Bilgisayar Basindayken Sizi En Sinir Eden Sey Nedir ??

Reaksiyon puanı
2,148
south park, family guy, bazı animeler falan izlerken evdekilerin bana çocukmuşum gibi bakması. Sanki winnie the pooh izliyoruz!

EratoR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Monitörümde sinek olması :thumbdown:

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Annemin seslenip hadi yemek hazır kalk şunun başından hareket et biraz küçüldün iyice oturmaktan falan filAN:hammer:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sürekli Sorular sorulması Konsantre olmuşum tam :)

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
annemin bilgisayarımı istemesiii

bazen şirinlikle bazen zorbalıkla.. :D
orantısız güç kullanması, duygularımı sömürmesi :D vs.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
kız arkadaşımla konuşurken başıma gelinmesinden,kuzenimin gelip bilmediği konular hakkında soru sorma geleneğini sürdürmesinden,annemin seslenip yanına çağırıp bişeyler istemesi ve ... :D daha ne kadar gider böyle bilemiyorum :D bir de abimin benim laptopımda oyun oynamak istemesi :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Oyun oynarken annemin ya da babamın "kalk artık" demesi :s

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
evin içinden sesi anlaşılmayacak kadar kısık olarak birinin seslenmesi

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Birinin beni ziyarete gelmesi ve bilgisayardan kalkmak zorunda kalmam

guman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gecenin ilerleyen saatleri münasebetiyle uykum gelmesi ve bilgisayar başından kalkmam,sinirlendiriyo beni:)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Özellikle akşamları ışık kapalı iken ekrana ufak sinekler konuyor. LCD diye vuramıyorum da. CRT olsa göçertcem o sineğide :D

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Özellikle akşamları ışık kapalı iken ekrana ufak sinekler konuyor. LCD diye vuramıyorum da. CRT olsa göçertcem o sineğide :D

Aynısı banada oluyoda hiç acımam valla LCD felan dinlemiyorum yapıştırıyom bitane :D

Bilgisayarin basındayken en sinir oldugum sey internetin gitmesidir.He bazen elektrikte gidiyor onada sinir oluyorum

chirkin_01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
küçük çocukların bilgisayar ekranındaki şeyleri gösterip bu ne bu ne diye sorması sevimli oluyorlar ama ben bilgisayar dayken bir yere kadar

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
küçük çocukların bilgisayar ekranındaki şeyleri gösterip bu ne bu ne diye sorması sevimli oluyorlar ama ben bilgisayar dayken bir yere kadar

ve reklamlarda olan bay veya bayan resımlerını sormaları bu kım bu kım öff

avira

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kapıları kapatırım oda biraz karanlık olur ve film mi açıp izlediğim zaman dışardan birinin beni çağırmasına sinir olurum. çağırsa neyse bide dışarı çıkmak zorun kalıyorum.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
birden lap diye cıkınca bırınınde cıkıp geldığı oluyo o anda:D

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir şey izlerken özellikle severek takip ettiğim bir program izlerken birilerinin o an "çok önemli olmayan" yani daha sonra da söylenebilecek "önemlilik"te olan bir konuyu ben TV'ye kanalize olmuşken bana aktarması.. :cursing: sinir olurum.

Birisi benden bilgisayar hususunda benden -bilmediği bir konuda- yardım istediğinde yardım ederim ama yardım ederken bunu niye öyle yaptın, niye böyle yapmadın, vs. derler. (Özellikle ablam yapar bunu :yes:) sinir olurum. :cursing:

Forumlarda cevap yazarken (bir kaç pencere açıp tek tek cevaplarken) belli bir süre geçtikten sonra sistem forumdan atmıştır (log-off) mesela ama ben hala yazıyorumdur. Gönder tuşuna bastığım anda "Bunu yapmak için yetkiniz yok üye olmalısınız ya da giriş yapmalısınız." der ve yazdığım bir paragraf uçar gider ve ben sinir olurum. :cursing: :cursing: :cursing:
Monitore çakasım gelir :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Annem
Okul zamanı: Yeter, kalk dersine çalış. Okul bitince istediğin kadar oturursun.
Tatil günleri: Saat geç oldu. Yarın iş var, kalk haydi. :cursing:

Bilgisayarda ince ayarlara yoğunlaşmışken ablamın Facebook'uma bakabilir miyim diye başıma dikilmesi. Bakmayın bakabilir miyim dediğine. Aslında bakmadan gitmez. :hammer:

Bilgisayarın çöküşünün 5. dakikası babamın sigorta girişine bakma isteği. Bilgisayarın çökmesini kavrayamıyor. Sonra halledersin diyor. :D

İnternetten alışverişe niyetlendiğim sabah antivirüsün deneme süresinin bitmesi. :glare:

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Bilgisayarın çöküşünün 5. dakikası babamın sigorta girişine bakma isteği. Bilgisayarın çökmesini kavrayamıyor. Sonra halledersin diyor.

:D:D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Önemli güncelleştirmeleri alırken tak diye elektiriğin kesilmesi...Çok sinir bozucu oluyor...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Sıcaktan fanların bağırması, ekrana güneş ışığı vurması, windowsun kararsız tavırları, ekranda gezinen sinek, mouse takılması, gelen misafirin ekranı izlemesi, chrome flash çökmeleri... Vs vs

İyi sabrediyorum yaa :D Geçenlerde monitörü yumrukladım zaten. Allah'tan CRT. Bi şey olmadı :D

Fatix92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Elektriklerin kesilmesi. Hem de tam heyecanın ortasında.

Ya normalde sıkılsam televizyon izlerim. Film izlerim. En azından su içerim(Evet canım sıkılınca bazen su içerim :D) . Elektrikler gidince hiçbir şey yapamıyorsun(Su içmek hariç :D).

Huzur içinde yat Edison. Huzur içinde yat Tesla.