Ben Aşık Oldum

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aşk kötü birşeydir , ameliyat olup aldırmak gerekli onun yüzünden acı çekmeyi gereksiz görüyorum :) (yalan)

oscar07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BilgeAdam dedi ki:
Senin yaşında ben de aynı şeyleri yapmıştım. Sonra bir ara bir baktım, zıp zıp atlayarak geçtiğim sınıfların birinde "dan" diye sınıf tekrarıyla yüzyüze gelince aşkı meşki bir kenara bırakmıştım. İyiki bırakmışım. İstersen sen de bırak bu yaşta bu işleri de derslerine çalış. Sonra zaten sen istemesen de birileri ayağına sarılır ;) Eminim yakışıklı çocuksundur. Bırak sen onların peşinden koşma onlar senin peşinden koşsun.
doğru diosun kardeş

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Of ulan bi biz aşık olamadık. :D

Bende istiyorum artık kalbimin aşk yüzünden ağrımasını sol kolumun ağrıyıp ona aşk sözleri fısıldamayı. ^^

cambazz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kendini sıkma bir kaç yalan söle hemem düşüyolar zaten ama inandırcı olmaya çalış ;)

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herkes aşık olur ama çaya fazla şeker atarsınız bozulur ya çay bir ilişkiyide fazla abartırsanız o ilişkide bozulur.

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Senin yaşında ben de aynı şeyleri yapmıştım. Sonra bir ara bir baktım, zıp zıp atlayarak geçtiğim sınıfların birinde "dan" diye sınıf tekrarıyla yüzyüze gelince aşkı meşki bir kenara bırakmıştım. İyiki bırakmışım. İstersen sen de bırak bu yaşta bu işleri de derslerine çalış. Sonra zaten sen istemesen de birileri ayağına sarılır ;) Eminim yakışıklı çocuksundur. Bırak sen onların peşinden koşma onlar senin peşinden koşsun.
haklısın abi katılıyorum dicek bisey bırakmamısın..
ztn sölyincede inanmıolar :):):)