MustiRG07
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,798
Selamlar valorant hesabı alacaktım ama yani karşı tarafın benim paramı çalmak istediğini anladım sonra para 10 dk sonra gelcek dedim ve engelledim hesabı almadan sonra bi 1 hafta felan geçti adam bana başka bir hesaptan yazdı hesabı alcan mı diye ben o adam sanmadım sonra bununkini de almayınca sen herkesin hesabını çalmaya çalışıyorsun seni dava etcem felan dedi ben bunun ilk hesabına küfür edip engellemiştim (normalde etmem ama adam art niyetliydi) sonra seni dava etcem seni kabasakala şikayet etcem şuan canlı sohbetteyiz eğer o attığın para bi gelmesin seni şikayet etcem felan dedi ben normalde bunlara inanmam ama adam böyle ciddiydi şu ramazan gününde annemin üstüne yemin olsun ki senin hayatını karartcam çocuk dedi
ben de polisi boş şeylere meşgul edersen hapse girersin dedi ne ben mi hapse gircem dedi sen gircen dedi hatta tazminat davası açıp paranı alcam dedi bende aç benim babam zengin dedim ağla dedim gülme emojisi attım adam baya sinirlendi (babam duysa to be contunied
) işte asıl soruya gelelim bişi yapabilir mi bu şahıs bana küfür ettiğimi sildim küfürden bişi yapamaz

Mesaj otomatik birleştirildi: