Merhaba Arkadaşlar, ben de zenfone 6 almayı düşünüyorum. Ama benim için kriter not alabilmek telefon üstüne. Yani aslında bu yüzden note 4 almayı düşünüyordum ama fiyatlar çok uçuk ve asus zenfonu farkedince de eğer not almamı sağlayabilirse bunu almanın daha iyi olacağını düşündüm. Aslında not almak gibi bir özelliği pek bilinmiyor sorduğum satıcılarca. Zenfone için http://www.youtube.com/watch?v=frR-IThdwGc adresindeki videoda kalemle yazma gösteriliyor. Bu linkteki işlev benim için yeterli. Yani kurşun kalemle not alabiliyorsunuz telefon ekranına. Burda önemsediğim nokta yazma hızı. Note 4'e yazmayı denedim ve gerçekten çok hızlı ve benim berbat ötesi yazımı bile algıladı. Toplantı sırasında çok hızlı yazmak gerek yani bir kağıda nasıl not düşüyorsak aynı hızda yazabilmeliyiz. Bu yetenek zenfone'da var mı acaba? Note 4 bu konuda rakipsiz biliyorum. Ama ben el yazısını tanıyıp normal fonta dönüştürebilsin gibi ileri özellikler istemiyorum. Yukardaki linkte videoda gösterildiği gibi paint gibi bir ekrana yazayım ve onu kaydedeyim yeter. Lütfen kalemle yazma hızı hakkında bilgi verebilir misiniz?