Ben bu kıza aşığım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rufat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun zamandır tanıdığım ve kendisiyle çok arkadaş olduğum bir kız var.Ona aşığım aslında 9 yıldır aynı sınıfda okuyoruz ama ben onun güzelliğini yeni görmüşüm güzel bir aşk şiiride yazdım hayır duymaktankorkuyorum yarın gidib şiiri de verib ben seni seviyorum diimmi?:blush::wub:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Her şeyi mahvetmeyi göze alıyorsan diyebilirsin fakat kız sana karşı hiçbir şey hissetmiyorsa büyük ihtimalle bir daha konuşmaz seninle.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Boş deyildir o sana karşı yoksa yanında ne diye otursun elin adamısın en nihayetinde :D

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her şeyi mahvetmeyi göze alıyorsan diyebilirsin fakat kız sana karşı hiçbir şey hissetmiyorsa büyük ihtimalle bir daha konuşmaz seninle.
Aslında benle olduğu zamanlarda mutlu görünüyor ama hiç bana sevgili gibi bakmamış ola bilir

Boş deyildir o sana karşı yoksa yanında ne diye otursun elin adamısın en nihayetinde :D
Diğer kızlardan çok farklı güzel,terbiyeli,akıllı inşallah dediğin gibş bana karşı bir şeyler hiss ediyordur

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Benzerini çok gördüm. Kızlar konuya öyle bakmaz; o seninle arkadaş olduğundan dolayı da mutlu olabilir. Emin olmadıktan sonra hiç böyle şeylere girişme ya da dediğim gibi sonuçlarına göze alıyorsan şansını deneyebilirsin.

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benzerini çok gördüm. Kızlar konuya öyle bakmaz; o seninle arkadaş olduğundan dolayı da mutlu olabilir. Emin olmadıktan sonra hiç böyle şeylere girişme ya da dediğim gibi sonuçlarına göze alıyorsan şansını deneyebilirsin.
Fırsat bulsam hemen sorarcamda en yakın bir iki arkadaşımdan başka kimse onu sevdiğimi bilmiyor evleride okuldan 2 sokak uzak yani yarın inşallah tüm cesaretimi toplıyub gidib konuşucam:crying:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yazdığın şekilde konuşuyorsan bence hiç konuşma :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ne diye kızıyorsun ki? Hiç kusura bakma bu konuda haklıyım çünkü "9 senedir aynı sınıftayız" ifadesinden en az lise öğrencisi olduğun anlaşılıyor ki bu da demek oluyor ki en az 9 sene Türkçe dersi aldın. 9 senelik eğtimden sonra hâlâ bu kadar fazla yazım yanlışı yapıyorsan, ben bunu söylerim. Senin buna tepki göstermeye hakkın yok.

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne diye kızıyorsun ki? Hiç kusura bakma bu konuda haklıyım çünkü "9 senedir aynı sınıftayız" ifadesinden en az lise öğrencisi olduğun anlaşılıyor ki bu da demek oluyor ki en az 9 sene Türkçe dersi aldın. 9 senelik eğtimden sonra hâlâ bu kadar fazla yazım yanlışı yapıyorsan, ben bunu söylerim. Senin buna tepki göstermeye hakkın yok.
Ben Azerbaycanlıyım Azerbaycanda yaşıyorum çoğu osmanlı türkünden daha iyi bir türkçem var

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Olmadı bir şiir yazar mutluluklar dileriz.

Sigara yakar, [neyse devam etmiyim sonu iyi değil =))]

Hacı ayıp ediyosun.Adam kızla çok arkadaş.Yani o dereceye kadar gelmişler :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar uzun zamandır tanıdığım ve kendisiyle çok arkadaş olduğum bir kız var.Ona aşığım aslında 9 yıldır aynı sınıfda okuyoruz ama ben onun güzelliğini yeni görmüşüm güzel bir aşk şiiride yazdım hayır duymaktankorkuyorum yarın gidib şiiri de verib ben seni seviyorum diimmi?:blush::wub:

Hakkını helal et ustad, Azeri olduğunu bilmiyordum.

Benim de bir özür borcum var o zaman.

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hakkını helal et ustad, Azeri olduğunu bilmiyordum.

Benim de bir özür borcum var o zaman.
ölçr böyle hatalar ne kusru sonuçta hepimiz türküz kardeşiz yarın kızaaçılıcam oldu oldu olmadı... Hoşça kalın

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Hayat senin, keşke dememek için.. ;)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
olum git azeri bul lan fıstık gibi oluyolar senin meselenin derinliğine gelince de mektupla filan ugrasma git konus ben konusamadım pişmanım

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Mektup nedir ya ? Çek köşeye "seviyorum uleyn" de gitsin. Kasıntıya gerek yok :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben Azerbaycanlıyım Azerbaycanda yaşıyorum çoğu osmanlı türkünden daha iyi bir türkçem var
Osmanlı varken Azerbaycan mı vardı? Azeriler Osmanlı tebaası değil mi? Osmanlı Türkü lafın bile ne kadar cahil biri olduğunu gösteriyor. Bırak Türkçeyi sana tarihini bile öğretememişler. Kız napsın senin gibi cahili. Bir de şiir yazacakmış :biggrin: te Allahım ya :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Git konuş, uzadıkça biter bu iş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence unutabilirsen unut onu sevmeyi. Çünkü bana da aynı şey oldu. Kızla çok iyi arkadaştık ama sonra onu sevdiğimi söyledim kız bana karşı aynı hisleri hissetmiyordu ve benden soğudu arkadaşlığımız da bitti tabi. Gerçi kişiden kişiye değişebilir ama içinde tutmak da zararlı. 9 yıldır arkadaşsanız onu iyi tanıyorsundur demektir ve ne tepki vereceğini de bilmen gerekir. Her neyse ama şiirle almaz şiir artık basit kalıyor eğer söyleyeceksen sadece onu sevdiğini söyle.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar kafaya takmak yerine çıkıp konuşsaydın her açıdan daha iyi olurdu.
Hayır duymaktan korkmak kadar yanlış bir sebep olamaz.
Hayır duyacağın ihtimal zaten o insanla birlikte olmayacak anlamına gelir. Olmayacak birşeyin olmayacağını bilmek yerine saplı kalmayı seçmek çok.. Zehirli. Yapmayon böyle şeyler. :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Kapı karşısına öttürmeler çok yahşi.

Pardon ben yanlış geldim. :D