Reis o konulara girmezsek bunlar İslam'a laf atmak vazgeçmez bugün gibi mesela bütün İslam ülkeleri susuyor Çin'deki zulüm olsun Filistin de olsunVar çok öyle insanlar orada ama önemli olan o konulara orada girmemek.
O siteyi ve yöneticileri hakkında bir eleştiri yaparsanız en az 4 yıl banlanırsınız ancak korkmayın İP adresinizi vpn ile değiştirip girebilirsiniz, hücresel veri de ise uçak mosuna alıp birkaç saniye sonra kapatın modu ip değişirVar çok öyle insanlar orada ama önemli olan o konulara orada girmemek.
modeme reset atmak bideO siteyi ve yöneticileri hakkında bir eleştiri yaparsanız en az 4 yıl banlanırsınız ancak korkmayın İP adresinizi vpn ile değiştirip girebilirsiniz, hücresel veri de ise uçak mosuna alıp birkaç saniye sonra kapatın modu ip değişir
Banlasin adam umrumda değil kiO siteyi ve yöneticileri hakkında bir eleştiri yaparsanız en az 4 yıl banlanırsınız ancak korkmayın İP adresinizi vpn ile değiştirip girebilirsiniz, hücresel veri de ise uçak mosuna alıp birkaç saniye sonra kapatın modu ip değişir
Evet vpn interneti yavaşlatırmodeme reset atmak bide
İstediği dini tercih edebilir ama kimse İslam'a laf atamaz saygı vardır saygıDin konusunda şaşırmadım herkes özgür sonuçta kimseyi bağlamaz. Ama Çin'i desteklemesine şaşırdım...
Neticede -dinden ve milletten ayrı bakarsak da- bu bir insanlık dramı ve bunu desteklemek nedir!Din konusunda şaşırmadım herkes özgür sonuçta kimseyi bağlamaz. Ama Çin'i desteklemesine şaşırdım...
Tamam benim de değil zaten sadece aklınızda bulunsun lazım olur ilerde isterseniz ss alırsınızBanlasin adam umrumda değil ki
Aynen ya kitlesi de çok bilgisiz oranın@BERWAR özellikle ben onunla kavga etmiştim onun cahilliği yüzünden, bir daha da oraya girmedim. painkiller diye de birisi var, aynısı gibi.
Ooo.O siteyi ve yöneticileri hakkında bir eleştiri yaparsanız en az 4 yıl banlanırsınız ancak korkmayın İP adresinizi vpn ile değiştirip girebilirsiniz, hücresel veri de ise uçak mosuna alıp birkaç saniye sonra kapatın modu ip değişir
aklıma bu geldiBeyler technopat İstibarat Teşkilatı gelir şimdi vaziyet alın hemen üye olup gelirler
İslama saldırmak özgürlük değildir. İslam dinde zorlama yoktur der ama kafirler size sataşırsa onlarla savaşın der. Herkes ılımlı islam ayaklarını geçsin! Kim dininize sataşırsa ona haddini bildirin! Biz bildiriyorduk ama recep bey üstün makamını kullandı ve banladı. Umrumda değil kendi ininde kendi krallığını yaşasın.Din konusunda şaşırmadım herkes özgür sonuçta kimseyi bağlamaz. Ama Çin'i desteklemesine şaşırdım...
Hocam, sırf bu paylaşımından dolayı Recep Baltaş'tan nefret etmeye başladım. Doğu Türkistan bölgesinde ki Uygur Türkü kardeşlerimize kızıl Çin zulüm yapıyor, Recep Baltaş denen adam da "Çin'in uygulamalarını sonuna kadar destekliyorum." diyor. Böyle biri olduğunu bilmiyordum. Artık düşmanım.Recep Baltaş'ı böyle bilmezdim onunda rengi belli oldu . Yazık , yazdıkları şeylerden ben bile utandım. Yine başkasının adına utandık bugün .![]()
mac adreside değistiriyorOoo.Ben 2 kere multi açmıştım. Büyük ihtimalle Mac ban yemişimdir.
![]()
recep reyiz ortadoğuyu beğenmiyor ama türkiyeyi çok seviyor.Neticede -dinden ve milletten ayrı bakarsak da- bu bir insanlık dramı ve bunu desteklemek nedir!
İstediği dini tercih edebilir ama kimse İslam'a laf atamaz saygı vardır saygı
İslama saldırmak özgürlük değildir. İslam dinde zorlama yoktur der ama kafirler size sataşırsa onlarla savaşın der. Herkes ılımlı islam ayaklarını geçsin! Kim dininize sataşırsa ona haddini bildiririn! Biz bildiriyorduk ama recep bey üstün makamını kullandı ve banladı. Umrumda değil kendi inin de kendi krallığını yaşasın.
Neticede -dinden ve milletten ayrı bakarsak da- bu bir insanlık dramı ve bunu desteklemek nedir!
Çinle bitmiyor filistine dil uzatmışlığı da var araştırın bulunHocam, sırf bu paylaşımından dolayı Recep Baltaş'tan nefret etmeye başladım. Doğu Türkistan bölgesinde ki Uygur Türkü kardeşlerimize kızıl Çin zulüm yapıyor, Recep Baltaş denen adam da "Çin'in uygulamalarını sonuna kadar destekliyorum." diyor. Böyle biri olduğunu bilmiyordum. Artık düşmanım.
