İlprohan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 301
Merhaba arkadaşlar 3 günlük banım süresince technopat sosyale katılmaya karar verdim, bir kere hesap kurdum ve yazım kurallarından 1 hafta banlandım. Ardından İP değiştirip yeni bir hesap kurdum, technopat sosyaldeki kullanıcıların ve moderatörlerin çoğunun recep abileri gibi ateist olduğunu duymuştum. İmy adlı bir hesap kurdum ve kuranın mucizeleri ile ilgili delilleri çürütebilir misiniz diye başlık açtım. fotoğrafları da var aşağıda, kimse bu mucizeleri çürüt(e)medi sadece işte yine başladık gibi şeyler yazdılar yani aslında ben ateistlerin bug’ını buldum gibi bir şey, hiç bir zaman delilleri çürütemiyorlar. Sadece başka bir konu atıyorlar ortaya, yada ben sana bunu açıklamak zorunda değilim gibi şeyler yazıyorlar, açıklamayacaksan
J bu arada benim adım imy technopatta Ona göre okuyun) Burada arkadaşımıza kurandan bilgi sunduğum halde bana kurandan almadığın bilgilerle bizi uğraştırma diyor 
Bu arkadaşın ne demeye çalıştığını idrak edemedim çürütebilir misiniz? Diye sordum bana böyle bir cevap verdi
bir soru sordum ama cevaplar böyle ?
? arkadaş dinle bilimin ayrı şeyler olduğunu söylüyor ama din aslında bilimin kendisidir, bir adamın ateistlere dayanak olsun diye ortaya attığı teoriyi bilim onaylamış gibi yazmış oysa ben hiç bir fen kitabında evrimleşme ile ilgili bilgi okumadım( amerikada 2 yıl lise 2 yıl üniversite okuduğum halde, 17 yaşımdayken amerikaya gitmiştik 21 de ayrıldık)
Bu arkadaş farklı bir durumda sanırım şunu okuyunca sinirlerim bozuldu, hem sinirlendim hem de gülesim gelmeye başladı şunu görünce
Bunu da ben söyledim.
Dediklerimi anlayan bir arkadaş çıktı ama, bu da bir şeydir 30 kişi yorum yazdı bir kişi anladı o forumun zeka seviyesi bu işte.
———————————————————————————————————————————————————————————————————-
GELELİM RECEP BALTAŞ’A
Gelelim bu tweetlere: recep baltaş adlı şahıs din düşmanı bir cani dir. Meteor düştü diye evrenin kusursuz olamayacağını söyleyen kişidir(yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum hakaretten ban yemeyeyim diye) new string(özgür) adlı şahıs da dünya1 cm kaysa düzenin bozulacağına inanmamaktadır??. O kadar bilgisiz ki bu iki arkadaş, ben ne ateistler gördüm. Bu ateistler doğru yerden vuramıyor delil sunarken, ateistlerin en çok vurmayı sevdiği konu da ayet değiştirmek. Kuran okumayan da inanıyor.
Devamı burada
İşte bu cani ye bu yüzden destek vermememiz gerekiyor ben kendilerini eleştirdim diye 4 yıl ban yedim. Böyle acımasız insanları zengin edip güçlendirirsek hepimizin başına bela olur o yüzden ricam bu adama destek olmayın.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-
GELELİM RECEP BALTAŞ’A

Mesaj otomatik birleştirildi:
Devamı burada
İşte bu cani ye bu yüzden destek vermememiz gerekiyor ben kendilerini eleştirdim diye 4 yıl ban yedim. Böyle acımasız insanları zengin edip güçlendirirsek hepimizin başına bela olur o yüzden ricam bu adama destek olmayın.