Bilgisayar Basindayken Sizi En Sinir Eden Sey Nedir ??

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Starcraft 2 'deki Save'imi kardeşimin ben yokken devam ettirmesi ve arkaplan resmimin değiştirilmesi :cursing:

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
knight oynarken babamın gelipde sabahtan akşama kaadar adamlara vuruyon bıkmadınmı demesi.

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
harddisk ışının kasmanın habercisi olarak yanıp sönmeye başlaması...

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bugün yeni bir şey daha ekledim listeye,
bebek ağlamasıı!!!

aaayyyyyyyy çıldırıcamm

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Yeniden başlatmak zorunda kalmam:)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Jσjo.`;1465085 dedi ki:
Kimse yokken kapı veya telefonun çalması =|

deli oluyorum o işe zaten :hammer:

crt monitorun cızırtısııııı ve pc'nin kasması beni deli ediyor:cursing:

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bir şeyi iki kez yapmaktan genelde hiç hoşlanmam.
Ama bir iki kez çeviri yaparken cereyan kesildi. Yazdıklarımın tamamı uçtu.
Artık akıllandım. :)

Her 5 satırda bir kaydediyorum her yazdığımı.

Sıkıcı ama dilim çok yandı.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Sineklerin ekranda şey varmış gibi gelmesine mesela şuan küçük kelebek var onun sonu sinekler gibi olmayacak kelebeklere kıyamam zararı yok kalsın öyle :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
otomatik güncelleştirmelerin otomatik güncelleştirdikten sonra 15 dakkada bir yeniden başlatayımmı diye sorması
yaw başlatma diyorum işte ne ısrar ediyorsun !?

Reaksiyon puanı
189
Şimdi fark ettim ki acıkmaktan nefret ediyorum :D (Manyak mıyım neyim :confused1::mrgreen:)

musagultekin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
birinin gelip seytermesi ve. tam o sıradada pc nin kasması. bu yuzden yapılan yorumlar moralimi bozar.
- çok yavaş, rami kaç bunu falan filan

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Güzel bir konu. Hemen bende içimi dökeyim.
1. Tam oyun yada iş ile alakalı bir çalışma üzerindeyken annemin aniden odama dalıpi şunları şuraya koymama yardım edermisin yada olum babanı işten alırmısın yada olum bizi şuraya arabayla getiriver diyerek konsantrasyonumun içine limon sıkmaları.
2 . Sinek vb türevlerinin tacizine uğramak ve monitörün üzerine konmaları. Sabahtan beri her yanım sinek ısırığı oldu. Uyuz olacam yakında.
3. Genelde oyun oynarken en heyecanlı yerinde kapı yada telefon çalması.
4. Bu gün başıma gelen olay. 1 hafta önce internet kesintileri nedeniyle ttnet müşteri hizmetlerini aramıştım. Biz sizi arayacaz dediler. Evet aradılar. Hemde bugün arkadaşlarla multiplayer Killing Floor oyununun tam ortasında. Sonuç olarak telefona baktığım için önce ben sonrada takım arkadaşlarım mefta oldu. TTnet EVET!!!
5. Benimle alakalı olmayan misafirlerin odamı görmek için tam konsantrasyonumun doruk noktasında odama dalmaları. Ulan neyine bakıyon bildiğin oda tapusunumu alacan hıyar!!!
6. Nadirde olsa kuzenlerin ödevlerini internetten araştırıp bularak yazıcıdan çıkartmakla görevlendirilmem. Kendi evlerinde bilgisayar da internette var ara bul ödevini diyesim geliyor bazen.
7. Ahhh şu çocuklar. Eve gelen misafirlerin çocuklarının eve adım atar atmaz soluğu odamda almaları. Lakin kesin kural odama arkadaşlarım ve ailem haricinde kimse girememesi nedeniyle babasına baba özkan abi bana oyun oynatmıyor diye şikayet etmeleri. Tabi bizimkiler biraz mahçup oluyor ama kural kuraldır. Başbakanın oğlu olsa gene sokmam arkadaş.

Şuanda aklıma gelenler bunlar. Epeyi uzun oldu aklıma gelirse eklerim.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Başıma birkaç defa geldi. Bilgisayar başındayken okuduğum şeylere veya arkadaşlarla sohbet ederken gülüyorum. Bunu gören annem sessizce izleyip kardeşime belgesel seyrettirir gibi izletmesi. vs.v.s..

Anime izlerken kahkaha atıyorum, içeride babamlara neler söylüyor Allah bilir.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yaw neden bu saydıklarınızın hepsi bendede var:D benim de saymama gerek yok bu konu baya tutuldu

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
sineklerin üstüme veya monitöre konması

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
otomatik güncelleştirmelerin otomatik güncelleştirdikten sonra 15 dakkada bir yeniden başlatayımmı diye sorması yaw başlatma diyorum işte ne ısrar ediyorsun !?

İşte bu :D :D +1

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Benimle alakalı olmayan misafirlerin odamı görmek için tam konsantrasyonumun doruk noktasında odama dalmaları. Ulan neyine bakıyon bildiğin oda tapusunumu alacan hıyar!!!

:D:D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Ben pc deyken herşey beni rahatsız eder benimle alakalı olmasa bile biri konuşsun rahatsız olurum :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İşe yarayacağı günlerde ya çökmesi ya da çökme alametleri vermesi. Tercih döneminde yine tecavüze uğramışa döndü. :hammer: