Bana bundan lazım

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
S.a abiler bana şu sitenin ki gibi bir web tasarım lazım özlikleri aynı olacak renk falan değişik olabilir ama özellikler aşağı yukaru bunun gibi olacak güncel olayların olacağı bir site için olacak günlük yazılan haber vs şeyler için yorum yazılabilecek bir tasarım lazım bunu nerden bulabilirmiyiz yada nasıl yaparız paralı yada parasıs nerden bulabiliriz

bi yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler,

site gibisi.net

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bu bir forum sitesidir, ücretsiz bir çok forum kurulumu bulabilirsin ancak
kendin haberler yazıp sadece yorum alacaksan blog kullanmanı tavsiye ederim, o da ücretsizdir.
Wordpress diye aratırsan bulabilirsin...

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
bu site arkadaiında dediği gibi wordpress'te hazırlanmış.Zaten şu anda profosyonel siteler bile CMS (içerik yönetim sistemi) kullanıyor.

Ben şu anda üniversitede bitirme çalışmam için benzeri bir site hazırlıyorum.Ve Drupal kullandım.Drupali tercih etmemin sebebi ise arayüz daha anlaşılır geldi ve istediğim her modül vardı.Ayrca üyelik sistemi ve kullanıcı hakları atama tam istediğim gibiydi.drupalle hazırlanan bazı siteleri burdan inceleyebilirsin.
featured drupal sites | latest showcase | drupal sites network

çok kullanılan bazı CMS'ler şunlar:

wordpress,joomla,XOOPS,Mambo,drupal,MiaCMS.

zaten çoğu hosting firması bunları hazır uygulama olarak yüklenebilir şekilde sunuyor.Ama kendimi geliştirebilmek için ben önce localhosta kurdum.Ve emin ol merakın varsa ve araştırmayı seviyorsan 15 gün içinde profosyonel siteler bile hazırlayabilecek duruma geliyorsun.Modüller sayesinde istediğin özelliği kolaylıkla ekleyip düzenleyebiliyorsun.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Verdiğin örnekteki gibi bir siteyi Blogger'dan hazırlayabilirsin. Hosting falan hiç uğraşmadan direk bloğunu kurarsın. İçeriğini paylaşırsın.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ben Joomla kullanıyorum. Çok büyük bir firmanın 4 tane web sitesinin yönetimini yapıyorum. Sitelerden biri e-ticaret aynı zamanda.
CMS'ler artık her ihtiyaca cevap verebilmektedirler.
Eski sistemlerle de web sitesi yapabilen biri olduğum için (manuel diyelim), artık Joomla'ya kendi hazırladığım temaları filan entegre etmeye başladım.
Yine joomla 1.5 çekirdeğindeki sevmediğim betikleri filan değiştirmeye başladım filan.
Tamamen özelleştirilebiliyor bu tür CMS'ler. Tavsiye ederim.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
wordpress ten yapsak nasıl webe girecez düzenlemek için wordpressin bi programı varmı

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
wordpress ten yapsak nasıl webe girecez düzenlemek için wordpressin bi programı varmı

var.daha doğrusu kendisi zaten yönetim panelini içinde barındırır.zaten içerik yönetim sisteminin esprisi burda.istediğin yerden kolaylıkla yönetici olarak girip içeriği düzenleyebiliyorsun.

daha fazla bilgi için: WordPress Türkiye adresine bakabilirsin.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
abi o değilde yani indirdiğim yada yaptığım bulduğum temanın tasarımını değiştirmek için bi program yokmu dreamweaver gibi program temayı programda düzenleyim tekrar webe verceğim bi program

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ftp yi kullanacaksın istersen kendi düzenlediğin temanı koyarsın istersen hazır temalar yüklersin ftpden
ama bunun için domain ve host lazım

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
abi o değilde yani indirdiğim yada yaptığım bulduğum temanın tasarımını değiştirmek için bi program yokmu dreamweaver gibi program temayı programda düzenleyim tekrar webe verceğim bi program

şöyle bir program var.ücretsizmiş.
ama işine yarar mı bilmiyorum.linux kullandığım için deneme fırsatım olmadı.bir dene istersen.

WordPress Theme Generator

Melldott

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günümüzde CMS'ler Web Tasarım'ın liderleri oldular artık. Wordpress, SMF gibi CMS uygulamaları istediğiniz her şeyi uğraştırmadan yapmanızı sağlıyor. Dediğiniz sitede Wordpress kullanılmış eğer blog gibi bir şey açıcaksanız Wordpress önerimdir.

Veya Blogger'dan ücretsiz bir blog alabilirsiniz hem çok güzel hem kullanışlı. :)

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
saolun arkadaşlar deneyelim bi bakalım ne yapacaz