Ayak Parmağı Kırılmış Olan Varmı ?

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dün ayağımı koltuğa çarpıp sağdan 4. parmağımı kırdım arkadaşlar,doktora gittik röntgen çekip kırık dediler parmağı çektiler önce,sonra sardılar p.tesi gel dediler uzman doktor yokmuş,daha önce başına gelmiş olan varmı ne kadar sürede iyileişr 18 yaşındayım ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Geçmiş oLsun önceLikLe : ) Ben bir biLgi veremeyeceğim maLesef.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ayağımı kırdım, ayağımdaki tüm lifleri kopardım... ne istersen var bende :D geçmiş olsun. yaşın genç olduğun için çabuk toparlarsın. ayağının üzerinde fazla durma, oynama ve parmaklarını oynatma sorun olmaz.. :) tekrar geçmiş olsun

Bol bol imza toplamayı da unutma çok zevkli oluyo çıkartırken. tanımadığın kişilerden de imza al. çıkartırken anımsarsın.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
geçmiş olsun bende hayatımda hiç kırık vakam bulunmuyor

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
benim de ayak parmağım yerinden çıkmıştı. parmağı tutup yerine yerleştirdim ve sorun olmadı. hala kullanıyorum o parmağı :)

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
benim de ayak parmağım yerinden çıkmıştı. parmağı tutup yerine yerleştirdim ve sorun olmadı. hala kullanıyorum o parmağı :)

Benimki sağa doğru yamuldu :D elimle ittirdim mesela eski yerine bırakınca yine oraya gitti,hastanede kırık dediler ama bayram olduğu için uzman doktor yoktu işte,korkuyorum bende şimdi ya ordaki doktor yanış yaptıysa yamuk kalırsa falan diye :) alçılı değil şuan sardılar düz durması için yerine oturtup

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yok birşey olmaz. parmağın düz duruyorsa sorun yok.
zaten aklında bulunsun, alçıyı sırf sen gezebilesin die ya da düşersen, çarparsan die zarar görmemesi için yapıyolar (hemşire arkadaştan öğrenmiştim). sargı da aslında aynı işi görür tek yapman gereken kıpırdatmamak :)

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Geçmiş olsun kardeş.Bende sol elimin serçe parmağını kırmıştım ,birkaç hafta alçılı dolaştım şimdi parmağım iyi durumda

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Teşekkürler içim rahatladı valla :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kırıksa Hiç Oynatmassan Dikkat Edersen 1 Aya İyileşir Ama Çıkıksa 15 Gün Sürmez

Gerçi Ayak Parmakları Kolay Kolay Kırılmaz ! ? Çıkık Olmasın O

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende kırmıştım baş parmak mı oluyor en büyük olan ahanda o nasıl olduğunu sormayın :D röntgen çektiler kırık dediler ama alçıya bile almadılar sadece fazla kıpırdatma dikkat et dediler krem tarzı ilaç verdiler 3 hafta sonra tamamen iyileşmişti :) tabi o zamanlar yaş 15 ti :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla benim Kayınçom kırdı daha yeni iyileşti yaklaşık 40 gün sürdü yaşıda 31 henüz

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir akrabam baş parmağının ucunu kırmıştı. Atel ile sardılar. Hareket etmiyeceksin ayrıca paçanın faydası oluyor. 1-1,5 ay arasında iyileşir

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ya ordaki nöbetçi doktor kırık dedi,röntgene baktık,ayağın ikinci kısmı varya ortasındaki eklem oradan itibaren sağa doğru gitmiş parmak,ama hala birleşik gibiydi sadece sağa gitmiş gibiydi sizce kırıkmıdır çıkıkmıdır bu p.tesi ye kadar net belli olmayacak çünkü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bugün jimnastikte ayak parmakalrımı çarptım feci şekilde morardı kıpırdatammıyom fena ağrıyo doktora akşam gidicem ne olabilir

website29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kırdım ama gitmedim doktora filan kendine kendine iyileşti gerçi hala zaman zaman ağrı yapar =)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben sol ayak parmağımın 2.parmağının kırdım doktora gittik çekti sardı prşmb gl dedi ogün düzgün yerleşmmiş die tkrr çekip atel ile sardı 15 gün durcak ama topuğa basmada hiç bir sorun yokmuş ve değnekle de yürüyebilirsininz

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Benim aynı parmak çıktı sol ayağımın.Tekme sallarken karşımdakinin topuğuna çarpınca öyle oldu.İlk baş acı yoktu 10-15 dk uzandım TV izliyordum.Sonra şişti neyse gittik bir yere parmağımı çektiler acıdı biraz küfürleri sayıyordum.Ne kadar sürdüğünü tam hatırlamıyorum ama 1 haftadan fazla olduğu kesindi sol ayağımı kullanamıyordum Kick-Box'ta.Yürümekte falan pek zorluk yok,yana yatık yapıyordum :D Ama geçti 1 ay olmadan, biraz şişiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:scared:benim baş parmakta kırıldı sa alçıda şu an 20 gün oldu daha 10 gün kalacak yaş39 ve baldırda kasılmalar şiddetli ağrılar var yeni olmaya başladı dayanamıyorum ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde ayak parmagim kirildi ,kucuk parmagimin ana kemiyi :( 1ay alcada kaldi ,ama yinede sismis gibi bisey .bide aksiyorum hala :( yarin yine doktora gitmek istyorum ,acaabe ne diycek :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ayak serçe parmagımı kırdım bunun için medikal bir aparat varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde Ayğımı Silindir Asfalt Makinesi Ezdi Bi Tek Baş Parmak Kırıldı 15 Gün Sonra Gel Dedi Cuma Günü 15 Olcak Bakalım Ne Diyecek:cursing::mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende Ayak parmagımı kırdım kücük olanı 1 hafta alcıda kaldı 1 haftada hemen gecti Sizinkiler nasıl 1 ay oluyor ben anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim benim ayak serçe parmağı ile yanındaki parmak çatlamıştı acil servise gittim alçıya aldılar .ve kesinlikle yürüme dediler yürürsen şişer dediler.