Ateistler ve technopat hakkında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Milletin dini diyorsun da o adam İslam'a saygı duymuyor laf atıp atıp duruyor kimse kusura bakmasın ben duramam
öyleyse
1590497652536.png

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Teknoloji hakkında bilgili bir insanın teknoloji bilgisinden yararlanırım. Dini görüşü beni ilgilendirmez. Elindeki telefondan, bu foruma mesaj yazdığın serverın icadına kadar hepsi müslüman olmayan insanlardan geliyor. Hatta çoğu islamafobi besliyor. Sen bunları kullanırken ona bakıyor musun? Yaptığı yorumlar, ideolojisi bana göre de çok canice ama isteyen istediğini düşünür. Benim yapabileceğim tek şey forumuna , sitesine,videosuna tıklayıp para kazandırmamak olur ve bundan öteye de geçemem.
Rahmetli Erbakan'ın bir sözü vardır. Siyasetle ilgilenmeyen müslümanı siyasetle ilgilenen Hristiyan yönetir. Şimdi o kadar teknoloji kanalı dururken bu adamı izlemek pek önem ifade etmiyor sonuçta bu bilgileri herkes biliyor. İzlersin izlemezsin karışmam ama bu adam bu dine ve o zulmü destekleyip laf atıyorsa izlememesi taraftariyim. Neticede o adamın aptal görüşü seni de şeytana uydurup vesveseye itebilir. ALLAH kafirlerle oturmayın buyuruyor

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Recep Baltaş'ın bu Çin zulmü hakkındaki gönderileri kesinlikle yanlış. Ama ateist olmasını eleştirenler hakkında şunu söyleyeyim: Herkes herkesin dini tercihine saygı duymalı.

O zaman benim mesajımı alıntılamayın.

DA Forum'dan hiçbir zaman ban yemedim.

Bu konu hakkında yazdığım bütün mesajları teker teker okudum. Ben sadece eleştirdim. Eleştirmek emeklerini çöpe atmak mı?

En son da bu konu hakkında şu mesajı yazdım:

Çek-me-dim! Bu konuda da anlaştığımızı düşünüyordum.

Technopat da dahil olmak üzere birçok forumda üyeliğim var. DA Forum, DonanımHaber, Forumexe, FrmTR ve adını sayamadıklarım. Bu forumlardan neredeyse hepsinin ya aktifliği kalmadı ya da kitlesinden dolayı bıraktım.
Kardeşim ateist olmasına lafımız yok islam hakkında atıp tutuyor

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Rahmetli Erbakan'ın bir sözü vardır. Siyasetle ilgilenmeyen müslümanı siyasetle ilgilenen Hristiyan yönetir. Şimdi o kadar teknoloji kanalı dururken bu adamı izlemek pek önem ifade etmiyor sonuçta bu bilgileri herkes biliyor. İzlersin izlemezsin karışmam ama bu adam bu dine ve o zulmü destekleyip laf atıyorsa izlememesi taraftariyim. Neticede o adamın aptal görüşü seni de şeytana uydurup vesveseye itebilir. ALLAH kafirlerle oturmayın buyuruyor
Evet kafirler vesvese verme konusunda çok yetenekli sen çok bilgili olsan bile ayet değiştirirler kurana bakınca yalan söylediğini anlarsın.

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Bu gönderileri de yanlış. Herkes herkesin dinine saygı duymalı. Ben Müslümansam bir ateist veya bir Hristiyan benim dinime saygı duymalı. Veya ben ateistsem Müslüman birisine yobaz diyemem.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Recep Baltaş'ın bu Çin zulmü hakkındaki gönderileri kesinlikle yanlış. Ama ateist olmasını eleştirenler hakkında şunu söyleyeyim: Herkes herkesin dini tercihine saygı duymalı.

O zaman benim mesajımı alıntılamayın.

DA Forum'dan hiçbir zaman ban yemedim.

Bu konu hakkında yazdığım bütün mesajları teker teker okudum. Ben sadece eleştirdim. Eleştirmek emeklerini çöpe atmak mı?

En son da bu konu hakkında şu mesajı yazdım:

Çek-me-dim! Bu konuda da anlaştığımızı düşünüyordum.

Technopat da dahil olmak üzere birçok forumda üyeliğim var. DA Forum, DonanımHaber, Forumexe, FrmTR ve adını sayamadıklarım. Bu forumlardan neredeyse hepsinin ya aktifliği kalmadı ya da kitlesinden dolayı bıraktım.
Sana anlattığım bir şeyi alintilamamin mumkunati olabilir mi kardeşim? Eleştiriyoruz diyorsun aynen aynen xd. Forumu trolleyip adamın çıkardığı yeni sistemleri aptal aptal sebeplerden dolayı kötülemek eleştirmek he? Güldürme beni lütfen. Ateist olmasına kimse bir şey demiyor konuyu başka yere çekme! İslam dinine laf atıp duruyor adam aloo? Boş yapmaya tam gaz devam

Reaksiyon puanı
10,315
ben teknopat'in varligindan bile haberdar degildim. burda gunde en az iki saat teknopat konusuldugu icin haberim oldu. bir girip bakmayi dusunuyorum merak ettim.
Ben de senin gibi tıpkı buradaki tartışmalar sebebiyle haberim olmuştu, gittim üye oldum. Ve sadece üç gün sabredebildim. Dinini, imanını, dolayısıyla edep ve terbiyesini yitirmiş bir çoğu gelip size hakaret ediyor, saygısızlık ediyor... Cevap verseniz onların seviyesine düşüyorsunuz, vermeseniz stres... Tansiyonunuz ve sağlığınız bozuluyor. En iyisi mi uzak kalmak.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Bu gönderileri de yanlış. Herkes herkesin dinine saygı duymalı. Ben Müslümansam bir ateist veya bir Hristiyan benim dinime saygı duymalı. Veya ben ateistsem Müslüman birisine yobaz diyemem.
Aman ha recep reis bunları okursa banlanırsın?

