
Sebebini sorduğumda ise o internet fiyatı demişlerdi.
Almadan çıkmıştım :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Doğru dersin.
Bimeksde bir kere bir ürün beğenmiştim, mağazası bana yakın diye hemen gidip almaya gittiğimde, ben de aynı fiyat sorunuyla karşılaşmıştım.
Sebebini sorduğumda ise o internet fiyatı demişlerdi.
Almadan çıkmıştım :)

Aynısının tıpkısı benim başıma geldi işte.Beni senden daha fazla sinirlendiren nokta şu ki hava soğuk ve 3 km den fazla yol yürüdüm. Değdi mi ? Ayakkabı da yeniydi sıkıyodu açsın biraz dedim onun ağrısı da cabası..Bi daha Bimeks de bedava görsem gitmem. Gitmişken Mouse de alırım dedim hani onu öyle görünce vazgeçip geri geldiğim km kadar geri yürüdüm tekrar başka yöne gittim. Sağlık raporu almaya sağanak yağış altında 1.5 km yürüdüm bu kadar koymamıştı bu çok derinden yaraladı. Aradaki 10 liralık fiyat farkı değil de, kandırılmak zoruma gitti.Vereyim 10 liralarını yazsınlar oraya adam gibi fiyatlarını ne bu çocuk oyuncağı yapmışlar.ÖFKE DOLUYUM

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Geçen gün aldığım ayakkabılar açılsın biraz da yürüyüş olsun diye Bimeks e kadar yürüyeyim dedim. Bu soğukta. 1800 metre mesafe sırf Bimeks için..
Öyle lanet bir yer ki bilen bilir Çiğli Kipa daki.. Yürümek lazım 3 km yürüdüm sırf bunun için.

1000 metre de nereye gidersen git yürümesi var onu saymıyorum.O kadar yürü yürü, internette gördüğün fiyat 30 TL , Mağazada 39 TL.. var mı böyle bir saçmalık ? O zaman o internet sitesinde mağazada satış fiyatını da koy.. Bi daha ne girerim ne çıkarım bildiğin dolandırıcılık la bu.. Olmaz olsun böyle site..
sormadın mı bu fiyat neden böyle diye belki de baktığın ürünün fiyatı internetten satışa özeldir yoksa öyle saçmalık olmaz yapmazlar da bende benzeri bir olay vatanda yaşadım internetten baktım 1500 tl civarı olan ürün mağazada 2300 tl civarı sordum biz fiyatları sistemdeki son fiyat üzerinden satıyoruz o etiketi dikkate almayın dediler ve söyledikleri fiyat benim internetten baktığım ile aynıydı

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sormadın mı bu fiyat neden böyle diye belki de baktığın ürünün fiyatı internetten satışa özeldir yoksa öyle saçmalık olmaz yapmazlar da bende benzeri bir olay vatanda yaşadım internetten baktım 1500 tl civarı olan ürün mağazada 2300 tl civarı sordum biz fiyatları sistemdeki son fiyat üzerinden satıyoruz o etiketi dikkate almayın dediler ve söyledikleri fiyat benim internetten baktığım ile aynıydı

Sitesinde tek fiyat var. Hepsi internet fiyatı.Mağazadakilerin fiyatı belirsiz.Ancak mağazada öğrenebilirsin onu.

Mesela bu , burada 113 TL gözüküyor..113 TL var cebimde girip mağazadan alayım deme sakın.Kim bilir kaç milyar dolar fatura çıkar.Alamadan dönersin.20 Lira diye gittiğin 30 lira oluyorsa var sen bunun fiyatını düşün.

http://www.bimeks.com.tr/urun/112452/logitech-g500-gaming-mouse-910-001262-.aspx#specs

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ekol oradan evet. Artı taaa Egekent girişinden yürüdüğümü göz önüne alırsan .. Ordan kalktım birde Vatana gittim sinir ettiler.

Öyle ama internet satış fiyatıdır diye belirtilmesi gerekmez mi ? Koskoca Bimeks sadece net üzerinden mi satış yapıyor ? Yani adamlar diyor ki , mağazamızdaki fiyatları kimse bilemez internetten alın.Kargo parasıyla 10 liralık ürün gelsin 20 liraya. Mağazan varsa, mağaza satış fiyatını da yazacaksın oraya.

Hocam gözünü seveyim dolmuşla atla gel karşıyakaya beraber yürüyelim sahilden ta oradan oraya ne işin var :D

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sitesinde tek fiyat var. Hepsi internet fiyatı.Mağazadakilerin fiyatı belirsiz.Ancak mağazada öğrenebilirsin onu.

Mesela bu , burada 113 TL gözüküyor..113 TL var cebimde girip mağazadan alayım deme sakın.Kim bilir kaç milyar dolar fatura çıkar.Alamadan dönersin.20 Lira diye gittiğin 30 lira oluyorsa var sen bunun fiyatını düşün.

http://www.bimeks.com.tr/urun/112452/logitech-g500-gaming-mouse-910-001262-.aspx#specs

bak sayfanın alt tarafında diyor ki bu ürünün tl fiyatı satış esnasındaki döviz kuru fiyatı üzerinden hesaplanacaktır birde %30 indirim web den satışa özel

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ne demek elbette ucuz olacak .. Vatanda niye öyle değil ? Teknosa da niye öyle değil ? Gold da diğer yerlerde niye öyle değil ? Hadi bunu da açıkla.
internette kira derdi yok site verilerinin saklı olduğu merkezin giderleri ile avm deki mağzaa ve çalışanlarının masrafları bir değil.
ürünlerin satış fiyatları belirlenirken maliyetleri hesaplıyorlar haliyle mağza olunca maliyetler artıyor

