Battlefield: Bad Company 2 Beta

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Call of Duty: Modern Warfare 2'ye esaslı rakip geliyor! Sizler için Electronic Arts'ın ağır topu Battlefield: Bad Company 2'nin betasını test ettik.

Elde silahla, çoklu oyuncu üzerinden dehşet saçabildiğiniz oyunların müdavimiyseniz, en azından Counter Strike kültürünüz varsa, Battlefield serisine uzak değilsiniz demektir. Türünün kuşkusuz en iyi örneklerinden biri olan Battlefield, son yıllarda adeta hızlı bir çıkış yaşıyor.

11266237086.jpg

Gerek grafik teknolojileri olsun, gerek oynanabilirliğiyle olsun, serinin her yeni yapımı büyük merakla beklenir oldu. Fan'lar haksız da değil. Zira klasik FPS görünümlü aksiyonun yanına sayısız araç ve silah alternatifi getiren yapım, son derece başarılı hazırlanmış haritalarıyla da heyecan serisini bir an olsun düşürmüyordu. Şimdilerde serinin yeni yapımı bekleniyor; Battlefield: Bad Company 2.

:: Battlefield: Bad Company 2, sizce Call of Duty: Modern Warfare 2'nin tahtına kurulacak mı?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Key yok mu key?? :D
aslında oyun bölümünde kaliteli yapımların key dağıtımı yapılması lazım mmo severler tarafından daha fazla hit alır forum :)

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
-optimizasyon berbattı betada
-toz dumanda oyunun içine ediyordu birşey göremiyodum oynarken..

+uçak modellemeleri gayet güzel.. uçağın vurulunca düşmeside öyle..

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Modern Warfare 2 hertürlü alır diyorum :glare:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Battlefield Serisi Senaryoyu Daha uzun Tutarsa Daha Çok tutulur

MW2 de senaryo Çok Kısaydı

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Battlefield: Bad Company 2, sizce Call of Duty: Modern Warfare 2'nin tahtına kurulacak mı? olabilir belli olmaz ama sanmıyorum.

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
guzel oyun 1 bölömünü hem xbox 360 da hem pc oynadim ve zevkle 2 bölümü beklemekteyim bizde bu cicim aylarda cikacaktir.call of duty ile ayni kafese koyamayayiz bu oyunlari.stilleri degisik cözümleri degisik her oyun kendine göre güzeldi hepsinide oynadim.bekliyelim bus ene sonunda yeni call of duty yeni medal of honor.vs daha neler cikacaktir,ben seviyorum savas oyunlarini.ve böylesi daha guzel.ve hepsinide oynadim simdiye kadar.tüm moh serisi cod serisi.ancak battlefield da ise bad kompany oynadim.geri kalan serisi hosuma gitmedi.
wolfenstein.operation flashpoint 1-2-crysis 1-warhead.far cry 1-2
hepside guzel oyunlar..

islamidosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bf 2 var yeni kurdum oynamak istiyorum singleplayerda respawn felan yazıyor makineye karşı yani netsis nası loynarım?