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Ben de senin gibi tıpkı buradaki tartışmalar sebebiyle haberim olmuştu, gittim üye oldum. Ve sadece üç gün sabredebildim. Dinini, imanını, dolayısıyla edep ve terbiyesini yitirmiş bir çoğu gelip size hakaret ediyor, saygısızlık ediyor... Cevap verseniz onların seviyesine düşüyorsunuz, vermeseniz stres... Tansiyonunuz ve sağlığınız bozuluyor. En iyisi mi uzak kalmak.
Aynı şeyleri ben de yaşadım

Kaan06

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Hocam Çin'in yaptığını doğru bulan bir adamın savunulcak bir yanı yok. Kızıl Çin, Müslüman Türk soydaşlarımıza zulüm yapıyor, Recep'te gelmiş, diyor, Çin'in yaptığını doğru buluyorum. İnşallah beteri senin başına gelir, o zaman da doğru bulabilcen mi bakalım.

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Sana anlattığım bir şeyi alintilamamin mumkunati olabilir mi kardeşim? Eleştiriyoruz diyorsun aynen aynen xd. Forumu trolleyip adamın çıkardığı yeni sistemleri aptal aptal sebeplerden dolayı kötülemek eleştirmek he? Güldürme beni lütfen. Ateist olmasına kimse bir şey demiyor konuyu başka yere çekme! İslam dinine laf atıp duruyor adam aloo? Boş yapmaya tam gaz devam
Forumu trollemek mi? Lütfen forumu trollediğime dair bir şey paylaşın. Belgelerle gelin, konuşmalarla değil!
Aman ha recep reis bunları okursa banlanırsın?
Technopat'taki paylaşımlarını eleştirmiyorum, Twitter'da şahsı adına paylaşımlarını eleştiriyorum. Bu yüzden banlanmam.
yani TİT olduğunu kabul ettin
Allah'ım bana sabır ver! Siz geçerli delillerle ispatlayana kadar TİT üyesi olmadığımı savunmaya devam edeceğim.

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Komik olduğunuzu zannediyorsanız değilsiniz. Siz de ispatlayın benim TİT çalışanı olduğumu! Birkaç mesaja beğeni atıp kızgın atmakla TİT üyesi mi olunuyor?
Sevdiğin şeyleri attığın emoji tarafını belli ediyor ya deli ediyorsun sen beni ben şimdi her hangi birisine kalp emojisi atarsam ben bunu desteklemiş olmaz miyim? Bilmezlikten gelip tarafsız olduğunu savunuyorsun ve görüşünü de belirtip konuyu farklı tarafa çekiyorsun? Evet kimse zaten senin tarafını anlamadı

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Hocam Çin'in yaptığını doğru bulan bir adamın savunulcak bir yanı yok. Kızıl Çin, Müslüman Türk soydaşlarımıza zulüm yapıyor, Recep'te gelmiş, diyor, Çin'in yaptığını doğru buluyorum. İnşallah beteri senin başına gelir, o zaman da doğru bulabilcen mi bakalım.
Asıl recep gibi adamların başını küçükken ezmek lazım ilerde bu düşünceyle müslümanlara zulmedebilir

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Komik olduğunuzu zannediyorsanız değilsiniz. Siz de ispatlayın benim TİT çalışanı olduğumu! Birkaç mesaja beğeni atıp kızgın atmakla TİT üyesi mi olunuyor?
Tarafıni kendin belli edip tarafsızım demek attığın emojiler görüşünü belli edip tarafını belli eder zaten?

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Sevdiğin şeyleri attığın emoji tarafını belli ediyor ya deli ediyorsun sen beni ben şimdi her hangi birisine kalp emojisi atarsam ben bunu desteklemiş olmaz miyim? Bilmezlikten gelip tarafsız olduğunu savunuyorsun ve görüşünü de belirtip konuyu farklı tarafa çekiyorsun? Evet kimse zaten senin tarafını anlamadı
Bir görüşü savunmak bir teşkilatın/tarafın üyesi olmak değildir.
yika38 çıldırma challenge
Üslubunuza dikkat edin!

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Kaan Bey, Sosyal'de yaptığınız yoruma katılıyorum ama "beğeni" atamıyorum çünkü, uyarı aldım.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Forumu trollemek mi? Lütfen forumu trollediğime dair bir şey paylaşın. Belgelerle gelin, konuşmalarla değil!

Technopat'taki paylaşımlarını eleştirmiyorum, Twitter'da şahsı adına paylaşımlarını eleştiriyorum. Bu yüzden banlanmam.

Allah'ım bana sabır ver! Siz geçerli delillerle ispatlayana kadar TİT üyesi olmadığımı savunmaya devam edeceğim.
eminim banlanmazsın Recebe at yazdıklarını bakalım noluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız @yika38 Sen şaka mısın? Senin yazdıklarını gördükçe bir gülme alıyor beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...