Peki ben nereye gideceğim benim için de yer var mı Allah katında onu da cevaplarsan sevinirim. Şimdi benim kötü bir insan olduğum söylenemez, arkadaşlarım tarafından sevilir, beğenilirim, trafik cezam bile yoktur. Seks yapmayı çok seviyorum yeni tanıştığım insanlarla. Genellikle kadınlardan hoşlanırım ama erkeklerle de oluyor arada. İkincisi içki içerim yardım etmeyi seviyorum pek çok derneğe yardım yaptım, yapıyorum ve aktif sorumluluklarım var gönüllü çalışıyorum. Ailem için her zaman örnek bir insan olmaya çalıştım, iyi bir kariyerim ve yapmaktan zevk aldığım işim var. İnsanlara yardım etmeyi seviyorum her konuda. Ben şimdi islam dinine inanmıyorum diye cehennemlik mi oluyorum hiç mi kurtuluşum yok.
kardeş bu vidyo sana derman olucak gibi hissediyorum sonuna kadar izlersen sevinirim.
http://www.youtube.com/watch?v=B4U3iPedQFM
ayrıca hiç kimse birbiri hakkında bi sonuca varamaz sen namaz kılıyosun cennet liksin.veya içki içiyosun cehennemliksin gibi.Yanlış hatırlamıyorsam Hz.Ömer söylemişti:
Şu karşıki tepeden birisi bağırsa bu köyde herkez cennetlik 1 kişi cehennemlik acaba o benmiyim diye korkarım,Tekrar çıksa herkes cehennemlik 1 kişi cennetlik dese acaba o benmiyim diye umutlanırım..
hani derlerya müslüman korku ile ümit arasında yaşamalıdır diye..
Elimden geldiği kadar yumuşak kırmadan cevaplar vermeye çaılısıyorum Abdulkadir Geylani hz.leri olsaydı
anında fikrinden vazgeçirdi seni o zamanki gayri müslim ler bile inkar edemiyorlarmış geylani hz.nin söylediklerini.umarım faydalı olmustur ayrıca fikrini açıkca söylemende güzel olmuş herşeyde bi hayr vardır.
Ayrıca şunu söylüyorum sana, herkes istediği şeye inanır, fakat ölüme herkes inanır amma önemli olan ölümden sonrasına inanmaktır.orası(ahiret) için çalışmaktır..yinede dua etmeye devam edicez herkese Rabbim hidayet versin...