Ekli dosyayı görüntüle 101259
haklıNeticede -dinden ve milletten ayrı bakarsak da- bu bir insanlık dramı ve bunu desteklemek nedir!
bu dini konu kapatlımla technopatı da recep baltaşı da günahım kadar sevmiyorum . Dine saygı duyulmalı ancak recep baltaş saygılı davranmadıkça biz niye davranalım ? ! aslında bu düşüncede yanlış kendi köşesinde dine laf atmaya devam etsinMerhaba arkadaşlar 3 günlük banım süresince technopat sosyale katılmaya karar verdim, bir kere hesap kurdum ve yazım kurallarından 1 hafta banlandım. Ardından İP değiştirip yeni bir hesap kurdum, technopat sosyaldeki kullanıcıların ve moderatörlerin çoğunun recep abileri gibi ateist olduğunu duymuştum. İmy adlı bir hesap kurdum ve kuranın mucizeleri ile ilgili delilleri çürütebilir misiniz diye başlık açtım. fotoğrafları da var aşağıda, kimse bu mucizeleri çürüt(e)medi sadece işte yine başladık gibi şeyler yazdılar yani aslında ben ateistlerin bug’ını buldum gibi bir şey, hiç bir zaman delilleri çürütemiyorlar. Sadece başka bir konu atıyorlar ortaya, yada ben sana bunu açıklamak zorunda değilim gibi şeyler yazıyorlar, açıklamayacaksan Ekli dosyayı görüntüle 101225J bu arada benim adım imy technopatta Ona göre okuyun) Burada arkadaşımıza kurandan bilgi sunduğum halde bana kurandan almadığın bilgilerle bizi uğraştırma diyor
Ekli dosyayı görüntüle 101226Bu arkadaşın ne demeye çalıştığını idrak edemedim çürütebilir misiniz? Diye sordum bana böyle bir cevap verdi
Ekli dosyayı görüntüle 101227bir soru sordum ama cevaplar böyle ?
Ekli dosyayı görüntüle 101228? arkadaş dinle bilimin ayrı şeyler olduğunu söylüyor ama din aslında bilimin kendisidir, bir adamın ateistlere dayanak olsun diye ortaya attığı teoriyi bilim onaylamış gibi yazmış oysa ben hiç bir fen kitabında evrimleşme ile ilgili bilgi okumadım( amerikada 2 yıl lise 2 yıl üniversite okuduğum halde, 17 yaşımdayken amerikaya gitmiştik 21 de ayrıldık)
Ekli dosyayı görüntüle 101229Bu arkadaş farklı bir durumda sanırım şunu okuyunca sinirlerim bozuldu, hem sinirlendim hem de gülesim gelmeye başladı şunu görünce
Ekli dosyayı görüntüle 101230Bunu da ben söyledim.
Ekli dosyayı görüntüle 101231Dediklerimi anlayan bir arkadaş çıktı ama, bu da bir şeydir 30 kişi yorum yazdı bir kişi anladı o forumun zeka seviyesi bu işte.
———————————————————————————————————————————————————————————————————-
GELELİM RECEP BALTAŞ’A
Ekli dosyayı görüntüle 101233Ekli dosyayı görüntüle 101234Ekli dosyayı görüntüle 101235Gelelim bu tweetlere: recep baltaş adlı şahıs din düşmanı bir cani dir. Meteor düştü diye evrenin kusursuz olamayacağını söyleyen kişidir(yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum hakaretten ban yemeyeyim diye) new string(özgür) adlı şahıs da dünya1 cm kaysa düzenin bozulacağına inanmamaktadır??. O kadar bilgisiz ki bu iki arkadaş, ben ne ateistler gördüm. Bu ateistler doğru yerden vuramıyor delil sunarken, ateistlerin en çok vurmayı sevdiği konu da ayet değiştirmek. Kuran okumayan da inanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devamı burada
İşte bu cani ye bu yüzden destek vermememiz gerekiyor ben kendilerini eleştirdim diye 4 yıl ban yedim. Böyle acımasız insanları zengin edip güçlendirirsek hepimizin başına bela olur o yüzden ricam bu adama destek olmayın.
O zaman ok.Banlandı uçtu gitti o
Haklısın elimizden bir şey gelmez.Teknoloji hakkında bilgili bir insanın teknoloji bilgisinden yararlanırım. Dini görüşü beni ilgilendirmez. Elindeki telefondan, bu foruma mesaj yazdığın serverın icadına kadar hepsi müslüman olmayan insanlardan geliyor. Hatta çoğu islamafobi besliyor. Sen bunları kullanırken ona bakıyor musun? Yaptığı yorumlar, ideolojisi bana göre de çok canice ama isteyen istediğini düşünür. Benim yapabileceğim tek şey forumuna , sitesine,videosuna tıklayıp para kazandırmamak olur ve bundan öteye de geçemem.
Milletin dini diyorsun da o adam İslam'a saygı duymuyor laf atıp atıp duruyor kimse kusura bakmasın ben duramam
Yazdım ya konunun başına delilleri jack reyizLaf attığını görmedim öyle birşey varsa tam gaz devam
Hiç girme sinirden kalp krizi geçirip çıkarsınben teknopat'in varligindan bile haberdar degildim. burda gunde en az iki saat teknopat konusuldugu icin haberim oldu. bir girip bakmayi dusunuyorum merak ettim.
Konunun ilk sayfalarına bak kardeşim görebilirsin ne dediğiniLaf attığını görmedim öyle birşey varsa tam gaz devam