- Reaksiyon puanı
- 6,991
Yani. Keske ilk fırsatta işe girip kendim gecinmeye başlasam.Bencede herşey ders değil
Yani. Keske ilk fırsatta işe girip kendim gecinmeye başlasam.Bencede herşey ders değil
teog bursumun bana verilmemesi ama benim yıllarca bilgisayar parçaları araştırmamBoşver ne yapacaksın bilgisayarı şimdiye kadar 99.5 almışsın. Bundan sonrada al üniye gir orda kendine alırsın. Bu ortalamayı ünide de yaparsan ilk yüz garanti. Ordada aylık 3000 TL burs verirler. PC alırlarsa emin ki %30 ders performansın düşer. Tabi almazlar ise bu seferde almadılar diye ders çalışmazsın. Başın ağrır.
En iyisi boşver pcyi derslerine odaklan.
Yobazca bir düşünce. Sırf kendin fakirlik çektin diye oğluna işkence etmek komik cidden. Ben de bu durumda sayılırım eğer ileride oğlum veya kızım olursa asla bu şekilde bir şey yapmam açıkçası.Banada sen benim çektiğim fakirliği göreceksin deyip ondan da pc almıyor![]()
Ezbere konuşmuşsun. Bilgisayar alıpta performansı düşen birini ben görmedim açıkçası.Boşver ne yapacaksın bilgisayarı şimdiye kadar 99.5 almışsın. Bundan sonrada al üniye gir orda kendine alırsın. Bu ortalamayı ünide de yaparsan ilk yüz garanti. Ordada aylık 3000 TL burs verirler. PC alırlarsa emin ki %30 ders performansın düşer. Tabi almazlar ise bu seferde almadılar diye ders çalışmazsın. Başın ağrır.
Bu düşüncen çok yanlış. Bırakmanı öneririm. Bende fen lisesini bitirdim ve son sınıfı "ulan boşuna okuyorum, mesele mutluluk değil mi ? Bilgisayarımı da alır oyun oynar mutlu olurum." Dedim . Bunu sen dedin diye değil gerçekten yaşadım. Ama şuan yine çalışıyorum. Bence oyunların zamanın olduğunu bilerek hareket et veya PC için ne yapacağını düşünüyorsan. Daha detaylı yardımcı olurdum ama telefondan yaziyorum ve ikide bir yanlış düzeltiyor.!? E niye biz PC alıyoruz? Mutlu olmak icin. Oyun oynamak icin. Derslerimiz icin.
Yani bunu biraz yokluk görün diye söylüyor ama ben hayatımda bir kere bile bisey istemedim sadece bisiklet istedim almadı benim bisikletim 7 yıllık çocuk bisikleti onu da kardeşime verdiler ben sadece 15 yıl kullanacağım siatem istiyorumYobazca bir düşünce. Sırf kendin fakirlik çektin diye oğluna işkence etmek komik cidden. Ben de bu durumda sayılırım eğer ileride oğlum veya kızım olursa asla bu şekilde bir şey yapmam açıkçası.
Yokluğu gerçekten görüp yaşayan birisinin oğluna yokluk yaşatacağını hiç sanmıyorum açıkçası.Yani bunu biraz yokluk görün diye söylüyor ama ben hayatımda bir kere bile bisey istemedim sadece bisiklet istedim almadı benim bisikletim 7 yıllık çocuk bisikleti onu da kardeşime verdiler ben sadece 15 yıl kullanacağım siatem istiyorum![]()
Üzüldüm senin adına hala öyle insanlar var ? babamın babası küçükken öldüğü için bişey görememiş sağolsun her ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor istediğimi alıyor herkesin babası babam gibi değil maalesef.Yani bunu biraz yokluk görün diye söylüyor ama ben hayatımda bir kere bile bisey istemedim sadece bisiklet istedim almadı benim bisikletim 7 yıllık çocuk bisikleti onu da kardeşime verdiler ben sadece 15 yıl kullanacağım siatem istiyorum![]()
Yapıyor işteYokluğu gerçekten görüp yaşayan birisinin oğluna yokluk yaşatacağını hiç sanmıyorum açıkçası.
Beni gördün şimdi, gerçekten fen lisesi 1.sinif halimle 4. Sınıf halimi görsen şaşırırsın. Birde görmedim demen bence çok yersiz. Eğer öyle olmasaydı trde eğitim durumu baya üst seviyede olurdu. Tabi düzgün zamanlı kullanırsa elbette başarı düzeyi azalmaz ama zamanlı kullanabilen kaç kişi var ? Oyun indirecek kurulumu bitene kadar kaç soru çözebilecek ? Kurdu kaç saat oynayacak ? Veya birden yazılıma merak saldı html öğreneceğim diye vaktini harcadı ve sonra sevdiği işin bu olmadığını anladı nasıl telafi edecek. Her şeyin bir zamanı var.Yobazca bir düşünce. Sırf kendin fakirlik çektin diye oğluna işkence etmek komik cidden. Ben de bu durumda sayılırım eğer ileride oğlum veya kızım olursa asla bu şekilde bir şey yapmam açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ezbere konuşmuşsun. Bilgisayar alıpta performansı düşen birini ben görmedim açıkçası.
