- Reaksiyon puanı
- 0
Rica ederim.Ok Sağolasın
Rica ederim.Ok Sağolasın
Kardeş nasıl yapılıyor direk sonuncusunu [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 85%, bgcolor: #FFFFFF"]Version V2.20.40.9(CHT)
kurunca oluyormu
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Valla benim zen5 launcher hatası ve rehber hatası veriyor sürekli .9 versiyona da geçmiyor fix var ama çöküyor.arkadaşım ben zen 6 kullanıyorum.güncellemelerde sorun yaşamadım.
ama takibettiğim kadarıyla zen 5 te bazı sorunlar çıkarıyormuş.
zen6 için yardımcı olabilirim ama zen 5 için zen5 kullanan bi arkadaşa
sormanızda fayda var
Valla benim zen5 launcher hatası ve rehber hatası veriyor sürekli .9 versiyona da geçmiyor fix var ama çöküyor.
Google play den asus ait programları güncelle düzeliyor benim 6 düzeldi aynı sorun bendede vardiRehber hatası var. Fix verdiler ama olmuyor çöküyor telefon. Zenui sürekli durduruluyor.
Hepsi güncel kardeşim değişen yokZengine 5 hata alanlar google play gir asus yaz asus programlarını güncelle veya yükle sorun düzeliyor. Pil çabuk bitiyor diyenler 3g den kaynaklı sorun var 3g çekimi az olan bölgelerde şarjı resmen sömürüyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Google play den asus ait programları güncelle düzeliyor benim 6 düzeldi aynı sorun bendede vardi
Sürüm ww ise yapma kardeş problemler varArkadaşlar Sürüm V1023 nolu kernel güncellemesi görüküyor sitesinde 10. ayın 30 unda yayınlamışlar. yapmak gerekir mi? yapan var mı? Kernel güncelleme diğer güncellemeler gibi mi oluyor? Mevcut kernel sürümünü telefonda nereden görürüz? Birde Kernel güncellemeleri sırası ile mi yapmak gerekiyor yoksa sadece son olanı mı yapalım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. İstediğiniz sorundan başlayabilirsiniz başarılar
Hard reset at tekrar kur düzeliyorValla benim zen5 launcher hatası ve rehber hatası veriyor sürekli .9 versiyona da geçmiyor fix var ama çöküyor.
Cumartesi teknosaya vericem ya kamera problemi falan var. teknokask var zaten yeni cihaz veririz demislerdi.Hard reset at tekrar kur düzeliyor
Sürekli h+ kalması için ayarlamaya çalıştım ama olmuyor yada ben yapamadimarkadaşlar.ben asus zenfone 6 3 g bağlantısını ayarlamada sıkıntı çekiyorum.ayarlayıp,kullanan var mı?yardım:helpsmilie:
ben trcl hat kullanıyorum.canlı destek den bilgisiz bir eleman bu telefon 3g desteklemediği için 3 g ye abone olamassınız dedi.çıldırdım.
sonra asusu aradım.mobil veriden ayar yapın dedi ama yapamadım.bina dışında trcll var.gidicem ayar yaptırıp.3 g li paket satın alacağım.kısaca böyle
Nasıl desteklemiyor sadece şebeke üzerinden görüntülü arama yapılamıyor şuan 3g üzerinden bağlanıyorum
arkadaslar ben en son ki güncelleme dosyasını ındırıyorum ve telın hafızasına atıyorum ancak telefon da guncelleme var dıye bır secenek çıkmıyor