BlackXr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
Konus Konus rahatlarsin 
Cahil sensin ben tarih de muhtesem olmasam da aptalda degilim o zamanlar Azerbaycan yoktu tabii ama bir cok Azerbaycan ulkeleri vardi aptal falanda degilim fizgim ve matematigim mukemmel kimyam ing dilim Azeri turkcem de iyi asil sen aptalsinOsmanlı varken Azerbaycan mı vardı? Azeriler Osmanlı tebaası değil mi? Osmanlı Türkü lafın bile ne kadar cahil biri olduğunu gösteriyor. Bırak Türkçeyi sana tarihini bile öğretememişler. Kız napsın senin gibi cahili. Bir de şiir yazacakmış :biggrin: te Allahım ya![]()
Sonuc iyi sayilmaz kiza dedim sana bir sozum var dedi kağıta yaz yazdım ben seni seviyorum ve sonuç dediki ben sana hiç o gözle bakmadım filan hepimiz kardeş sayılırız senden hiç beklemezdim sonuç kötü yanibirader sonuç ne oldu? merak ettim
fena olmuş , senin adına üzüldüm.Cahil sensin ben tarih de muhtesem olmasam da aptalda degilim o zamanlar Azerbaycan yoktu tabii ama bir cok Azerbaycan ulkeleri vardi aptal falanda degilim fizgim ve matematigim mukemmel kimyam ing dilim Azeri turkcem de iyi asil sen aptalsin
Sonuc iyi sayilmaz kiza dedim sana bir sozum var dedi kağıta yaz yazdım ben seni seviyorum ve sonuç dediki ben sana hiç o gözle bakmadım filan hepimiz kardeş sayılırız senden hiç beklemezdim sonuç kötü yani
Osmanlı varken Azerbaycan mı vardı? Azeriler Osmanlı tebaası değil mi? Osmanlı Türkü lafın bile ne kadar cahil biri olduğunu gösteriyor. Bırak Türkçeyi sana tarihini bile öğretememişler. Kız napsın senin gibi cahili. Bir de şiir yazacakmış :biggrin: te Allahım ya![]()
Evet haklısın sonuç iyi olmadı kız bana hiç o gözle bakmamış şimdi arkadaşlığımızda kötü duruma düşdü keşki şimdi söylemeseydimDadaist, bu yorum yanlış.
Asıl sen kendin cahil gibi durmuşsun çünkü.
Azeri chat sitelerine veya forumlarına takılırsan görürsün.
Azeri yerine, Azerbaycan Türk'ü diyorlar kendilerine.
Aramızdaki farkı da, siz Osmanlı Türk'üsünüz diye belirtiyorlar.
Nedeni Türkiye'nin Osmanlı'nın ana merkezi denebilecek bir yerde kurulmuş olması.
--
Azeri kızlarına aşırı bi sempatim var. Çok güzel oluyorlar ya hu.
Çat pat da bilirim Azeri Türkçesini.
Ama @Rufat kardeşim, maalesef senin iş %95 olmayacak.
Tecrübeyle sabittir.![]()
ben hiç çat sitelerine girmedim onu başka arkadaş yazmışdı bir de sen çok cahilsın ya heğimiz Türküz ama yaşadığımız yerlere före dilde bazı yazım ve Ülke adı konusunda farklılıklar oluyor Türkiyede yaşan türkler Osmanlı ve ya Türkiye türkü Azerbaycanda yaşıyanlar ise Azerbi ve yaAzerbaycan türkü bu kadar basitonların ne dediği benim umurumda değil açıkçası. dildeki coğrafi değişimler başka şeydir, milli kimlikteki birlik başka şeydir. bunu öğrenmek için azeri chat ve forumlarında takılmana gerek de yok ayrıca. Türkiye ağızı iyi konuşup yazamıyorum diyebilirsin ama Osmanlı Türkü, Azeri Türkü diye bir ayrım yapmak hem dil bilimi bilmemek hem tarih bilmemektir. İkinci paragraftaki yorumunu okuyunca zaten ciddiye alıp cevap vermenin de gereksiz olduğu görülüyor. Size chat sitelerinde bol şans.
olum git azeri bul lan fıstık gibi oluyolar senin meselenin derinliğine gelince de mektupla filan ugrasma git konus ben konusamadım pişmanım
Arkadaşlar sizce ben bu durumda ne yapmalıyım ben bu kıza çokmaşığım ama o bana hiç sevgili olarak bakmamış olayı zamanamı bırakmalıyım artık ne yapacağımı bilmiuorum keşki konuşmasaydım
Konuşmakla iyi yapmışsın hiç değilse hakkında ne düşündüğünü öğrenmiş oldun zamanla aranızda düzelir ayrıca benimde konuşacağım kız vardı konuşmadım bekledim baya dikkat ettim zaten bana uygun olmadığını anladım. Merhaba falan derdik birbirimize en azından, şimdi hiç konuşmuyor benden teklif bekliyordu herhalde, bir havalara girdi kendini birşey zannetti benim kaybettiğim birşey olmadı yani sonuç olarak konuşmak daha mantıklı yanlış yapmadın bir şey daha var çıkacağın kız farklıdır evleneceğin kız farklıdır. Çıkarsın teklif edersin deneme süreci olur bu sürede nasıl biri olduğunu anlarsın bayadır tanığın bir kızsa sevgili olarak bakmamışsa o işi unut bence.Arkadaşlar sizce ben bu durumda ne yapmalıyım ben bu kıza çokmaşığım ama o bana hiç sevgili olarak bakmamış olayı zamanamı bırakmalıyım artık ne yapacağımı bilmiuorum keşki konuşmasaydım