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D Aynen sadece bir ürün alacağım zaman diğer firmalar ile kıyaslamak amaçlı baktığım oluyor. Oda daha ucuz olsa bile almayı pek düşünmediğim bir firma kötülemek istemem ama cidden itici geliyor :D Teknosanın Turuncusu çekiyor insanı kendine ElectroWorld'ün de mavisi çekerdi tüketiciyi ama bimeks yok abi olmuyor isimde sıkıntılı galiba :D:D Birleşince keşke Mavi renkli Electreks falan olsaymış :D

ya teknosadan şu yüzden nefret ettim. Forum Bayrampaşa , yeni açılış ve turuncu indiirim diye herşeye bangır bangır afiş yapmışlar , fiyatlar hakkında en ufak bilgi yok. O zamanlarda telefon alıcam hiç yapmam ya gittim sabah 9 bekliyorum , önümde var 1 km kuyruk , neyse açıldı gel görelim hiçbirşeyde indirim vs yok. Sadece şişirilmiş fiyatları piyasa fiyatlarına çekmişler.

2 turuncu indiriimide internetten takip ettim sonuç aynı , Facebook ve twt den yazdım , Allah aşkına turuncu indirim yapmayın diye:)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben de [MENTION=368366]BlitzHan[/MENTION]'a katılıyorum. Örneğin bir otobüs bileti alırken internette 45 liraysa terminalde 50 lira oluyor.

HSYN89N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya teknosadan şu yüzden nefret ettim. Forum Bayrampaşa , yeni açılış ve turuncu indiirim diye herşeye bangır bangır afiş yapmışlar , fiyatlar hakkında en ufak bilgi yok. O zamanlarda telefon alıcam hiç yapmam ya gittim sabah 9 bekliyorum , önümde var 1 km kuyruk , neyse açıldı gel görelim hiçbirşeyde indirim vs yok. Sadece şişirilmiş fiyatları piyasa fiyatlarına çekmişler.

2 turuncu indiriimide internetten takip ettim sonuç aynı , Facebook ve twt den yazdım , Allah aşkına turuncu indirim yapmayın diye:)
:D Onlar artık her firma için varolan tavırlar oldu garipsememek gerek artık :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bimeksin internetten alinanlarin garanti durumu nasil misal ipad air alsak istedigim bimeks magazasina garantiye verebilir miyim

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36

vatanda da öyle. internet mağazasına özel fiyat verdikleri çok ürün var

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
vatanda da öyle. internet mağazasına özel fiyat verdikleri çok ürün var

arkadaşım anlamak istemiyor musunuz ? la bu bimekste ürün fiyatı aynı değil senin dediğin cuma günü internet fiyatı indirimli mağazadaki farklı oluyor ama cumartesi pazar internettekinin aynısı ama gel bana bimekste mağazada bir yazıcının fiyatını söyle bakayım söyleyebilecek misin ?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
mağazadaki fiyat işine gelmiyorsa internetten alacaksın o zaman...

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sen harbi hiç mevzuyu anlamadan gelip yorum olsun torba dolsun.. ne alacam bunların internetinden sitesinden mağazasından .. kafan bassa la bu adam alcak olsa zaten siteden alırdı dersin kaldı ki sen mağazadaki ve internet fiyatını görmeden işine gelip gelmeyeceğini de bilecek kadar kahinsen seni tebrik ederim. zaten konu da da yazdım böyle saçma sapan iş olmaz daha da bimekse gelmem diye ortalama elektronik ürünlere minumum 100-150 tl harcayan birisi olarak (o da hiç harcamadım kabul edersen yani) benim gibi müşteriyi kaybettiler. şimdi onların işine gelir gelmez benim takkemde değil..

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Siteden satılan ürünler cidden diğerlerine göre daha hesaplı bu konuda bimeks iyi ama mağaza satış fiyatını da eklemeleri lazım siteye bu konuya katılıyorum

MeTe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim 9 liranın hesabını yapıyorsun o zaman bir de şuna bak. Canon i-SENSY LBP7018 C marka yazıcı media markt da 458 TL iken bimeks'te 328 lira.Kanıt olarak da alta link atıyorum
Media Markt: http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...r-Yazıcı,103452,465648,864217.html?langId=-14
Bimeks:http://www.bimeks.com.tr/urun/128901/canon-i-sensys-lbp7018c-.aspx

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim 9 liranın hesabını yapıyorsun o zaman bir de şuna bak. Canon i-SENSY LBP7018 C marka yazıcı media markt da 458 TL iken bimeks'te 328 lira.Kanıt olarak da alta link atıyorum
Media Markt: http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/CANON-i-SENSYS-LBP7018C-Renkli-Lazer-Yaz%C4%B1c%C4%B1,103452,465648,864217.html?langId=-14
Bimeks:http://www.bimeks.com.tr/urun/128901/canon-i-sensys-lbp7018c-.aspx

İyi kardeş ben de bunu söylüyorum ya, git bir de mağazadan almaya kalk bakalım..Kaç para diyecekler gör.. Benim konum Bimeks pahalı ucuz olayı değil.Sen git bu yazıcıyı mağazadan almaya kalk o zaman anlarsın benim dediğimi.Haa sakın 328 lirayla gideyim deme onu da söyleyeyim.