thepolice2
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
@MBrv ona bakarsan arkadaşım, "Ateist" kelime anlamı inançsız demektir.sonuçta kendine ateist diyen biri Allaha inanmadığına inanır buda bir inançtır.yani teknik olarak inançsız kimse yoktur.bu tür kendileriyle çelişen bir çok kelime hatası söyleyebilirim.öyleki evrim denilen şeyle ilgilide kelime hatalarını söylerim.
Sünnet nedemek bi açıklarmısın arkadaşım.ona bakarsan benim küçük bir kardeşim var zorla yemek yediriyoruz.![]()
Müslümanım diyen birine zorlama doğrudur.adam veyahut kadın hristiyanım diyorsa zorlama yanlıştır.
inan bana Peygamber efendimiz olsun eyüp sultan hazretleri olsun daha sıkıntılı dönemlerden geçmiştirler.bir nebze olsun davalarından vazgeçmediler.
Peygamber Efendimiz (s.a.v.), 23 yıllık Peygamberliği sırasında toplam iki ay savaşmıştır.
Sünnet olmanın ne olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. Biraz araştırırsanız sünnetin Arabistanda hem kız hem erkek için zorunlu olduğunu görürsünüz. Kuranda kız çocuklarının sünnet olması hiçbir şekilde yer almıyor. Bugün Arabistanda Müslüman olsun olmasın tüm kadınlar kafasını kapatmak zorunda. Madem Arabistan İslam devleti bu adamlar "Dinde zorlama yoktur" ayetini bilmiyorlar mı? "Dinde zorlama yoktur" ve "Onları gördüğünüz yerde öldürün" yazıları aynı kitapta (Kuranda) yer alıyor. Bu nasıl bir çelişkidir? Ben size Muhammed' le ilgili bir soru sormadım. Konuyu başka yerlere çekmeyin. Çelişkiyi açıklayın.
Anlattığım hikayeye gelirsek Elinden gelen her şeyi yapmasına rağmen o adam gözünün önünde çocuğun ölmesine izin mi verecekti?