Babanın fedakarlığı kızını kurtarmaya yetmedi

Darknes$

Rektör
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,951
Reaksiyon puanı
351
Puanları
3,263
Babanın fedakarlığı kızını kurtarmaya yetmedi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Macaristan uyruklu 5 yaşındaki kız çocuğu ve onu kurtarmak için otomobilin önüne atlayan babası öldü.

macar-aile.jpg


Alınan bilgiye göre, Okurcalar beldesindeki bir otelde tatil yapan Macaristan uyruklu Tomas Peter Markoczy (38), eşini otelde bırakarak kızı Mercell Bendegur Markoczy (5) ile gezintiye çıktı.

Otelin yakınındaki D-400 karayolunu geçmek için babasıyla bekleyen 5 yaşındaki Mercell Bendegur Markoczy aniden yola çıktı. Bu sırada Alanya'dan Manavgat yönüne giden Bilal Aladağ'ın kullandığı 07 NV 153 plakalı otomobilin geldiğini fark eden baba, kızını kurtarmak için yola atladı.

Baba, kızını otomobilin önünden alarak hızla kaldırıma fırlattı. Bu sırada duramayan otomobil, Macaristan uyruklu Tomas Peter Markoczy'ye çarptı.

Kaza sırasında Tomas Peter Markoczy, olay yerinde hayatını kaybetti. Babasının otomobilin önünden alarak fırlattığı küçük kızın da başını kaldırıma çarpması sonucu beyin kanaması geçirerek öldüğü belirlendi. Otomobilde bulunan Ayhan Daştan da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alındı.

Baba ve kızın cesetlerinin belediye mezarlığı morguna kaldırıldığı bildirildi.
 

penguin

Profesör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
3,494
Reaksiyon puanı
201
Puanları
243
Küçük kız araç altında kalmaktan son anda kurtuluyor, ancak kafasını kaldırıma çarparak ölüyor. Takdir-i ilahi. Gerçekten çok üzücü bir olay.
 

acabuco4

Profesör
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
4,007
Reaksiyon puanı
24
Puanları
218
Kadere bak ya ... Allah rahmet eylesin .
 

ramboberk

Profesör
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
4,417
Reaksiyon puanı
74
Puanları
228
Çocuk ölümlerine çok üzülüyorum
 

eratosten

Doçent
Katılım
12 Ekim 2008
Mesajlar
688
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
Ben de Alanya da yaşıyorum ve haberi buradan öğreniyorum. Yazık olmuş üzüldüm doğrusu.
 

NikeSteeL

Dekan
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,421
Reaksiyon puanı
131
Puanları
243
Çok Trajik Bir Olay ya Bende Kız Babasıyım Haberi Okurken Çok Kötü Oldum :(
 

shakal

Profesör
Katılım
9 Mart 2009
Mesajlar
1,770
Reaksiyon puanı
29
Puanları
228
ölüm Allahin emri onun önüne gecmek kimsenin haddine degildir ,Allah hepize kendisine razi olacagimiz bir zamanda alsin
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,961
Reaksiyon puanı
453
Puanları
7,263
Allah sabır versin kalanlara. Çok zor.. :(
 
Üst