Migel Diaz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
merhabalar konu başlığı biraz garip gelebilir durumu anlatıcam şimdi bu olaylar nerde yaşandı söylemeyeceğim olay x yerinde mesajlaşırken oldu bir forumda askerlik kalkmalımı kalkmamalımı diye konu açtılar bende zorunluluk kalkmalı diye mesaj attım sonra herkes bir anda zorunlu olmasına karşı olanlar olmayanlar laf dalaşına girdi düzgünce bende durumu iza etmeye çalışırken bir arkadaş yok sizin gibi ödlekler zaten askere gidemez suriyede sen otururken biz 200 şarjör boşalttık gibi itamlarda bulundu askere gitmeyeni adam yerine koymazlar dedi bir nevi hakaret etti sonrasında ise ona askerlikte iyi patates soymalar sana ozaman dedim sonra bu konu hakkında bana askerlikten soğutmadan dava açaçağını belirtti şahıs 2 dakikada bu yanıtımdan sonra cevap yazı bu askerde iyi patates soymalar dedikten sonra iki dakka sonra yazdı açıkçası iki dakikda EGM ve CİMERE şikayet etmesi mümkün değil trol olduğunu düşündüm sonrasında ise gerekli fotoğrafları aktarmasını bende ona göre savunma yapacağımı söyledim o ise laf attı boş laf diyelim fotoğraf felan atmadı evime teglibat yoluyla bana evime kağıt göndereceğini söyledi açıkçası ben kendi görüşümü belirttim suç bendemi oldu anlayamadım eyer hakkımda dava açtıysa napabilirim. size sormak istedm teşşekkürler şimdiden yorumlarınız için
Konuya yardımcı olacak varmı
Bakabilecek varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuya yardımcı olacak varmı
Bakabilecek varmı
Son düzenleme: