Merhaba, genelde video izlerken bir anda video donuyor. Sonrasında bir süre Alt Tab yapabiliyorum, sekmeler arasında gezebiliyorum hatta saat bile ilerliyor fakat masaüstüne veya görev çubuğuna tıklamaya çalıştığımda bir anda fare imlecim dışında her şey donuyor. Yaklaşık 15-20 dakika bekledikten sonra sol üst tarafta Microsoft Windows yanıt vermiyor hatası alıyorum ama herhangi bir kod vermiyor. Ben ise donduktan sonra bilgisayarın düğmesine 10 saniye basılı tutarak bilgisayarı kapatıyorum birkaç dakika sonra tekrar açıyorum ve devam ediyorum. Bu bir döngü haline geliyor. Bu donma problemi internet üzerinde gezinirken veya bilgisayarı boşta bıraktığımda başıma geliyor. Oyun oynarken donma problemi yaşamadım.
Dün akşam bilgisayarıma temiz format attım, arkasına sürücüleri güncelleyip Red Dead Online yüklemeye bıraktım yaklaşık 8 saat açık kaldı bilgisayar bunun 3 saatinde oyun indirmiş olsa geriye kalan 5 saatinde uykuda beklemiştir. Uyandırdığımda ise donmuyordu bilgisayarı kapatabilmiştim.
Sistemim:
Intel i5 6440.
ASUS GTX 950 2 GB.
ASUS H110D.
HyperX 2133MHz 8 GB
1 TB WD Blue.
Dün akşam bilgisayarıma temiz format attım, arkasına sürücüleri güncelleyip Red Dead Online yüklemeye bıraktım yaklaşık 8 saat açık kaldı bilgisayar bunun 3 saatinde oyun indirmiş olsa geriye kalan 5 saatinde uykuda beklemiştir. Uyandırdığımda ise donmuyordu bilgisayarı kapatabilmiştim.
Sistemim:
Intel i5 6440.
ASUS GTX 950 2 GB.
ASUS H110D.
HyperX 2133MHz 8 GB
1 TB WD Blue.