%1 deyken tak açık şarj et, tam dolunca %100 explorer diye uygulama var markette onu indir, system/app klasörünün içinde battery widget.apk var %100 olduğu anda çekip onu yükle, telefonu yeniden başlat. Daha fazla gidiyor şarj dediler ben denedim faydasını da gördüm.
![]()
Root explorer yaz o zaman. Ama uygulamanın adı sadece explorer.bulamadım markette soylediğin uygulamayı explorer yazdım es dosya yöneticisi çıktı bide web browser & explorer çıktı
Root explorer yaz o zaman. Ama uygulamanın adı sadece explorer.
![]()
Az da olsa farketti bende ya o kadar ntv izledim, clash of clans falan oynadım, nete girdim saat 7 de 100 du şarj şimdi %30 ama senin telefon gibi farketmeyenler de var öyle diyorlar.Dediklerini harfi harfine uyguladım pek bisey farketmedi sabah 6 30 da 100dü şuan saat 5 15e indi kullandığımda sabah ise gelirken müzik wi-fi mobil veri bide face
Li-on pil olduğundan sorun olmaz. Gittikçe açılıyor batarya birde o var.Yüzde kactayken şarj ediyim bide ben ilk.aldiğimda şarjı tamamen dolduğunda.çektim sarjdan 8 saat tutmadım acaba ondan mi böyle
Doğrudur.Bide ilk 1 2 hafta telefonun şarjı az.gidiyor sonra düzenli şarj olunca tel kendine geliyor yavaş yavaş dediler doğru mu acaba
Benim 2.5 ay falan oluyor ve daha yeni yeni toparlandı telefon.Senin nekadar oldu alalı ilk aldığında böyle miydi seninki de sonradan mi kendine gelmeye başladı?
Vay anasını benim daha 1 hafta oldu bilemedin 10 gün dur bakalım bekliycez bitek şarj sıkıntısı var maşallah başka hiç bir şikayetim yok telimden =)
%1 de 1 saat oyun oynadığımı bilirimAynen çok araştırdım da aldım zaten telefonumdan hiç bir şüphem yok canavar gibi yüzde 3te kaldı bu arada inmiyor daha 15dakikadır =)
%1 de 1 saat oyun oynadığımı bilirim![]()
AhahahYuzde 1 oldu nihayet 1 saat daha gidicegini sanmıyorum ama tam.12 saat gidicek herhalde
AhahahAllah allah ya sizde bir sıkıntı var yada benim telde [emoji3] Bende denedim fakat %1 de iki dakika kullandıktan sonra tel kapandı o kadar. [emoji36]
Benimde sıkıntı şarj ama günü çıkarıyorAsus Zenfone 5 aldım yaklaşık 10 gündürde kullanıyorum telefonda şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım şarj olsun ısınma vs gibi bi sorunum yok şükür fakat bi kaçtır başıma gelen sorun şu birisiyle konuşurken konuşma yaklaşık 10 dakka sonra kendiliğinden sonlanıyor her seferinde olmuyor ama bi kaç defa üst üste olunca canımı sıktıtelefon kapanmıyor sadece konuşma sonlanıyor bu telefonun bi özelliğimi yoksa benim şansıma olan bişimi çözemedim arama ayarlarında herhangi bişi bulamadım konuşma süresine dair bilgisi oan varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum :confused1:
Yüzde 1 de açık şarj edince ekran da açık olacak tabi uzun gidiyor ben hep öyle yapıyorum mesela bugün ekran parlaklığı full, beyaz duvar kağıdı vardı şimdi %60 şarj var ve 10 saattir falan kullanımda telefonDun iyi dayanmıştı bugün daha.kötü yüzde 1de koydum.şarja.ondan oldu.koymucam artık yüzde 1 de telefon şarja takın deyince takıcam telefonumu dnlcem bide.=)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bide şey sorucam son.güncelleme 4.4.2 mi ? Benimkinde öyle.yaziyo daha da güncellemiyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ve şarj acaba akıllı kilifdan mi gidiyor bak onuda duydum çünkü
Aynen öyle zamanla oturur [emoji106]Ben ekran parlaklığını.kısık yaptığım halde 2 kere.koyuyorum.şarja gün içinde benim amacım gün içinde teli 2 kez şarja koymamak akıllı kapak var üstünde onu değiştiricem arkasına takılandan alicam bide bakalım ne değişicek senin telin bataryası oturmuş demek benimki de öle olucak zamanla demekki