Sizin performansınızı bozması herkesin performansını bozacağı anlamına gelmez ki. Herkesin iradesi ayrı.Beni gördün şimdi, gerçekten fen lisesi 1.sinif halimle 4. Sınıf halimi görsen şaşırırsın. Birde görmedim demen bence çok yersiz. Eğer öyle olmasaydı trde eğitim durumu baya üst seviyede olurdu. Tabi düzgün zamanlı kullanırsa elbette başarı düzeyi azalmaz ama zamanlı kullanabilen kaç kişi var ? Oyun indirecek kurulumu bitene kadar kaç soru çözebilecek ? Kurdu kaç saat oynayacak ? Veya birden yazılıma merak saldı html öğreneceğim diye vaktini harcadı ve sonra sevdiği işin bu olmadığını anladı nasıl telafi edecek. Her şeyin bir zamanı var.
Cevabınıza karşılık son yorumumu yazıyorum. Sonrasında saygısızlık olmasın.Sizin performansınızı bozması herkesin performansını bozacağı anlamına gelmez ki. Herkesin iradesi ayrı.
Bir kişi verimli çalıştıkdan sonra düşmezCevabınıza karşılık son yorumumu yazıyorum. Sonrasında saygısızlık olmasın.
Ben istatistiksel olarak bakıyorum benim gördüklerim performansının düşüreceğini söylüyor. Ve bilgisayarı olupta iyi bir yere giden hayatımda sadece bir kişi gördüm. Gerçekten iyi bir yere. Cikipta neden atanamadim demeyecegi türden bir yere...
Neyse kısaca niye bu konuya yazdım;
Çocuğun not ortalaması 99.5 yani bu çocuk atomu parçalamaya yönelse en iyisini yapabilecek bir zekaya sahip. Öyle düşünüyorum daha doğrusu. Zamanla bilgisayarın gereksiz oldugunu anlayacaktır. Belliki önü açık biri zamanı gelince üni zamanı elbette istediklerini yapacaktır. Bunu şuan anlar mı bilemem. Ben fikir olması açısından düşüncelerimi basitçe yazdım.
Konuyu açan arkadaşa son olarak soyleyecegim, hiçbir konuda acele etme arada çık git psye oyun oyna gel ama asıl olan derslerini unutma babanda bunu biliyordur zaten.
Telde olduğumdan dolayı yazmak zor, devrik cümleler için özür dilerim. Herkese kolay gelsin.Herkese kolay gelsin.
Teoride evet.Bir kişi verimli çalıştıkdan sonra düşmez
Derslerin zekayı belirlemediğini düşünüyorum önemli olan çalışmak ve azim çünkü. Elbette zeki birisinin dersleri de çok iyi olabilir fakat tamamen derslerle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Cevabınıza karşılık son yorumumu yazıyorum. Sonrasında saygısızlık olmasın.
Ben istatistiksel olarak bakıyorum benim gördüklerim performansının düşüreceğini söylüyor. Ve bilgisayarı olupta iyi bir yere giden hayatımda sadece bir kişi gördüm. Gerçekten iyi bir yere. Cikipta neden atanamadim demeyecegi türden bir yere...
Neyse kısaca niye bu konuya yazdım;
Çocuğun not ortalaması 99.5 yani bu çocuk atomu parçalamaya yönelse en iyisini yapabilecek bir zekaya sahip. Öyle düşünüyorum daha doğrusu. Zamanla bilgisayarın gereksiz oldugunu anlayacaktır. Belliki önü açık biri zamanı gelince üni zamanı elbette istediklerini yapacaktır. Bunu şuan anlar mı bilemem. Ben fikir olması açısından düşüncelerimi basitçe yazdım.
Konuyu açan arkadaşa son olarak soyleyecegim, hiçbir konuda acele etme arada çık git psye oyun oyna gel ama asıl olan derslerini unutma babanda bunu biliyordur zaten.
Telde olduğumdan dolayı yazmak zor, devrik cümleler için özür dilerim. Herkese kolay gelsin.Herkese kolay gelsin.
Bizim eğitim sistemimizde sadece ezbere gerek var başka hiçbirşeye değil. Bakın sistem şöyleDerslerin zekayı belirlemediğini düşünüyorum önemli olan çalışmak ve azim çünkü. Elbette zeki birisinin dersleri de çok iyi olabilir fakat tamamen derslerle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Merhabalar efenim dolaylı yoldan bana söylemişsiniz.Baban haklı diyenlere sesleniyorum herkes sizin değil.Arkadaşları oynuyordur o onamayınca üzülüyordur teknolojiyi bu zamanda kullanmamak hata ben sadece pc oynasn demiyorum belirli zamanlarda eğer normal çalışmaya devam ederse oralaması düşmez.Zaten bizim eğitim sistemimiz çöp üniversiteden mezun olduğunda afedersiniz ama bu bilgiler hiç bir b0kuna yaramıyacak unutucak.
