Denizhan Dakılır
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
Arkadaşlar adı İREM çok tatlı benim yaşımda yaşı 11 pesi bu olayı kitleme çünkü itiraf etcem ona hadi bana destek arkadaşlar hadi bakaim 

aklayarar dedi ki:bu itirafı daha önce msn de söylemiştin itiraf sayılmaz
dinle abini sen git konusrahat ol akısına bırak
aklayarar dedi ki:
RuNaL dedi ki:aklayarar dedi ki:Acith dedi ki:Git söyle söyle. En güzeli. Dinle sen bizi![]()
aynen..aynen..
sen dikkat et bunlara biraz![]()
BilgeAdam dedi ki:Senin yaşında ben de aynı şeyleri yapmıştım. Sonra bir ara bir baktım, zıp zıp atlayarak geçtiğim sınıfların birinde "dan" diye sınıf tekrarıyla yüzyüze gelince aşkı meşki bir kenara bırakmıştım. İyiki bırakmışım. İstersen sen de bırak bu yaşta bu işleri de derslerine çalış. Sonra zaten sen istemesen de birileri ayağına sarılırEminim yakışıklı çocuksundur. Bırak sen onların peşinden koşma onlar senin peşinden koşsun.
BilgeAdam dedi ki:Senin yaşında ben de aynı şeyleri yapmıştım. Sonra bir ara bir baktım, zıp zıp atlayarak geçtiğim sınıfların birinde "dan" diye sınıf tekrarıyla yüzyüze gelince aşkı meşki bir kenara bırakmıştım. İyiki bırakmışım. İstersen sen de bırak bu yaşta bu işleri de derslerine çalış. Sonra zaten sen istemesen de birileri ayağına sarılırEminim yakışıklı çocuksundur. Bırak sen onların peşinden koşma onlar senin peşinden koşsun.
pesimist dedi ki:İrem'lerden hayır gelmeeezzzz ;D
Movy dedi ki:pesimist dedi ki:İrem'lerden hayır gelmeeezzzz ;D
Tutmayın beni eskişehire geldiğimde sen görecen öle bir dalcamki sana şuhurunu kaybetcen
+SDN
Movy dedi ki:pesimist dedi ki:İrem'lerden hayır gelmeeezzzz ;D
Tutmayın beni eskişehire geldiğimde sen görecen öle bir dalcamki sana şuhurunu kaybetcen
+SDN
Downsat dedi ki:Aşkına sahip çıkıyor. Yürü bee![]()
Movy dedi ki:Downsat dedi ki:Aşkına sahip çıkıyor. Yürü bee![]()
sağolun ama bitti o aşk ama yinede ben pesiye dalayım kardeşimin adıda irem tutmayın beni >![]()
Troy dedi ki:Kız istemeye site yöneticileri mi gidecek şimdi?
Troy dedi ki:Arayı yapmak için bize bişe düşmüyor o zaman.
Zamane gençleri bunlar.
Allah bilir yemek yapamıo diye ayrılmıştır Movy![]()
Troy dedi ki:Walla söz aldım ben Seçil'den. Sizi bişmiyorum.
RuNaL dedi ki:Troy dedi ki:Arayı yapmak için bize bişe düşmüyor o zaman.
Zamane gençleri bunlar.
Allah bilir yemek yapamıo diye ayrılmıştır Movy![]()
şimdi yemek yapabilen kız var mı ki![]()
RuNaL dedi ki:Troy dedi ki:Walla söz aldım ben Seçil'den. Sizi bişmiyorum.
senin iş garanti gene de bizim ki daha belli değil![]()
Troy dedi ki:Walla ben o yemeği yemeden garanti gözü ile bakamamFotoğrafını videosunu falan çekmem lazım hatta.