Soru Battlefield 1 lisans hatası

MUHAMMEDG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Battelfield 1 oyunu durduk yere lisans hatası verdi oyuna hiçbir şekilde giriş yapamıyorum kendimin bildiği her şeyi denedim ama olmuyor sağladığınız " EA hesabını kullanarak bu bilgisayarda Battelfield 1 etkinleştiremedik lütfen EA hesabınızı kullanarak oyunu etkinleştirmek için ürün anahtarınzı bulun diyor"

TibetAtılgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EA hesabına giriş yap hesabının doğru şekilde bağlandığından emin ol hesap ayarlarını kontrol et ve gerekirse yeniden bağla eğer yine sorun devam ediyorsa istersen teknoloji destek hattı var bende ordan destek aldım sorunumu çözdüler.

MUHAMMEDG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam dediginiz her seyi yaptim teknoloji destek hattinin linkini atar misiniz acaba ben bulamad

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Battelfield 1 oyunu durduk yere lisans hatası verdi oyuna hiçbir şekilde giriş yapamıyorum kendimin bildiği her şeyi denedim ama olmuyor sağladığınız " EA hesabını kullanarak bu bilgisayarda Battelfield 1 etkinleştiremedik lütfen EA hesabınızı kullanarak oyunu etkinleştirmek için ürün anahtarınzı bulun diyor"
Battlefield 1'in durduk yere lisans hatası vermesi genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:
EA sunucularıyla bağlantı sorunu
Hesap doğrulama veya oturum açma hatası
Oyunun lisans dosyalarının bozulması
EA Play veya Steam/Origin istemcisinde bir sorun