Merhaba arkadaşlar, Beyond: Two Souls'ta kondansatör bölümündeyken oyunda bir anda bozulma oldu bir süre bekledim geçmediğinde ise çıktım. Oyuna tekrar girdip kaldığım yerden devam etmek istediğimde ise crash alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Save dosyasını nerden bulabilirim?Yeni oyun başlatınca veya aynı yere denk bir save kullanınca problem olmuyorsa sorun save dosyanızdan kaynaklıdır.
İlla bir sitede vardır, araştırıp bulabilirsiniz.Save dosyasını nerden bulabilirim?
Hayır yani kendi bilgisayarımdaki save dosyası nerdeİlla bir sitede vardır, araştırıp bulabilirsiniz.
Oyunun "Data" klasörüne bakınız.Hayır yani kendi bilgisayarımdaki save dosyası nerde
Users\*kullanıcı adın*\Saved Games\Beyond Two Souls Steam\SaveHayır yani kendi bilgisayarımdaki save dosyası nerde
Resmi daha görünür bir biçimde atabilir misin?Merhaba arkadaşlar, Beyond: Two Souls'ta kondansatör bölümündeyken oyunda bir anda bozulma oldu bir süre bekledim geçmediğinde ise çıktım. Oyuna tekrar girdip kaldığım yerden devam etmek istediğimde ise crash alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
BuyrunUsers\*kullanıcı adın*\Saved Games\Beyond Two Souls Steam\Save
Mesaj otomatik birleştirildi:
Resmi daha görünür bir biçimde atabilir misin?
Kaldığınız yerden devam etmek istediğinizde hata veriyorsa, sorun büyük ihtimalle oyun dosyalarının eksik veya bozuk olmasından kaynaklıdır. Dosyaları doğrulamayı deneyebilirsiniz.Buyrun
Sorun kayıt dosyasının hasar almasından kaynaklıdır diye düşünüyorum eğer kaldığı yerden devam etmek istiyor ve oyun açılmıyor, yeni kayıt açınca da aynı hatayı veriyor ise.Kaldığınız yerden devam etmek istediğinizde hata veriyorsa, sorun büyük ihtimalle oyun dosyalarının eksik veya bozuk olmasından kaynaklıdır.
Sorun kayıt dosyasının hasar almasından kaynaklıdır diye düşünüyorum eğer kaldığı yerden devam etmek istiyor ve oyun açılmıyor, yeni kayıt açınca da aynı hatayı veriyor ise.
Hiçbir yerde devam etmiyorsa dosyalarda alaka olabilir.
İnternetten save dosyası bulup kurdum ve sorun düzledi ilginiz için teşekkürlerKaldığınız yerden devam etmek istediğinizde hata veriyorsa, sorun büyük ihtimalle oyun dosyalarının eksik veya bozuk olmasından kaynaklıdır. Dosyaları doğrulamayı deneyebilirsiniz.
Tahmin ettiğim gibiymiş, rica ederim..İnternetten save dosyası bulup kurdum ve sorun düzledi ilginiz için teşekkürler