Noktasına kadar hak veriyorumBaban haklı diyenlere sesleniyorum herkes sizin değil.Arkadaşları oynuyordur o onamayınca üzülüyordur teknolojiyi bu zamanda kullanmamak hata ben sadece pc oynasn demiyorum belirli zamanlarda eğer normal çalışmaya devam ederse oralaması düşmez.Zaten bizim eğitim sistemimiz çöp üniversiteden mezun olduğunda afedersiniz ama bu bilgiler hiç bir b0kuna yaramıyacak unutucak.
Bizim eğitim sistemimizde sadece ezbere gerek var başka hiçbirşeye değil. Bakın sistem şöyle
X öğrencilerimiz ve Y öğrencilerimiz vardır.X öğrenciler Z ve B konularından, Y öğrencilerimiz C ve D konularını anlıyor.Ayrıca okulda öğretilenler 2*2=4 Yazılıda sorulan:34*4/34 Sınavda sorulan:Ahmet amcanın 47 direği olduğuna göre dünyada kaç ahmet vardır
Bu konuda bir şey diyemem fakat şunu biliyorum notları düşük olup bu gerçekten zeki dediğim ve notları yüksek olup bu nasıl hâlâ hayatta dediğim insanlar var buna somut örneklerde verebilirim.Baban haklı diyenlere sesleniyorum herkes sizin değil.Arkadaşları oynuyordur o onamayınca üzülüyordur teknolojiyi bu zamanda kullanmamak hata ben sadece pc oynasn demiyorum belirli zamanlarda eğer normal çalışmaya devam ederse oralaması düşmez.Zaten bizim eğitim sistemimiz çöp üniversiteden mezun olduğunda afedersiniz ama bu bilgiler hiç bir b0kuna yaramıyacak unutucak.
Bizim eğitim sistemimizde sadece ezbere gerek var başka hiçbirşeye değil. Bakın sistem şöyle
X öğrencilerimiz ve Y öğrencilerimiz vardır.X öğrenciler Z ve B konularından, Y öğrencilerimiz C ve D konularını anlıyor.Ayrıca okulda öğretilenler 2*2=4 Yazılıda sorulan:34*4/34 Sınavda sorulan:Ahmet amcanın 47 direği olduğuna göre dünyada kaç ahmet vardır
Dersleri elbette zekayı etkilemez ama bilgisayarda ne yapacağı oldukça önemli. Yapacağı şeyler psikolojisini bozabilir buda derslerine etki eder doğal olarak. Oyun üstünden gidersek bir bölümü geçemedi ve hırslı biriyse geçmek için bir gününü harcar. Gecemezse sinir krizine girer ve psikolojisi yavaş yavaş bozulur, zekadan eser kalmaz. Zaten oyunlarda da çoğu kişi bu hâle geliyor.Derslerin zekayı belirlemediğini düşünüyorum önemli olan çalışmak ve azim çünkü. Elbette zeki birisinin dersleri de çok iyi olabilir fakat tamamen derslerle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Farkındayım. Ki türkiyenin en yüksek liselerinden birinde okuyorum. GSL de. Ki benim şanslıyimki TYT AYT derdim yok. Direk dil sınavi ile GSÜ ye girebilirim.Bu düşüncen çok yanlış. Bırakmanı öneririm. Bende fen lisesini bitirdim ve son sınıfı "ulan boşuna okuyorum, mesele mutluluk değil mi ? Bilgisayarımı da alır oyun oynar mutlu olurum." Dedim . Bunu sen dedin diye değil gerçekten yaşadım. Ama şuan yine çalışıyorum. Bence oyunların zamanın olduğunu bilerek hareket et veya PC için ne yapacağını düşünüyorsan. Daha detaylı yardımcı olurdum ama telefondan yaziyorum ve ikide bir yanlış düzeltiyor.
Üniversite kazandıktan sonra alsa ne olur bazı şeyler yaşında yapılması lazım sen 30 yaşına gelmişssin işe gidip geliyorsun çocuğun var borçların var.Oyun oynasan nolur oynamasan nolur.Merhabalar efenim dolaylı yoldan bana söylemişsiniz.
Arada küfür yazmışsın raporlayalım onu da.
Cevaba geçelim:
Dersleri zaten iyiymiş. Üniversiteyi kazansın babası en kral bilgisayarı alır. Doğru demiş ihtiyaç olursa alır. İhtiyaç yoksa ne gerek var ihtiyaç yoksa.
Oyun oynamasın demiyorum herkesin hakkı oyun oynamak. Ama oyunsuz da hayat geçiyor.
30 kasımdan belli bilgisayar oyunu oynamıyorum demek ki böyle de hayat geçiyor.
30 değil 18Üniversite kazandıktan sonra alsa ne olur bazı şeyler yaşında yapılması lazım sen 30 yaşına gelmişssin işe gidip geliyorsun çocuğun var borçların var.Oyun oynasan nolur oynamasan nolur.
Bu arada küfür yazmadım